iyi tatlım kızım kucağımda bakınıyoruz nette
herşey yolunda şükür kızımla keyfini çıkartıyoruz büğümenin 5 bitti 6 ya girdi öykü büğüyor maşalla
kızlar merhabalar dün randevum vardı 37+6 olduk herşey normalmiş bi hafta sonra tekrar gideceğiz kilomuzda 3400 olmuş normal doğum istiyorum ama haftaya belli olacak bu arada kalacağımız odayı gezdik standart odada kalacağım herhalde benim için önemli olan temizlik oda hastanenin her yerinde mevcut zaten suitte falan kalmaya gerek yok die düşünüyorum bu arada bişey soracağım evim merkezi sistem yani gece kapanıyo kalorifer oda sıcaklığının ne olması gerekir ısıtıcı almayı düşünüyorum ama nasıl bişey alsam bilemedim biz üşümüyoruz ama bebiş kesin üşür heee antika kurşun döktör en iyisi sen kendine daha rahat edersin
kızlar merhabalar dün randevum vardı 37+6 olduk herşey normalmiş bi hafta sonra tekrar gideceğiz kilomuzda 3400 olmuş normal doğum istiyorum ama haftaya belli olacak bu arada kalacağımız odayı gezdik standart odada kalacağım herhalde benim için önemli olan temizlik oda hastanenin her yerinde mevcut zaten suitte falan kalmaya gerek yok die düşünüyorum bu arada bişey soracağım evim merkezi sistem yani gece kapanıyo kalorifer oda sıcaklığının ne olması gerekir ısıtıcı almayı düşünüyorum ama nasıl bişey alsam bilemedim biz üşümüyoruz ama bebiş kesin üşür heee antika kurşun döktör en iyisi sen kendine daha rahat edersin
sormayın kızlar yaa topiğin kaosu gibiyim demi :))) güneşcim sürekli görmesekte jale hanımı yinede onun hastalarıyız vazgeçmeye hiç niyet yok hiç birimizde yani emekli bile olsa kurtulamıcak bizden hem daha yıllık kontrolllerimiz var menopoz var ooohhhoooooo daha çok uğraşcak bizimle hayatcım maşallah hadi az kaldı görcez kuzucuğu yakında.bende içersini genelde 22 -23 arası tutuyorum ve fazlada giydirmiyorum bi iç badi bi tulum üstünede penye bi yelek.daha fazla giydirdiğimde zaten su gibi terliyo.birde bende standart odadaydım ve evet suite hiç gerek yok diye düşündüm aynı temizlik aynı rahatlık.herşeyin içinde zaten tek kişisinde sürekli söylüyorum en doğru seçimi yapmışız jimeri tercih etmekle.bu arada melekcim maşallah küçük prensese kk ya şimdiden alışıyo anlaşılan :))
ve güneşcim meraklanma herşey konuşuluyo ama Jale hanımda arada bir ziyater ediyormuş burayı yani bize farkettirmeden kuzucukların durumunu burdan takip ediyo anlaşılan :))
off 2 gün girmedim neler birikmiş bende en sondan başlıyayım hsbsnd evet ay + gün yazılıyor...antikam olsun nazar değmez yüzünü gözünü bulamış eskiden anneler kömür sürermiş yaaa seninki de .......:)))))) genel anesteziyi soran arkadaş ben mecburen genel anestezi oldum...1 saat sonra kafa gelip gitmiş ama sütüm hemen gelmemiştizaten emzirebileceğim çocukta yoktu oratlıkta ama gelmese bile ertesi gün mutlaka pompayla çekmeye çalışıyorlar onun için ilk sütü mutlaka verirsin...oda sıcaklığı bende de 24...bizde 40 dan sonra değil aşıdan sonra huy değiştirdik şimdi 10 dakika uyuyup çığlıkla uyanma dönemimiz başladı başım çatlıyo artık off aşı gününe kadar gece zorla uyandırıp emziriyordum hatta doktorumuz 24 saatte 1 4-5 saat uyumasına izin ver uyanmıyorsa diyordu benimkide gece 12 den sabah 6 ya kadar koma uyuyordu ama şimdi 1 saat bile uyumuyo dün gece eşime bi daha ben aşı filan vurdurmam bile dedim o sinirle ama tabi uykusuzluğun verdiği gafletle :) bende annede kaldım orda göğüs çok biri bırakır biri alır bizimki de mest valla annemde :) artık haftanın 3 günü oradan yazışıcam sizinle...çünkü YAŞASIN OĞLUMUN TEYZELERİ :)))bugün evdeyim oğlan mutsuz ben mutsuz yarın ananeye hemen:)
uyuzcimcime cevap verdiğin için çok teşekkurler canım.nekadar guzel annen ile aynı şehırde olmanız. çok şanslısın.buarada ben de jale hanımın hastalarındanım ve çok memnunum.burda sizin yazışmalarınızı gordum dığer arkadaşlarla ve acayıp hoşuma gıttı.o yüzden bende hemen uye oldum.bırlıkte guzel paylaşımlar ınş...................
yeni gelen arkadaşım hoşgelsin hayırlı doğumların olsun inş.
uyuzcimcime vallhi benimkide dün aşı oldu resmen inledi gece ya birde çok kustu diyorum acaba ama ateş falan yapmadı dün bütün gün sallattı kendini bugünde aynı bakalım sonumuz hayır olsun şöyle bir düzenleri olsa vallh başka bişey istemiyorum bende
annem yakınında ne güsel benim karacabeyde gidip gelmek bu soğuklarda sorun doğumdan beri hiç gitmedim annem geldi gitti ama evde bunaldım iyice ya bugün tam 30 gün oldu
vallhi teyzeler kucağındaan düşürmez ne güzel benim oğlumunda 2 tene teyzesi var ne dayı ne hala ne amca ama teyzelerimiz uzakta
uyuzcimcime cevap verdiğin için çok teşekkurler canım.nekadar guzel annen ile aynı şehırde olmanız. çok şanslısın.buarada ben de jale hanımın hastalarındanım ve çok memnunum.burda sizin yazışmalarınızı gordum dığer arkadaşlarla ve acayıp hoşuma gıttı.o yüzden bende hemen uye oldum.bırlıkte guzel paylaşımlar ınş...................
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?