Op.Dr. Jale Gürlüler'in hastalarının paylaşım alanı...

iyi tatlım kızım kucağımda bakınıyoruz nette
herşey yolunda şükür kızımla keyfini çıkartıyoruz büğümenin 5 bitti 6 ya girdi öykü büğüyor maşalla

ohh maşallah canımm allah keyfinizi bozmasın Şeniz oo bayağıda büyümüş maşallah ne çabuk büyüyorlar ya insan hiç anlamıyor a.s

kızlar merhabalar dün randevum vardı 37+6 olduk herşey normalmiş bi hafta sonra tekrar gideceğiz kilomuzda 3400 olmuş normal doğum istiyorum ama haftaya belli olacak bu arada kalacağımız odayı gezdik standart odada kalacağım herhalde benim için önemli olan temizlik oda hastanenin her yerinde mevcut zaten suitte falan kalmaya gerek yok die düşünüyorum bu arada bişey soracağım evim merkezi sistem yani gece kapanıyo kalorifer oda sıcaklığının ne olması gerekir ısıtıcı almayı düşünüyorum ama nasıl bişey alsam bilemedim biz üşümüyoruz ama bebiş kesin üşür heee antika kurşun döktör en iyisi sen kendine daha rahat edersin

merhaba canım ohh maşallah herşey yolunda allah bozmasın canım:Saruboceq::Saruboceq: işallah gönlüne göre olur doğumun kolaylıkla kurtulursun canım:Saruboceq:
evet canım bebek üşüyebilir ancak şunu söyleyebilirim ısıtıcı alacaksan havayı kurutmayan bir ısıtıcı alman gerek hani şu eski katalatik tarzı ısıtılar havayı çok kururtuyo ona göre bir seçim yap bebek için bencea.s

23 dercede tutumaya çalışıyorum bende odayı cnm benimde doğalgaz sobalı evim 22-24 23 civrı oluyor gece gündüz çok sıcak değil soğukta değil ama maşallah bebeşişininde gelişimi çok güsel inş. gönlüne göre olur herşey cnm bende standart odada kaldım çok ama çok memnun kaldım hiç gerewk yok suit odaya cidden ya jimerde cidden ne gelen giden ne refakatçi konusunda hiç ama hiç dıkıntı yaşanmıyor cidden o açaıdan çok güsel yanında bekleyenler falan sorun teşkil etmedi bizde hiç annem arkadaşım eşim vardı yanımnda doğumu beklerken gelmeyin dedim geldiler sağolsunlar hastanedede sorun teşkil etmedi gecede eşim bende kalıyım dedi sandalyede kalıcaktı zaten yorgun annemle biz kaldık

sormayın kızlar yaa topiğin kaosu gibiyim demi :))) güneşcim sürekli görmesekte jale hanımı yinede onun hastalarıyız vazgeçmeye hiç niyet yok hiç birimizde yani emekli bile olsa kurtulamıcak bizden hem daha yıllık kontrolllerimiz var menopoz var ooohhhoooooo daha çok uğraşcak bizimle hayatcım maşallah hadi az kaldı görcez kuzucuğu yakında.bende içersini genelde 22 -23 arası tutuyorum ve fazlada giydirmiyorum bi iç badi bi tulum üstünede penye bi yelek.daha fazla giydirdiğimde zaten su gibi terliyo.birde bende standart odadaydım ve evet suite hiç gerek yok diye düşündüm aynı temizlik aynı rahatlık.herşeyin içinde zaten tek kişisinde sürekli söylüyorum en doğru seçimi yapmışız jimeri tercih etmekle.bu arada melekcim maşallah küçük prensese kk ya şimdiden alışıyo anlaşılan :))
ve güneşcim meraklanma herşey konuşuluyo ama Jale hanımda arada bir ziyater ediyormuş burayı yani bize farkettirmeden kuzucukların durumunu burdan takip ediyo anlaşılan :))

inşallah herşey gönlünce olur ben suit odada kalmıştım çok rahat ettik ama strandart odalarda çok rahat ve büğük tabi oda sıcaklığını çocuk dorumuz bize 25 derece dedi..bizim kombili kalorifer ve oda 24-25 derece arası oluyo gece gündüz açık

arkadaşlar 37+6 yazıyosunuz ya 6 yazılan kısım gunluğü ifade edıyo değilmi?ben 14 haftalık hamıleyım sorayı dedim.cevap verırsenız şimdiden teşekkurler

slm canım Şeniz sen vallahi bir kurşun döktür nazar değiyor heralde sana :1hug:
evet canım 25 derece falan normal oluyor bebek olan oda da ne terliyor ne üşüyor a.s

off 2 gün girmedim neler birikmiş bende en sondan başlıyayım hsbsnd evet ay + gün yazılıyor...antikam olsun nazar değmez yüzünü gözünü bulamış eskiden anneler kömür sürermiş yaaa seninki de .......:)))))) genel anesteziyi soran arkadaş ben mecburen genel anestezi oldum...1 saat sonra kafa gelip gitmiş ama sütüm hemen gelmemişti zaten emzirebileceğim çocukta yoktu oratlıkta ama gelmese bile ertesi gün mutlaka pompayla çekmeye çalışıyorlar onun için ilk sütü mutlaka verirsin...oda sıcaklığı bende de 24...bizde 40 dan sonra değil aşıdan sonra huy değiştirdik şimdi 10 dakika uyuyup çığlıkla uyanma dönemimiz başladı başım çatlıyo artık off aşı gününe kadar gece zorla uyandırıp emziriyordum hatta doktorumuz 24 saatte 1 4-5 saat uyumasına izin ver uyanmıyorsa diyordu benimkide gece 12 den sabah 6 ya kadar koma uyuyordu ama şimdi 1 saat bile uyumuyo dün gece eşime bi daha ben aşı filan vurdurmam bile dedim o sinirle ama tabi uykusuzluğun verdiği gafletle :) bende annede kaldım orda göğüs çok biri bırakır biri alır bizimki de mest valla annemde :) artık haftanın 3 günü oradan yazışıcam sizinle...çünkü YAŞASIN OĞLUMUN TEYZELERı :)))bugün evdeyim oğlan mutsuz ben mutsuz yarın ananeye hemen:)

:Saruboceq::Saruboceq:

uyuzcimcime cevap verdiğin için çok teşekkurler canım.nekadar guzel annen ile aynı şehırde olmanız. çok şanslısın.buarada ben de jale hanımın hastalarındanım ve çok memnunum.burda sizin yazışmalarınızı gordum dığer arkadaşlarla ve acayıp hoşuma gıttı.o yüzden bende hemen uye oldum.bırlıkte guzel paylaşımlar ınş...................

yeni gelen arkadaşım hoşgelsin hayırlı doğumların olsun inş.

uyuzcimcime vallhi benimkide dün aşı oldu resmen inledi gece ya birde çok kustu diyorum acaba ama ateş falan yapmadı dün bütün gün sallattı kendini bugünde aynı bakalım sonumuz hayır olsun şöyle bir düzenleri olsa vallh başka bişey istemiyorum bende
annem yakınında ne güsel benim karacabeyde gidip gelmek bu soğuklarda sorun doğumdan beri hiç gitmedim annem geldi gitti ama evde bunaldım iyice ya bugün tam 30 gün oldu

vallhi teyzeler kucağındaan düşürmez ne güzel benim oğlumunda 2 tene teyzesi var ne dayı ne hala ne amca ama teyzelerimiz uzakta

hoşgeldin anne adayı :) sende şanslısın bak hepimiz yeni doğum yaptık herşeyi bir çırpıda öğreneceksin :) sorduğun sorulara mutlaka aynısını yaşıyan biri cevap verir burda..her takıldığını sor canım...sositososito

doktorun söylemiştir belki çok ağlayınca gece kusma reflexleri normalmiş o geçer amaaaa huyları böyle kalırsa yandık lmaz:ahhhh güzelim çok zor gurbetlik bilirim ablamdan ( Allah aratmasın...benim annem çok yakın canım valla 3 tane de teyzesi var annemlere gidince kavga çıkıyor ben kucağımda tutucam diye:) orda emzirmeden emzirmeye kucağıma alıyorum çocuğu çok şükür...atatuğda bayılıyor bir sürü göğüs ondan in buna yat :) inş. en kısa zamanda gidersin şöyleee 2 haaftada kalırsın ama gidince bizi unutma :)valla ben 6. günü anneme gittim patlıyacaktım :) göbek bağımızı da o gün orada düşürdük...gezenti olacak benimki :) 12 günlüktük ıkea ya gittim valla hamilelikte de doğumdan sonrada çok gezdim...ama doğum esnasında problem çıkmasaydı çok kolay da doğum yapacakmışım 6 santim açıklıkla gitmiştim jale hnmın yanına ve minik karın ağrısından başka bişeyim yoktu.....YENİ DOĞUM YAPACAKLAR normal doğum istiyorsanız bol bollll yürüyün hiç üşenmeyin derim...zaten jale hnmda demiştir :) tabi hiç birşeyin garantisi yok bakın bana hastaneye gittiğimde 2 saat içinde doğum yapacakken 2 dakika içinde sezeryan oldum :) offf gece boş buldum burayı yazdım da yazdım :)

hoşgeldin aramıza canım.evet biz burayı tavsiye topiğinden çıkardık biraz kaydirigubbakcemile3 ama güzel arkadaşlıklar başlattık burası sayesinde.ve tabi doktorumuzunda memnuniyetimizinde buna çok etkisi var.sende anlıycaksın zaman geçtikçe doktorumuza neden bu kadar güvendiğimizi.
karamuk canım gündüz cevap veremedim kayınvalidemlerle deil kendi annemlerle birlikte yaşıyoruz.

valla cimcimem çenen düştü he olmaz böle buranın gevezesi benim :))) ama çok haklısın yürüyüşlerin çok faydası oluyor.bende 6 saat sunni sancı çektim ama Jale hanım zorla epidural taktırdı bana Devrim için takıldı oda yani o kadara kadar rahattım.ama şuda bi gerçek doğuma gittim hastahaneyi gezdim :))) saat sabah 8:30 da yatışım yapıldı. benim yatağa yatmam 11:00 buldu çünkü hastahaneyi geziyodum :)))))))

Merhaba kızlar. hepiniz sağlıklı sıhatli bi şekilde doğumlarınızı yapmışsınız çok şükür.Darısı başıma inş. Benim korkum bebeğim karnımın içinde nasıl büyüyo,acaba ne yapabılırım,sağlıklı dünyaya gelsin diye çok telaş yapıyorum.her 15 gunde bir jale hanımı zıyaret edıyorum mutlaka.Hatta bebişi özluyorum gormek istıyorum.Anlıyacağınız bende acayıp
merak var.Eminim bu butun annelere olmuştur yada ben boyle olmasını düşünüyorum içimi rahat ettirmek adına:) antika 13 ve uyuz cimcime çok saolun kızlar yazını için. zaten üye olmadan okuyodum sizi ve çok hoşuma gıdıyodu. sayenızde alışıyo ınsan anneliğe bıraz daha .görüşmek üzere.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…