Op.Dr. Jale Gürlüler'in hastalarının paylaşım alanı...

naz82 öncelikle Allah sana oğluşunu bağışlasın :))hadi kızlar naz için hep beraber inşallah bu ay bebişi gelsin diyelim :)))

hoş bulduk yeşim hemşirem.sizinle daha önce karşılaşktık ama hatırlamassın tabi sonuçta kaçtane hasta var.şimdiden teşkkürler size ihtiyacım olacak.

Bazı hastalar vardır hiiç unutulmaz antika ile uyuzcimcime onlardan olacak sen de tabi ki

Naz82 öncelikle allah bağışlasın diyorum kaç yaşındasın hamilelik için yardımcı tedavi uyguluyor musunuz?

bu sabah acık uyuyim dedim coşmuş burası opuyorumnanaktan
nerden başlasam ki ???sondan başa gidim bari daha kolay olcak. Naz cım tekrar hoşgeldin diyelim o zaman sana Allah hayırlısını versin hakkınızda.oğluşunuda Allah bağışlasın size.
Kaderim hiç kafana takma canım aynı sorunu bizde yaşadık bi 32. haftada gelmeye kalktı bizim yaramaz bi 34. haftada ikisindede durduruldu. maşallah şimdi 39. haftanın içindeyiz şimdide çıkmam ben burdan diyo :umursamaz: yok yok 39 + lar 40 oluyodu demi anaaaaa 40 ı geçmişiz cimcime.kaydirigubbakcemile5

evet artık gün sayıyorsunuz.hayırlısı birşey sorucam, iğne vurulmuşmuydu sana acaba o yüzdenmi sonradan doğum geç oluyor benim kafamı karıştıranlar çok oldu bu konuda haplar iğneler doğumu geciktiriyor evet ama sonradan da normal doğum olamayabiliyor etrafımın yalancısıyım aslında yeşim hemşireye sormak lazım bunu ama senin normal şuan sanırım demi yani 40 haftada olman

Naz82 öncelikle allah bağışlasın diyorum kaç yaşındasın hamilelik için yardımcı tedavi uyguluyor musunuz?

yeşim hemşire inşallah sizinle tanışmak bana da nasip olur.27 yaşındayım .yardımcı tedavi uygulamıyorum çünkü dediğim gibi korunmayı daha geçen ay bıraktık.9 ay önce Jale hanımla görüşmüştük ikinciyi düşünüyorum dediğimde bana folik asit yazmıştı yani yaklaşık 9 aydır folik asit kullanıyorum ama ikinciye bir türlü cesaret edemiyordum.Nihayet geçen ay kesin kararımızı verdik.Birkaç ay daha deneyelim de olmazsa Jale hanıma gelirim herhalde.

iki kez vuruldu ancak vurulan iğneler ciğerlerinin hızlı gelişmesi içindi özellikle sormuştum.haplarsa ilkinde ki tane ismini hatırlayamıyorum ama turuncu birini yutmuş diğerini ise dil altı olarak uygulamıştım. ikincide aynı haplardan 3 tane verilmişti.aynı uygulama ile.ayrıca jale hanıma da sormuştum geciktirmeyi ne kadar etkilediğini bir hafta etkiler sonrasında hiç bir etkisi olmuyor demişti. zaten bayramdan birkaç gün önce bu uygulama yapılmış olmasına rağmen sıkı sıkı tembihlemişti bak bayramda gelebilir gece bile olsa ara bekleme demişti.eğer öyle olmasa o kadar vurgulamazdı.evet 40 ın içinde lmamız normal 40+ lardaysa artık gecikmelilere giriyor okuduğuğum kadarıyla.
ayrıca sana bi tavsiye hiç ordan burdan söylenenleri takma yoksa çok canın sıkılır çok strese girersin.bilip -bilmeden ve düşünmeden çok gereksiz şeyler söyleyenler oluyo.tıka kulaklarını he he geç. bu sayede olsa gerek ben doğum konusunda çok rahatım.herkez aman nasıl olcak dirken ben ne zaman gelceğin hesabını yapıyom.kaydirigubbakcemile3

evet haklsın tabi ama yinede akılda kalıyor söylenenler bana yapılan iğneler erken doğum olmaması içindi. progestan kullandım 5 aydan 7 aya kadar şimdilerde iğne, bu arada arkadaşım 43 haftada doğum yaptı tabi seninki normal

çok söyledin ama olmadı yeşim hemşirem cimcimeciğin yaramaz biraz önce gelmiş haberi geldi. kurtardın gene o çıkcak ben gelcem :))) ama çarşamba sabahı ordayım gene beraber olcaz yani :)))

ay valla bende dogurmak istiyom yaaaaa ne güzel muhabbet ediyonuz yaa özendim valla ahh yaşim hemşire bak jale hanımla bir olcanız bana biran önce allahında izniyle hamile kalmama yardım etceniz hee ona göre valla benimde farlutal im biteli yarın 3. gün olcak gögüslerim çoookk acıyo yaa valla dokunamıyom hiç sızım sızım sızlıyolar ama hala sökülemedim.en fazla 5 günde gelmesi lazım benim ilacı kullandıgımda hep en geç 5 günde söküyodu

Üzme kendini daha çok gençsin sen hamile kalırsın. :CüvCüv:

Amma çok şişkinlik yapmıştı bende farlutal bir kere kullandım.Ama bir görün sıkıntıdan stresten öldüm.Herkesin her yaptığı batıyordu bana hastalanamadım ya suçlusu sanki milletti.Ama hapı bıraktım bende 4. gün adet oldum umarım senin de öyle olur hadi çabuk hamile kal :1hug:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…