günaydınnnn...oyyy oy o merak kimde yok ki hsbsnd? ne kadar çok şey bilirsen o kadar merakın artıyo..ben hamile kalmadan önce cinsiyet hayatta öğrenmem süpriz olsun diyordumm...daha 1 aylıkken jale hnma sormaya başladım.valla ben 2 aylık hamileyken bana cinsiyetini net söylemişti sevgili doktorumuz..herkes değişir bu kadar erken belli olmaz derdi :) biraz daha büyüdü o test sonuçlarını beklemek ölüm( ama burda hepimiz birbirimize destek olup akıl verdik :) bilgilerimizi paylaştık hele antikamla 4 gün arayla doğum yaptık 9 ay nerdeyse kendimizi değil birbirimizi merak eder olduk :) şimdi aynı heyecanla yeni doğum yapanları ve yapacakları merak ediyoruz :)
Merhaba kızlar. hepiniz sağlıklı sıhatli bi şekilde doğumlarınızı yapmışsınız çok şükür.Darısı başıma inş. Benim korkum bebeğim karnımın içinde nasıl büyüyo,acaba ne yapabılırım,sağlıklı dünyaya gelsin diye çok telaş yapıyorum.her 15 gunde bir jale hanımı zıyaret edıyorum mutlaka.Hatta bebişi özluyorum gormek istıyorum.Anlıyacağınız bende acayıp
merak var.Eminim bu butun annelere olmuştur yada ben boyle olmasını düşünüyorum içimi rahat ettirmek adına:) antika 13 ve uyuz cimcime çok saolun kızlar yazını için. zaten üye olmadan okuyodum sizi ve çok hoşuma gıdıyodu. sayenızde alışıyo ınsan anneliğe bıraz daha .görüşmek üzere.....
Hadi yaaaa..kafamçokkarıştı
Alllaaahhhhhhhhh benim bir dahaki randevumda (31 aralık) 11 haftalık olacak yani 3 aya yakın..belki bana da söyler tahmini olarak..
Alllaaaahhhh çok heyecanlandım şimdi..kafamçokkarıştı
banada Jale hanım 11. haftamda erkek demişti. bende o kadar erken beklemiyordum birden şok olmuştum. belki sanada söyler gittiğinde.
bu arada doğum yapan arkadaşlar allah analı babalı büyütsün. yavruşlarınızın bahtıda şansıda açık olsun
Bence de en azından bir tahmin yapar gibi..kafamçokkarıştı
Senin de az kalmış ..Hadi hayırlısı bakalım..
evet az kaldı çok heyecan yapmaya başladım. bi bebek görünce hemen ağlıyorum. kalbim deli gibi çarpıyo allah hayırlısı ile bi kucağıma almayı nasip etseydi.
Eder eder inşallah.:Saruboceq: Herkesin yaşadığı heyecanı yaşıyorsun normal olarak...yerimseniben
Sağlıkla alırsın kucağına meraklanma...
Evet bu endişe ve merak özellikle annelere mahsus bı durum sanırım.sayenizde rahatlıyorum okudukça. Bu arada benım bebiş kız olcak ve isme bir türlü karar veremiyorum.fikri olanlar olup müsait oldukça yazarsanız sevınırım.görüşmek üzere tekrar
kızlar biri beni şu doğum öyküleri topiğinden çeksin yapıştım kaldım oraya fırsat buldukça dalıyorum okumaya 2 gündür.
uyuzcimcime hamileyken fıldır fıldır gezdim şimdi öyle zor geliyorki evde durmak bende dediğin gibi hamileyken 3 gün önce doğumdan arkadaşıma gittim doğurucan dediler burada 2 gece önce yeşilyaylaya şaypaya bayır yukarı çıktım baya bir mesafe var hemde kolay doğum yapayım diye çok yürüdüm ama açılmamda doğumumda çok zor oldu kesinlikle kişiyle alakalı sbh 1 cm açılmayla gittim 5 te saat 10 da yine 1 cm di açılmam vallhi koaly doğurayım diye herşeyi yaptım ama zor doğurdum çok
bennnnnn 18+4Merhaba canım..Uğruyorum arada buraya da...Ama şu an Jale hanıma devam eden arkadaşlara pek rastlayamadığım için sık sık gelmiyorum..
bende aynı dertten muzdaripim arkadaşım bende jale hn hastasıyım 18+4üm sen gel bak ben her gün uğruyorum...
Şu an kimler gidiyor acaba?
doğum fiyatı ne deiler canım bir de oda seçince fiyat değişiyormu....kızlar merhabalar dün randevum vardı 37+6 olduk herşey normalmiş bi hafta sonra tekrar gideceğiz kilomuzda 3400 olmuş normal doğum istiyorum ama haftaya belli olacak bu arada kalacağımız odayı gezdik standart odada kalacağım herhalde benim için önemli olan temizlik oda hastanenin her yerinde mevcut zaten suitte falan kalmaya gerek yok die düşünüyorum bu arada bişey soracağım evim merkezi sistem yani gece kapanıyo kalorifer oda sıcaklığının ne olması gerekir ısıtıcı almayı düşünüyorum ama nasıl bişey alsam bilemedim biz üşümüyoruz ama bebiş kesin üşür heee antika kurşun döktör en iyisi sen kendine daha rahat edersin
merhabaaaa..sık sık gir arkadaşım paylaşalımm....uyuzcimcime cevap verdiğin için çok teşekkurler canım.nekadar guzel annen ile aynı şehırde olmanız. çok şanslısın.buarada ben de jale hanımın hastalarındanım ve çok memnunum.burda sizin yazışmalarınızı gordum dığer arkadaşlarla ve acayıp hoşuma gıttı.o yüzden bende hemen uye oldum.bırlıkte guzel paylaşımlar ınş...................
Hadi yaaaa..kafamçokkarıştı
Alllaaahhhhhhhhh benim bir dahaki randevumda (31 aralık) 11 haftalık olacak yani 3 aya yakın..belki bana da söyler tahmini olarak..
Alllaaaahhhh çok heyecanlandım şimdi..kafamçokkarıştı
uyuzcimcime hamileyken fıldır fıldır gezdim şimdi öyle zor geliyorki evde durmak bende dediğin gibi hamileyken 3 gün önce doğumdan arkadaşıma gittim doğurucan dediler burada 2 gece önce yeşilyaylaya şaypaya bayır yukarı çıktım baya bir mesafe var hemde kolay doğum yapayım diye çok yürüdüm ama açılmamda doğumumda çok zor oldu kesinlikle kişiyle alakalı sbh 1 cm açılmayla gittim 5 te saat 10 da yine 1 cm di açılmam vallhi koaly doğurayım diye herşeyi yaptım ama zor doğurdum çok
canım nerde oturuyosun yakınız galiba biliyorum o şaypayı benkaydirigubbakcemile5
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?