Op.Dr. Jale Gürlüler'in hastalarının paylaşım alanı...

günaydınnnn...oyyy oy o merak kimde yok ki hsbsnd? ne kadar çok şey bilirsen o kadar merakın artıyo..ben hamile kalmadan önce cinsiyet hayatta öğrenmem süpriz olsun diyordumm...daha 1 aylıkken jale hnma sormaya başladım.valla ben 2 aylık hamileyken bana cinsiyetini net söylemişti sevgili doktorumuz..herkes değişir bu kadar erken belli olmaz derdi :) biraz daha büyüdü o test sonuçlarını beklemek ölüm ( ama burda hepimiz birbirimize destek olup akıl verdik :) bilgilerimizi paylaştık hele antikamla 4 gün arayla doğum yaptık 9 ay nerdeyse kendimizi değil birbirimizi merak eder olduk :) şimdi aynı heyecanla yeni doğum yapanları ve yapacakları merak ediyoruz :)

herkeze kocamannnn günaydın gününüz güzel bebişler uslu olsunlar bu gün
aramıza yeni gelenler hoşgeldiniz sağlıkla kavuşursunuz inşallah bebeklerinize

Hadi yaaaa..kafamçokkarıştı

Alllaaahhhhhhhhh benim bir dahaki randevumda (31 aralık) 11 haftalık olacak yani 3 aya yakın..belki bana da söyler tahmini olarak..

Alllaaaahhhh çok heyecanlandım şimdi..kafamçokkarıştı

amin amin hiç meraklanma inş. bi kaç ay sonra böle böcür böcür bakçak seninkide yüzüne hatta bu hiç susmazmı diye yakıncan burda kaydirigubbakcemile3 bende 15 günde bir gidiyodum canım ama normal kontrollere benim sıpacık rahat durmadığı için çoğu zaman 15 günü bile bulamıyodu görüşme süremiz zaten artık jimerde herkez ezber hale gelmişti beni kaydirigubbakcemile3 bazen daha dün kontrol vardı gene noldu bile diyolardı. bide ben hipraktif bişeyim rahatsızlanırım yatmam kolumda serumlarla peşimde hemşirelerle az turlamamışımdır hastahaneyi kaydirigubbakcemile3 kesin doğurduda kurtulduk demiştir acildekiler kaydirigubbakcemile3 özlenmezmi kız eve küçük el duplerleri varya onlardan bile almıştım ben arada yatar dinlerdim.hareketlenmeye başladı ondan sonra resmen oynuyodum anlatıyodum da anlatıyodum oda tepişip duruyodu içerde. ayy ne güzeldi hiç sesi çıkmıyodu :roflol: şimdi maşallah pavorottinin bursa şubesi.

banada Jale hanım 11. haftamda erkek demişti. bende o kadar erken beklemiyordum birden şok olmuştum. belki sanada söyler gittiğinde.
bu arada doğum yapan arkadaşlar allah analı babalı büyütsün. yavruşlarınızın bahtıda şansıda açık olsun

Bence de en azından bir tahmin yapar gibi..kafamçokkarıştı

Senin de az kalmış ..Hadi hayırlısı bakalım..

Bence de en azından bir tahmin yapar gibi..kafamçokkarıştı

Senin de az kalmış ..Hadi hayırlısı bakalım..

evet az kaldı çok heyecan yapmaya başladım. bi bebek görünce hemen ağlıyorum. kalbim deli gibi çarpıyo allah hayırlısı ile bi kucağıma almayı nasip etseydi.

evet az kaldı çok heyecan yapmaya başladım. bi bebek görünce hemen ağlıyorum. kalbim deli gibi çarpıyo allah hayırlısı ile bi kucağıma almayı nasip etseydi.

Eder eder inşallah.:Saruboceq: Herkesin yaşadığı heyecanı yaşıyorsun normal olarak...yerimseniben

Sağlıkla alırsın kucağına meraklanma...

Eder eder inşallah.:Saruboceq: Herkesin yaşadığı heyecanı yaşıyorsun normal olarak...yerimseniben

Sağlıkla alırsın kucağına meraklanma...

amin canıım. sende hayırlısı ile sağlıklı bir hamilelik geçirip hayırlısıyla doğumunu yapıp bebişine kavuşursun inşallah.

oh oh yeni bebişler geliyo :sm_cool: Allah sağlıkla kavuştursn kızlar kuzucuklarınıza :Saruboceq:

kızlar biri beni şu doğum öyküleri topiğinden çeksin yapıştım kaldım oraya fırsat buldukça dalıyorum okumaya 2 gündür.

Evet bu endişe ve merak özellikle annelere mahsus bı durum sanırım.sayenizde rahatlıyorum okudukça. Bu arada benım bebiş kız olcak ve isme bir türlü karar veremiyorum.fikri olanlar olup müsait oldukça yazarsanız sevınırım.görüşmek üzere tekrar

ooo valla ben işten güçten kafayı kaldırana kadar muhabbet almış başını gitmiş buralarda :hulya::hulya:
yeni gelen arkadaşalr hoş geldiniz aramıza işallah hayırlısıyla alırsın bebeişlerinizi kucakalrınıza :Saruboceq::Saruboceq:

evet canım sadece annelere mahsusu bencede ben evlat sahibi olduktan sonra anladım annemi ve anneliğin nedemek olduğunu dünyanın en kutsal duygusu annelik bence allahım herkese tattırısn bu duyguyu bu güzelliği:Saruboceq::Saruboceq: canım ne kadar güzel allahın izniyle bıcır bıcır bi kızın olacak hayırlısıyla kucağını almayı nasip etsin allhım.:Saruboceq: isim olarakda sorarsan canım benim yıllardır burçe ismi çok hoşuma gidera.s

kızlar biri beni şu doğum öyküleri topiğinden çeksin yapıştım kaldım oraya fırsat buldukça dalıyorum okumaya 2 gündür.

günaydın canım ay fırsatım olsa bende dalarım oraya heralde düşünsene bi yavru dünyaya getirmenin hikayesi bence dünyanın en güzel ve en zevkli okunacak hikayesiopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

uyuzcimcime hamileyken fıldır fıldır gezdim şimdi öyle zor geliyorki evde durmak bende dediğin gibi hamileyken 3 gün önce doğumdan arkadaşıma gittim doğurucan dediler burada 2 gece önce yeşilyaylaya şaypaya bayır yukarı çıktım baya bir mesafe var hemde kolay doğum yapayım diye çok yürüdüm ama açılmamda doğumumda çok zor oldu kesinlikle kişiyle alakalı sbh 1 cm açılmayla gittim 5 te saat 10 da yine 1 cm di açılmam vallhi koaly doğurayım diye herşeyi yaptım ama zor doğurdum çok

valla 2 gün evde duramıyorum desem yeridir :) sütü pompalayıp çıkıyorum heykele annemler namazgahtalar :)tabi ki canım kişiyle alakası var ama doktorlarında dediği gibi yürümek çoook faydalı amaaaaa 9 ay boyunca hep gezeceksin...valla ben antikam bilir son gün bile inegöle ablamlara mobilya bakmaya gittik.40 tane mağazaya girdim çıktım herkes pelte oldu ben hadi bide şu mağazaya dedim :)) 3 gün önce bir kına vardı o koca göbeği ata ata oynadım şimdi o videoyu izliyorum da çook gülüyoruz..asansör bile kullanmazdım inanın çok yürümeyle alakası var senin velet nazlıymış ona yapacak bişey yok :bizim grup biraz şımarık çıktı inş...yeni doğum yapacaklar güzel güzel doğurur bizde mutlu oluruz :) ayyy benim bugünlerde de uzun uzun yazasım geliyo...BEYAZ MELEK AMİNNNN diyorum sadece bu gün değil hergün....dip not : ANTİKAM çık şu doğum hikayelerinden çabuk ay ay bebek gelişimine gir bakayım doğurdun kızım sen kaydirigubbakcemile

bennnnnn 18+4
doğum fiyatı ne deiler canım bir de oda seçince fiyat değişiyormu....
merhabaaaa..sık sık gir arkadaşım paylaşalımm....

bana 12 haftalıkken söylemiştiii....:lepi:

canım nerde oturuyosun yakınız galiba biliyorum o şaypayı benkaydirigubbakcemile5

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…