yıldrım kaymakamlığına çok yakınım cnm ben beyazıt deniyor buraya
Kızlar bende sizlere katıldım ama bana hiç hoşgeldin demediniz((((((((
yada mesajımı görmediniz.......ama olsun ben yine tecrübeleinizden yararlanmak için sizi takip edicem..............keyifi paylaşımlar herkese...
Kızlar bende sizlere katıldım ama bana hiç hoşgeldin demediniz((((((((
yada mesajımı görmediniz.......ama olsun ben yine tecrübeleinizden yararlanmak için sizi takip edicem..............keyifi paylaşımlar herkese...
gökkuşağı merba canım. senın cinsiyet 12 haftalıkken bellı olmuş.
kızmı erkekmı canım.benimde 14+4 günlüğüm ve jale anımın hastalarındanım.fıyatları bende bılmıyorum hiç sormadık daha çok erken dıye. eşim sormak için çok erken dıyo.nasıl olsa bu yola gırdık ALLAH guzel bı şekılde sonuçlandırsın ınş.Haberleşelim canım sık sık
amin canım amin allaım hayırlısını versin gönlünüze göre versin işallahhh:Saruboceq:
arkadaşlar bursada bebişler için nerelerden alışveriş yaptınız. Bunlarıda paylaşmak ısterım.
oda takımları olsun
kıyafetler v.s. bırsuru şey alınması gerekcek.tecrubelı olanlardan yardım beklıyoruz.hamıle kıyafetlerı içinde fikir verırsenız sevınırım.Çalışanlar için bu kıyafet meselesi bıraz daha problemli oluyo.goruşlerınızı beklıyorum.
deyz bıara bende acıbademe gıtmiştim bebişten önce tabi.hiç memnun kalmadım bende...oysakı memnun olan arkadaşlar olduğundan bende acıademe gıderım dıye duşunuyodum hep.ama daha sonra orası hoşuma gıtmeyınce önceden de gitmiş olduğum jale hanıma gıtmek ıstedım ve şimdilik acayıp memnunum kendısınden.çok tatlı birisi. çok rahat ettiriyo ınsanı gerçekten
yakın sayılırız yine de canım o zaman
kızlar ssklımı bakılıyorsunuz jale hanım aözelmi doğum ücretleri şöyleydi ben 1 ay önce doğum yaptım ama yılbaşından sonra muhtemelen değişicektir fiyatlar
ssk lı olursanız
normal doğum 1 000 tl +250 tl epudral istenirse+150 tl çocuk druna
sezeryan 1250+250 epudral+150 çocuk druna
Epidural Sezeryan=1650
Normal=1400
çok iyi bence..
çok ama çok memnun kalırsınız benden söylemesi ilgi alaka süper sağolsunlar
Öyle olacak zaten canım kısmetse ben de Jale Hanımla başladım onla devam edicem inşallah:)
inş. cnm hayırlı doğumların olsun inş.
ilk bebeğini normalmi doğurmuştun sezeryanmı cnm
kızlar ssklımı bakılıyorsunuz jale hanım aözelmi doğum ücretleri şöyleydi ben 1 ay önce doğum yaptım ama yılbaşından sonra muhtemelen değişicektir fiyatlar
ssk lı olursanız
normal doğum 1 000 tl +250 tl epudral istenirse+150 tl çocuk druna
sezeryan 1250+250 epudral+150 çocuk druna
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?