Op.Dr. Jale Gürlüler'in hastalarının paylaşım alanı...

Sezeryan...başka bir doktordu o..

Jale hanım, bu da sezeryan olacak dedi ama ben neden diye sormadım heyecandan ilk randevuda..Zaten sezeryan istiyorum yine, iyi oldu:)

ilki sazeryan olunca genelde riske atmıyorlar çünkü ıkınmayla sezeryandaki sikiş yerlerine zarar verme durumu oluyormuş sanırım oyüzden aynen hayırlısı olsun hepiniz için inş.

bu fiyatlara oda dahil cnm ama standart oda fiyatı bu eğer suit oda istersen fiyat değişiyor ama standart odalarda çok güsel tek kişilik ve gelen gidenin sıkıntı yaşamıyor kesinlikle çok memnun kalırsınız kızlar cidden hastane süper doğum yaptığım gece sabaha kadar saat başı geldiler istediğim vakit ağrı kesici oldum 1400 ödedim çıktım hastaneden

sen ne taraftasın cnm şükür yakın biri çıktı genelde bu taraflarda oturan yok sanırım beledyeye yakın vardı

a canım benimde bir ayağım orda sayılır annemler orda oturoylar a.s

canım vallahi ben hamile kıyafetlerimi hem berkin giyimden aldım birkaç tane daha sonrada ünlü caddede yine hamile kıyafetleri satan yerler pantolanlarımı oradan almıştım birde bir iki tanede üst diktirmiştim evet gerçekten çalışan için kıyafet sorun oluyo a.s
bebek içinde hep çarşıdan aldım genelde o bebecilerin olduğu mağazalardan opuyorumnanaktan

canım bu fiyatlar büyük ihtimalle yılbaşından sonra değişir çünkü özel hastanelerde ssk lıların ödediği fark ücretleri artacak o yüzden doğum ücretleri artacak ama bakalım jimerde nasıl olacak fiyatlar a.s

yeni yüzler varrr:sm_cool: hoşgeldin canım.
doğrusu ben rahattım giyim konusunda 5 ay normal herşeyimi giydim sonrasıda yaza denk geldiği için tayt ve bol tşortlar işimi gördü.birde bu senenin modasıda salaş olunca çok şanslıydık yani alkisalkisalkis çok ucuza gyinebildik hamile mağazalarına yüklü ücretler ödemeden.
ben ufaklığın kıyafetlerinin çoğunu bir bebe deposunda çalışan bir arkadaşımdan temin ettim o konudada şanslıydım yani.biberon pudra gibi şeylerimizde eczacı bir arkadaşımızdan hediye edildi.geriye bi tek beşiğimiz kalmıştı onuda e-bebek com mağazasından aldık.bazı şeyler çok uygun orda ama bazı şeyler aşırı pahalı bilginiz olsun.sabit beşiğin içinde kullanacaklarınıysa hep kendim diktim (beceriklilikle alakası yok ama meraklılıktan naniknanik ) ayrıca yeni bebişleri olacaklara ve henüz beşik işini halletmeyenlere tavsiye ederim kraft ın beşik mama sandalyeleri var kesinlikle çok rahat.kendi kendini sallama ve müzik özelliğininde olması artılarından biri.hele benimki gibi sallanma delisiyse.ayrıca sırt bölümü kademeli kalktığı içinde zamanla yavaş yavaş kaldırıp yanınızda huysuzlanmadan ourmasını sağlayabilirsiniz.

Sadece hamile kotu alıcam şöyle taşlı falan..
Başka hamile şeyi almam...
Yine aynı tarzımla devam edicem ben ama büyük bedenlerini alarak..

Bu kadar:)

Canım bence çok güzel ve pratik bi şekilde çözmüşün bu kıyafet ve bebiş malzemelerini helal olsun. Çok yol gösterici olcak bana.İnsan özendiğinden herşeyden almak istiyo ama mantıklı alışveriş yapmak en iisi bence.ve gerçekten beceriklisin demekki o şeyleri diktiğine göre.bakalım yazdıklarını değerlendircem.Çok saol

evet canım gerçekten mantıklı alışveriş yapmak lazım ama insan o zamanlarda ne görse özeniyor. yanlış ilk doğduğu zaman giyidireceğin kıyafetleri fazla alma çünkü çok çabuk büyüyolar ve aldığın bazı şeyler giyilmeden bile kıyıda kalabiliyor ancak bol bol eldiven zıbın takımları , şu alttan çıtçıtlı bady ler , çorap bunlar çok lazım oluyo zaten ilk aylarını geçtikten sonra da pek fazla tulum giyidrimemeye çalış çünkü çok çabuk uzuyolar ve ayak tırnaklarını rahatsız eder dikkat etmek lazım o yüzden a.s

ayy vallahi antikacım iş dışında bende hep öyleydim salaş insan rahat şeyler arıyo ama işyerinde malasef öyle olamıyosun işte kendimi eve atınca soyunup dökülüyodum valla allahtan hamileliğim çok yaza gelmedi o yüzden rahat geçiridm işyerindede a.s

kızlar ya genelde tüm yazılanları okudum ama aklımda kalmadı rica etsem bebişleriniz kaçıncı haftada doğdu yazar mısınız

sen ne taraftasın cnm şükür yakın biri çıktı genelde bu taraflarda oturan yok sanırım beledyeye yakın vardı
canım ben daha yukarda teleferiği geçince akçağlayan evleri var yeni yapıldı onun karşısında hemen zümrütevler sağlık ocağı var onun altında oturuyorum...
ay adres veriri gibi oldu:)
inşallah görüşürüz canım bi gün ya
kızlar ya genelde tüm yazılanları okudum ama aklımda kalmadı rica etsem bebişleriniz kaçıncı haftada doğdu yazar mısınız

ben 39.haftada genel anestezili sezeryanla doğum yaptım

oo yeni gelen anneler var aramıza hoşgeldiniz kızlarr 3 gün giremedim neler neler olmuş bu topikte sanada günyadın karamukçumm

oo yeni gelen anneler var aramıza hoşgeldiniz kızlarr 3 gün giremedim neler neler olmuş bu topikte sanada günyadın karamukçumm

günaydın canım sanada :1hug: evet canım yeni anneler katıldı aramıza a.s sen nerlerdeydin yoktun birkaç gündür :uhm:

vallah sorma annemler hacıdaydı perşembe geldiler malum ordayız sürekli bu arada topikte hareket gördümm çok gzüel bu topiğe yakışırr.

tünaydın kızlarrrrrrrr.yok yaaa ne becerikliliği direk meraktan benimki :))) birazda çarşaf kılıf gibi şeylerde beyazı sevmemden ama malesef bebek nevresimlerinde düz beyaz hiç bişey yok o yüzden kendim diktim.birde ben alışverş yapmaktan hiç hoşlanmıyorum sıkıyo beni öle mağazalar falan onunda etkisi var bu duruma.ve aklınızda bulunsun yeni hamişlerimiz ilk ay kullandıkları çabucak küçülüyo onları olabildiğince az alın,ayrıca ilk ay için henüz hem anne deneyimsiz hem bebiş kendini tutamadığı için iç zıbınlar badilerden daha kullanışlı oluyo giydirmesi falan.buda bi püf noktası daha :))
bu arada kadercim hoşgeldin evet kaç gündür yoksun ortalıkta aman dikkat şimdi bide hoşgeldine gelirler hacılık dönüşü hasta etme etme kalabalıkta yiğit beyi.
beyaz melekkkkk aldık canım adresi kaçışın yok yarın sabah kahvaltıya sendeyiz :)))

ayy canlarım ne güzel olur valla buyrun gelin çok memnun olurum canım ne zaman isterseniz gelin valla :lepi::lepi:

vallah sorma annemler hacıdaydı perşembe geldiler malum ordayız sürekli bu arada topikte hareket gördümm çok gzüel bu topiğe yakışırr.

oo hadi gözünüz aydın hayatım:1hug: hayırlısıyla gelmişler allah kabul etsin hacılıklarınıı:Saruboceq:

tünaydın canım sana da :1hug: olsun yine de hayatım becerikli saylırısn becermişsin dikmişsin ya ellerine sağlık o daha kıymetli olur el emeği ne de olsa değilmiia.s

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…