Op.Dr. Jale Gürlüler'in hastalarının paylaşım alanı...

kızmaaaa HOŞGELDİNNNNNNNnaniknaniknaniknaniknaniknanik

ben zaradan çok güzel kıyafetler buluyordum...hem kendi hemde oğlum için ...ama yazın her yerde çok güzel şeyler bulursun yani son aylarında =) ben yaz boyunca çok cici elbiseler giydim..çocuk odasını da ayşen bebeden özel yaptırdım çünkü gri beyaz istiyordum :) ama aldıktan sonra moremo da harikaaaaa bir çocuk takımı gördüm çok üzüldüm

beceriklisin ki yapabilbilsin antikacım ben linenste havlu çarşaf takımı görmüştüm ama bebek için yoktu bende evde dikmeye çalıştım Allahımmmm eni boyu kaydı gitti :) çok heveslenmiştim ama olmayınca olmuyo el becerisi sıfır bende :) ellerine sağlık en kıymetlisi o el emeği göz nuru :) kızlar nevresim takımlarının hepsi aynı çarşıya çıkınca bende int araştırdım FUNNABABY diye bir marka var o kadar güzeller ki anlatamam ben int sipariş vermedim kükürtlü de mağazaya getirttim :)herkes değişik diye bayılıyor :) düğme bile yok geçirmeli çocuk ağzına alır da koparabilir diye nevresim de...bir de nevresim takımının herşeyi var avizesine kadar çok ciciler bir bakın derim ya da gelin bende görün :) ya da foto çeker yollarım size :)

kız yarın pazar napıyonuz demiyoda beklerim diyo bak :)))) ama sözü aldık en kısa zamanda gelcez :)))

pazartesi diye iğrenç bir espri yapayım hihoyyyt....hakikatten melek ne işiniz var pazar pazar der insan :)) inş. en kısa zamanda toplanıcaz diyorummm antikamla gün olarak haftaya c.tesiyi belirledik gelmek isteyenler parmak kaldırsın :lepi::lepi::lepi:

kızlar bana gelin pazar kahvaltısına bugün misafirim vardı bisürü mamalar yaptım buyrun gelin birlikte yeriz kahvaltıda ya benim tospikte 2 gündür uyumakta güçlük çekiyor bir türlü dalamıyor uykuya sallaya sallaya manyak oldum 2 günden hiç böyle yapmazdı iyileşiceğine huyu değişiyor ya ben haftaya cumartesi 40 uçurmaya karacabey gidicem tea b idahaki pazartesiig elicem allahın izniyle gelmek istiyordum ama benim için kalmayın sizler ikinci tura bana gelirsiniz tanışırız böylelikle sonraaaa bende vallh hasmiş kyafeti hiç almadan yırttım desem yeridir bir pantolon 1 eşofman birde üste hallettik hamiş kıyafetini bebişimede herşeyi bakırcılar çarşısından aldım bende oyun parkını anneanemiz çünkü odamız yok bizim bebişe oturma odasına sepeti arkadaşım arabamızıda babennemiz aldı bizde kılık kıyafet biz bayağı beleşe çıkardık işi ne çok konuştum yine be birgün giremeyince birikiyor konuşucakalrımız birde bir arkadaş sormuş ben 39+4 te doğurdum normal doğum sanırım gün sayıyor oda bende herkese sorardım allahım yardımcısı olsun tüm hamişlerin öpüldünüz

ay yaaaaaaa valla ben bütün parmakalrımı kaldırsam da cumartesi gelemeyeceğimi biliyorum :sinifsinif: heleki yıl sonu işler bir yığın akannehir izin almam imkansızzzz gözüküyoooooo:sinifsinif::sinifsinif:

kız yarın pazar napıyonuz demiyoda beklerim diyo bak :)))) ama sözü aldık en kısa zamanda gelcez :)))

ay canım ya valla pazar pazar demeden gelin diyosun kızzz:1hug: ama sizler en iyisi pazar kahvaltısına bana gelin çünkü ben birtek ogün evdeyim hihoyyythihoyyyt

canlarım valla hiç farketmez hangi gün olursa olsun ben nasılsa hep evdeyim buyrun gelin valla arayı fazla uzatmadan bi gün ciddi ciddi görüşelim kızlar en kısa zamanda kaydirigubbakcemile5

günaydın hanımlarŞeniz
tüm hamişler ,tüm anneler ve tüm küçük melekler için çok güzel çok sağlıklı çok huzurlu bir hafta olamsını diliyorummmm:Saruboceq::Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…