ayy canlarım ne güzel olur valla buyrun gelin çok memnun olurum canım ne zaman isterseniz gelin valla :lepi::lepi:
Kızlar bende sizlere katıldım ama bana hiç hoşgeldin demediniz((((((((
yada mesajımı görmediniz.......ama olsun ben yine tecrübeleinizden yararlanmak için sizi takip edicem..............keyifi paylaşımlar herkese...
arkadaşlar bursada bebişler için nerelerden alışveriş yaptınız. Bunlarıda paylaşmak ısterım.
oda takımları olsun
kıyafetler v.s. bırsuru şey alınması gerekcek.tecrubelı olanlardan yardım beklıyoruz.hamıle kıyafetlerı içinde fikir verırsenız sevınırım.Çalışanlar için bu kıyafet meselesi bıraz daha problemli oluyo.goruşlerınızı beklıyorum.
kızlar duydunuz yarın sabah melek bize kahvaltı hazırlıcak kaydirigubbakcemile3 :dance: :dance: :dance: geliyozzzz :)))
kızlar duydunuz yarın sabah melek bize kahvaltı hazırlıcak kaydirigubbakcemile3 :dance: :dance: :dance: geliyozzzz :)))
saat kaçta buluşuyoruz :))))lülülülülülü melekcim evini elimizle koymuş gibi buluruz sen merak etme lülülülülülü
tamam beklerim gerçekten ne güzel olur hihoyyyt
pazartesi diye iğrenç bir espri yapayım hihoyyyt....hakikatten melek ne işiniz var pazar pazar der insan :)) inş. en kısa zamanda toplanıcaz diyorummm antikamla gün olarak haftaya c.tesiyi belirledik gelmek isteyenler parmak kaldırsın :lepi::lepi::lepi:
kız yarın pazar napıyonuz demiyoda beklerim diyo bak :)))) ama sözü aldık en kısa zamanda gelcez :)))
pazartesi diye iğrenç bir espri yapayım hihoyyyt....hakikatten melek ne işiniz var pazar pazar der insan :)) inş. en kısa zamanda toplanıcaz diyorummm antikamla gün olarak haftaya c.tesiyi belirledik gelmek isteyenler parmak kaldırsın :lepi::lepi::lepi:
ay canım ya valla pazar pazar demeden gelin diyosun kızzz:1hug: ama sizler en iyisi pazar kahvaltısına bana gelin çünkü ben birtek ogün evdeyim hihoyyythihoyyyt
canlarım valla hiç farketmez hangi gün olursa olsun ben nasılsa hep evdeyim buyrun gelin valla arayı fazla uzatmadan bi gün ciddi ciddi görüşelim kızlar en kısa zamanda kaydirigubbakcemile5
günaydın hanımlar ve melekleri nasılsınız bakalım
günaydın hanımlarŞeniz
tüm hamişler ,tüm anneler ve tüm küçük melekler için çok güzel çok sağlıklı çok huzurlu bir hafta olamsını diliyorummmm:Saruboceq::Saruboceq:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?