Op.Dr. Jale Gürlüler'in hastalarının paylaşım alanı...

mrb kızlar. c.tesi günü malesef benim yaramaz oğlan bizi korkuttu ve hastanede yattık. serumlar ilaçlar falan tuttuk sıpayı şimdilik bakalım. daha önce tecrube etme fırsatım olmamıştı benim gibi sadece jale hanımın odasını bilenler için fikir vermek istedim.
odalar çok temiz, çok sıcak, yemekler harika, hemşireler, yemek dağıtıcıları, temizlik grubu, kantinciler aklınıza kim geliyorsa çok güler yüzlü biri bile odaya girerken somurtmuyo güle oynaya girip aynı şekilde çıkıyo ben bu kadar ilgili olabileceklerini düşünmemiştim. 5 yıldızlı otel konforundaydık. refekatçı herzaman rahatsız olmuştur hastanelerde. ama refakatçı içinde rahatça yatabileceği geniş koltuk vardı. çok ama çok memnun kaldık. c.tesi yatışım verildi ertesi gün sancım kesilmesine rağmen. ve pazar günü olmasına rağmen jale hanım sağolsun yinede geldi kontrolünü yaptı. ama yeşim hemşireyi göremedim. diğer hemşirelerde çok şekerdi hele gülsüm hemşire bayıldım yaklaşık 4-5 kere iğne yaptığı halde hiç canım acımadı hatta çok güldük çok rahatlattı benide ailemide. bence çok doğru bir karar vermişiz hepimiz hem jale hanım hemde jimer konusunda...... herkese şimdiden hayırlı doğumlar

tünaydın kızlar........
leadangel maşallah azda olsa dinlenmişsindir.
ben anca giriyom en kalt katımızdakinin tuvaleti akıyormuş tutturdu hepsi kırdırılcak diye onunla uğraşıyodum sabahtan beri ((

gerçekten öle canım tamda dediğin gibi... ayrıca Jale hanımın en önemli özelliği o pazarda olsa gecenin körüde olsa eğer burdaysa kendi hastasını başkasına bırakmaz. bu kadar kesin konuşuyorum çünkü 9 ay çok çekti bizimle bu konuda benim bıcır yaramazlık için hep pazarları bulurdu kaydirigubbakcemile3

ne güzel antikaya aldınız bebişlerinizi kucağınıza allahım bana ve benim gibilere nasip etsin inşallah. :Saruboceq:

canım merhaba;
ne zaman dogum yapmıştın canım bende 3 aylık hamileyim ve jale hanım a gidiyorum özel mi gitmiştin yoksa ssk lı olarak mı canım

canım merhaba;
ne zaman dogum yapmıştın canım bende 3 aylık hamileyim ve jale hanım a gidiyorum özel mi gitmiştin yoksa ssk lı olarak mı canım

yok canım doğurmadım daha umarımda bir ay daha doğurmam kaydirigubbakcemile3 bizim yaramaz erken gelmek isteyince hastanede kalmak zorunda kaldık.

kızlar benim sayfada sorunmu var yoksa herkezinmi böyle yazılanalr tersten çıkyor yani normalde son yazan en alltta çıkyorya burda en üstte çıkmışş anlamdım gitti çok karışık sayfamm genelimi böyle acaba

yok kaderim ya bende normal ggörünüyor sayfa son yazılanlar alta sende bir problem ar sanırım antika vallh dinlendim cnm ya sbh uykularını özlemişim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…