günaydın hanımlar ve melekleri nasılsınız bakalım
CANIM iyi dilkelrnn için sağol resimde ki yakısıklıya da masallah:)
mrb kızlar. c.tesi günü malesef benim yaramaz oğlan bizi korkuttu ve hastanede yattık. serumlar ilaçlar falan tuttuk sıpayı şimdilik bakalım. daha önce tecrube etme fırsatım olmamıştı benim gibi sadece jale hanımın odasını bilenler için fikir vermek istedim.
odalar çok temiz, çok sıcak, yemekler harika, hemşireler, yemek dağıtıcıları, temizlik grubu, kantinciler aklınıza kim geliyorsa çok güler yüzlü biri bile odaya girerken somurtmuyo güle oynaya girip aynı şekilde çıkıyo ben bu kadar ilgili olabileceklerini düşünmemiştim. 5 yıldızlı otel konforundaydık. refekatçı herzaman rahatsız olmuştur hastanelerde. ama refakatçı içinde rahatça yatabileceği geniş koltuk vardı. çok ama çok memnun kaldık. c.tesi yatışım verildi ertesi gün sancım kesilmesine rağmen. ve pazar günü olmasına rağmen jale hanım sağolsun yinede geldi kontrolünü yaptı. ama yeşim hemşireyi göremedim. diğer hemşirelerde çok şekerdi hele gülsüm hemşire bayıldım yaklaşık 4-5 kere iğne yaptığı halde hiç canım acımadı hatta çok güldük çok rahatlattı benide ailemide. bence çok doğru bir karar vermişiz hepimiz hem jale hanım hemde jimer konusunda...... herkese şimdiden hayırlı doğumlar
gerçekten öle canım tamda dediğin gibi... ayrıca Jale hanımın en önemli özelliği o pazarda olsa gecenin körüde olsa eğer burdaysa kendi hastasını başkasına bırakmaz. bu kadar kesin konuşuyorum çünkü 9 ay çok çekti bizimle bu konudabenim bıcır yaramazlık için hep pazarları bulurdu kaydirigubbakcemile3
mrb kızlar. c.tesi günü malesef benim yaramaz oğlan bizi korkuttu ve hastanede yattık. serumlar ilaçlar falan tuttuk sıpayı şimdilik bakalım. daha önce tecrube etme fırsatım olmamıştı benim gibi sadece jale hanımın odasını bilenler için fikir vermek istedim.
odalar çok temiz, çok sıcak, yemekler harika, hemşireler, yemek dağıtıcıları, temizlik grubu, kantinciler aklınıza kim geliyorsa çok güler yüzlü biri bile odaya girerken somurtmuyo güle oynaya girip aynı şekilde çıkıyo ben bu kadar ilgili olabileceklerini düşünmemiştim. 5 yıldızlı otel konforundaydık. refekatçı herzaman rahatsız olmuştur hastanelerde. ama refakatçı içinde rahatça yatabileceği geniş koltuk vardı. çok ama çok memnun kaldık. c.tesi yatışım verildi ertesi gün sancım kesilmesine rağmen. ve pazar günü olmasına rağmen jale hanım sağolsun yinede geldi kontrolünü yaptı. ama yeşim hemşireyi göremedim. diğer hemşirelerde çok şekerdi hele gülsüm hemşire bayıldım yaklaşık 4-5 kere iğne yaptığı halde hiç canım acımadı hatta çok güldük çok rahatlattı benide ailemide. bence çok doğru bir karar vermişiz hepimiz hem jale hanım hemde jimer konusunda...... herkese şimdiden hayırlı doğumlar
canım merhaba;
ne zaman dogum yapmıştın canım bende 3 aylık hamileyim ve jale hanım a gidiyorum özel mi gitmiştin yoksa ssk lı olarak mı canım
ya gülsüm hangisi kızların hepsi çok güleryüzlü sağolsunlar ya vallhi aynen moral veriyolar insana
yok canım doğurmadım daha umarımda bir ay daha doğurmam kaydirigubbakcemile3 bizim yaramaz erken gelmek isteyince hastanede kalmak zorunda kaldık.
bizim hastanede fotolarımızdan kızlar bakın yeşimde okuyorsa görür gönderemedim onada bitürlü
Imageshack - sdc10240v
canım ne zaman doğum yaptın. birde bu hemşirelerden hangisi yeşim hemşireydi
34 gün önce yaptım cnm
yeşim yanımda oturan uuzn saçlı olan
allah analı babalı büyütsün canım. evladınızı size bağışlasın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?