Op.Dr. Jale Gürlüler'in hastalarının paylaşım alanı...

oh oh ne güzel hepsi beleş desene bizimde öylel bizzat bizim iş bebe giyim imalt üzerine ama öyle marka falan değil küçük bir atölyem var fakat şuan işyerine uğrayamıyorum malum durum belli bebe bady tek alt falan imal ediliyor, eşimin çalıştığı firmadan tahsis ettik herşeyimizi aman allhım kızlar neler var neler bebeler sarayı,ayşen gibi mağazalaara bizzat eşim veriyor toptan yani yarı fiata herşeyi eşimin çalıştığı firamadan aldık eşim satın alma bölümünde olduğu için rahat oldu kızlar boşuna paranızı iki katı ödemeyin derim hazır reklam kokmuşken burası bende gireyim dedim ama mlum seri satılıyor toptan olduğu için bir pakette 3 adet var ama iananlımaz derecede uygun malum toptan ve hepsi kaliteli ve bursadan çok yutdışına satılıyor adressi verebilirm isterseniz özelden benim adımı söyleyince eşime jest yapar size aklınızda olsun kızlar

selam kızlar.bi konu hakkında görüşünüzü almam lazım kafam çok karıştı.domuz gribi aşısı oldunuzmu? doğum yapmış olanlarda var aramızda henüz ahmile olanlarda.çok kararsızım :sm_confused: jale hanım baştan yaptırma dedi ama en son gittiğimde artık eski şüpheler kalktı istersen yaptırabilirsin dedi ama 20 haftayı beklemen lazım daha önce olmuyo dedi.benimde yakınımda benimle aynı haftalarda hamile olan arkadaşlarım var ama onlar oldu.bu 20 hafta olayını bilen varmı? sizler ne yaptınız aşı konusunda?bildiklerinizi paylaşırsanız sevinirim....

amin cnm inş. Darısı sana hayırlısıyla al inş. Kucağına :ecrin_bebek:

çok guzel çıkmışsın arkadaşım. Dayanamayıp bende baktım sana ve bebiş resmıne.bebişin çok tatlı çok guzel çıkmış....çok özendım yaaa....allah sağlık huzur mutluluk versın canım size.....çok hoşuma gıttı foton

canım kendi adıma konuşmak gerkirse bu domuz gribini kaaleye bile almadım bu grip olayı zaten var ve normal gripten ölenlerin sayısı domuz gribi ölenlerin sayısından inan daha fazla ben olmadım ben karşıyım,kafa karıştırmak gibi olmasın ama benim düşüncem, sana hayırlı doğumalr canım

saol canım....ne bileyim işte insan tereddüt ediyor.bide çalşıyoruz birsürü insanla muhattap oluyoruz insan korkuyo.Allah hepimizi korusun.zaten biri bitiyo biri başlıyo.yok kene,kuş gribi,domuz gribi....seneye ne çıkacak bakalım akannehir

Jale hanım bana da 20.haftadan sonra dedi..o zaman da bahar geliyor salgın falan kalmaz herhalde..Düşünmeyin fazla...

Leadangel, Allah analı babalı büyütsün..hiç de perişan değilsin fotoda çok hoş görünüyorsun..

Yeşim hanımı da görmüş olduk..Bir daha ki gidişimde tanışayım ben de:)

teşekkür ederim kızlar orda doğum şişim var zayıf değilim ama ciddi ödem oluyor doğum sonrasında serumlar iğneler
domuz gribini bende ciddiye almıyorum ama gelen giden oluyor bebiş görmeye biraz cekindim bebeği kimseye yaklaştırmadım eşimde işten gelir gelmez elini yüzünü iyice yıkayıp giriyor odaya vallh tv ler korkutuyor insanı aşıda hiç aklımda yok 20. hafta denir kızlar aşılar için tetanoz aşınızıda 20 haftada oluyorsunuz biliyorsunuzdur gerçi çünkü bebiş oluşumunu tamamlayıp gelişime geçiyor yani 20 den sonra düşük riski bitiyor ya bebişe aşıların zararı olmasın diye 20. hafta bekleniyor aşılar için

kaderim vallhi şimdilik kılık kıyafet bebişlere malum stok oldu gelen hediyeler falan filan bizim hamileyken her gördüğümüzü beyenip almamız ama hamişlere çok iyi vallah fikir oldu ben birde yıldırımdayım bilirsin bizim burada konfeksiyon çok bebiş kılık kıyafeti bende buralardan değerlendirmiştim hep

yanayımm yanayımmm kafama yanayımm, vallah biz foto çekinemdik ledangelciğim özendirdin beni ya yeşimciğimde çok güzel çıkmış bu arada kızların hepsini görmekte çok güzel hepsinin çok emeği var üzerimizde bebişininde maşallahı var canımm tontiş tontişş

çok sağol cnm benim bende seni doğum hikayeni okurken vallh yaşadım aynen yine yaşamış gibi insan öyle oluyor işte bende herkesle çekindim temizliği yapan ablalarla bile ama dr umumla çekinmeyi unutmuşum benimde o içimde kaldı hatta birdahaki gidişimde çekinicem hatıra kalıyor insana bunlar oğlumun doğumhanede öle pis hallerini bile çekti sağolsun hemşire teyzeleri beni doğum masasında perişan halde bile çekmişler kaydirigubbakcemile3

kızlar benim derdim de hiç bitmiyor bizim ufaklık dün öğleden beri tuvaletini yapamıyor:gitme: normalde 4 yada 5 defa yapardı çok üzülüyorum, suratıma bakıp bakıp ağlaması beni kahrediyor,bu arada 5 gündür ek mamaya başaldık acaba onun etkisi varmı, yazın ne olur birde mama kullanan anneler hangi mamayı kullanıyorsunuz acaba bu bir etken olabilirmiCADIARZU

bizim hastanede fotolarımızdan kızlar bakın yeşimde okuyorsa görür gönderemedim onada bitürlü

Imageshack - sdc10240v
ayy maşallah melekler sen ve minik melek hepiniz çoktatlı çıkmışsınız ya allah nazardan korusun bende jale hanımla çekindim ama hemşirelerle çekinmeyi unutmuşum....
gerçi ben doğum yaptımda yeşim hemşire hangisi bilmiyordum

canım 3 güne kadar yapmaması normal bize çocuk dr u öyle dedi yenidoğan bebekte zaman zaman sindirim problemi olabiliyo sakın telaşlanma
mama olarak ben pek kullanmadım aama yeni doğduğunda öykü sarılık geçirdi baya uzun dönem o yüzden 3 gün mama ile besledik aptamil kullandık bence en iyisi o kullanan artk.çok memnun 2 günü geçerse mamasına 1 çay kaşığı zeytinyağı koy o zaman rahatlar 3 günü geçerse de druna danışırsın tatlım

anne olmak hamile olmak çok güzel bi duygu hamileliği şimdiden özledim valla küçük bi geridönüş yaşadım leadangel in fotosunu görünce bende birkaç resim paylaşmak istedim..
hamileliğim,,, hastanede yeni doğan öykü ,,,ve son hali

Son düzenleme:
çok sağolun kızlar
oyy öyküde minicikmiş nasıl güsel kız olmuş maşallah allahım nazarlardan saklasın anneli kızlı maşallahınız vaar vallhi hamileykende çok güzelsin cnm vallhi
kaderim cnm bende aptamil kullanıyorum kesinlikle mamadan yapamaması benimkide yapamıyor bende hergün gliserin ftili inceltiyorum bıçakla onunla yaptırıyorum fitil zaten yaparken geri geliyr aynen sen gibi yüzüme bakıp bakıp yapamıyor sıkıntı yapıyor bekle deniyor 2 gün ama acayip zorlanıyorlar ya bunlarda mamaların bize hediyeleri işte

sağolun kızlar ya çok şükür zoru başardı benim oğluşşalkisalkisalkisbende sma veriyorum büyük oğlumada sma verdim 1 yaşına kadar ahh ledangelcimm eczaneden acil bir şekilde aptamila aldım eve bir geldim 8 aydan itibarenmiş hemen eşimi aradım oda sma görünce daha önce kullandığım için onu almış bu arada melek çok güzelmişsin canım ya bir hamilelik anneye böyle yakışır kızında çok tatlıı

günaydın hanımlarrrrŞeniz
kaderim hadi çok şükür minik paşa başarmış yapmayı rahatlamıştır yavrum kıyamam ben onaaa:1hug:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…