oh oh ne güzel hepsi beleş desene bizimde öylel bizzat bizim iş bebe giyim imalt üzerine ama öyle marka falan değil küçük bir atölyem var fakat şuan işyerine uğrayamıyorum malum durum belli bebe bady tek alt falan imal ediliyor, eşimin çalıştığı firmadan tahsis ettik herşeyimizi aman allhım kızlar neler var neler bebeler sarayı,ayşen gibi mağazalaara bizzat eşim veriyor toptan yani yarı fiata herşeyi eşimin çalıştığı firamadan aldık eşim satın alma bölümünde olduğu için rahat oldu kızlar boşuna paranızı iki katı ödemeyin derim hazır reklam kokmuşken burası bende gireyim dedim ama mlum seri satılıyor toptan olduğu için bir pakette 3 adet var ama iananlımaz derecede uygun malum toptan ve hepsi kaliteli ve bursadan çok yutdışına satılıyor adressi verebilirm isterseniz özelden benim adımı söyleyince eşime jest yapar size aklınızda olsun kızlarkızlar bana gelin pazar kahvaltısına bugün misafirim vardı bisürü mamalar yaptım buyrun gelin birlikte yeriz kahvaltıda ya benim tospikte 2 gündür uyumakta güçlük çekiyor bir türlü dalamıyor uykuya sallaya sallaya manyak oldum 2 günden hiç böyle yapmazdı iyileşiceğine huyu değişiyor ya ben haftaya cumartesi 40 uçurmaya karacabey gidicem tea b idahaki pazartesiig elicem allahın izniyle gelmek istiyordum ama benim için kalmayın sizler ikinci tura bana gelirsiniz tanışırız böylelikle sonraaaa bende vallh hasmiş kyafeti hiç almadan yırttım desem yeridir bir pantolon 1 eşofman birde üste hallettik hamiş kıyafetini bebişimede herşeyi bakırcılar çarşısından aldım bende oyun parkını anneanemiz çünkü odamız yok bizim bebişe oturma odasına sepeti arkadaşım arabamızıda babennemiz aldı bizde kılık kıyafet biz bayağı beleşe çıkardık işi ne çok konuştum yine be birgün giremeyince birikiyor konuşucakalrımız birde bir arkadaş sormuş ben 39+4 te doğurdum normal doğum sanırım gün sayıyor oda bende herkese sorardım allahım yardımcısı olsun tüm hamişlerin öpüldünüz
amin cnm inş. Darısı sana hayırlısıyla al inş. Kucağına :ecrin_bebek:
canım kendi adıma konuşmak gerkirse bu domuz gribini kaaleye bile almadım bu grip olayı zaten var ve normal gripten ölenlerin sayısı domuz gribi ölenlerin sayısından inan daha fazla ben olmadım ben karşıyım,kafa karıştırmak gibi olmasın ama benim düşüncem, sana hayırlı doğumalr canımselam kızlar.bi konu hakkında görüşünüzü almam lazım kafam çok karıştı.domuz gribi aşısı oldunuzmu? doğum yapmış olanlarda var aramızda henüz ahmile olanlarda.çok kararsızım :sm_confused: jale hanım baştan yaptırma dedi ama en son gittiğimde artık eski şüpheler kalktı istersen yaptırabilirsin dedi ama 20 haftayı beklemen lazım daha önce olmuyo dedi.benimde yakınımda benimle aynı haftalarda hamile olan arkadaşlarım var ama onlar oldu.bu 20 hafta olayını bilen varmı? sizler ne yaptınız aşı konusunda?bildiklerinizi paylaşırsanız sevinirim....
canım kendi adıma konuşmak gerkirse bu domuz gribini kaaleye bile almadım bu grip olayı zaten var ve normal gripten ölenlerin sayısı domuz gribi ölenlerin sayısından inan daha fazla ben olmadım ben karşıyım,kafa karıştırmak gibi olmasın ama benim düşüncem, sana hayırlı doğumalr canım
yanayımm yanayımmm kafama yanayımm, vallah biz foto çekinemdik ledangelciğim özendirdin beni ya yeşimciğimde çok güzel çıkmış bu arada kızların hepsini görmekte çok güzel hepsinin çok emeği var üzerimizde bebişininde maşallahı var canımm tontiş tontişş
ayy maşallah melekler sen ve minik melek hepiniz çoktatlı çıkmışsınız ya allah nazardan korusun bende jale hanımla çekindim ama hemşirelerle çekinmeyi unutmuşum....bizim hastanede fotolarımızdan kızlar bakın yeşimde okuyorsa görür gönderemedim onada bitürlü
Imageshack - sdc10240v
kızlar benim derdim de hiç bitmiyor bizim ufaklık dün öğleden beri tuvaletini yapamıyor:gitme: normalde 4 yada 5 defa yapardı çok üzülüyorum, suratıma bakıp bakıp ağlaması beni kahrediyor,bu arada 5 gündür ek mamaya başaldık acaba onun etkisi varmı, yazın ne olur birde mama kullanan anneler hangi mamayı kullanıyorsunuz acaba bu bir etken olabilirmiCADIARZU
bizim hastanede fotolarımızdan kızlar bakın yeşimde okuyorsa görür gönderemedim onada bitürlü
Imageshack - sdc10240v
anne olmak hamile olmak çok güzel bi duygu hamileliği şimdiden özledim valla küçük bi geridönüş yaşadım leadangel in fotosunu görünce bende birkaç resim paylaşmak istedim..
hamileliğim,,, hastanede yeni doğan öykü ,,,ve son hali
oy oy oyyyyyyyyyy yerim ben annesi bu tatlı kızı maşallahhh çok tatlı yaaallah nazarlardan sakalsın bayağı büyümüş canım bu arada sen de çok tatlı bir hanımmışsın maşallahh
anne olmak hamile olmak çok güzel bi duygu hamileliği şimdiden özledim valla küçük bi geridönüş yaşadım leadangel in fotosunu görünce bende birkaç resim paylaşmak istedim..
hamileliğim,,, hastanede yeni doğan öykü ,,,ve son hali
oy oy oyyyyyyyyyy yerim ben annesi bu tatlı kızı maşallahhh çok tatlı yaaallah nazarlardan sakalsın bayağı büyümüş canım bu arada sen de çok tatlı bir hanımmışsın maşallahh
çok sağolun kızlar
oyy öyküde minicikmiş nasıl güsel kız olmuş maşallah allahım nazarlardan saklasın anneli kızlı maşallahınız vaar vallhi hamileykende çok güzelsin cnm vallhi
kaderim cnm bende aptamil kullanıyorum kesinlikle mamadan yapamaması benimkide yapamıyor bende hergün gliserin ftili inceltiyorum bıçakla onunla yaptırıyorum fitil zaten yaparken geri geliyr aynen sen gibi yüzüme bakıp bakıp yapamıyor sıkıntı yapıyor bekle deniyor 2 gün ama acayip zorlanıyorlar ya bunlarda mamaların bize hediyeleri işte
çok çok teşekkür ederim hamilelik herkeze çok ama çok yakışıyo bence ya hele o melekler dünyanın ennn güzel melekleri opuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?