Kızlar merhaba bişey sormak istıyorum. Jimerde özel olarak doğum yaparsam nekadar sgk'li olarak doğum yaparsam ne kadar ödüyorum bılen varmı acaba
doğum yapan arkadaşlar bılgılendırırse sevınırım.saolun şimdiden...
Ayrıca bıde hamıleyken saç kestırmek ve boyatmak hakkında ne düşünüyorsunuz. Eskıden olsa sac kestırme olayına gulerdım çok ama şimdi başıma gelınce yınede bı evham içmi kaplıyo. Bu konudada yardımcı olurmusunuz...
canım ben boyadım 15 haftalıktık. jale hn artık boyayabilirsin dedi.amonyaksız boya kullandımm...ben bir kereye mahsus boyadım saçlarım bakırdı diplerden siyahlar çıktı bir de akınca boya turuncu havuç kafa oldum.....kendi rengime boyadım bir kez şimdi rahatımmm........
Kızlar merhaba bişey sormak istıyorum. Jimerde özel olarak doğum yaparsam nekadar sgk'li olarak doğum yaparsam ne kadar ödüyorum bılen varmı acaba
doğum yapan arkadaşlar bılgılendırırse sevınırım.saolun şimdiden...
Ayrıca bıde hamıleyken saç kestırmek ve boyatmak hakkında ne düşünüyorsunuz. Eskıden olsa sac kestırme olayına gulerdım çok ama şimdi başıma gelınce yınede bı evham içmi kaplıyo. Bu konudada yardımcı olurmusunuz...
gokkuşağı ben bılmıyodum hamıle olduğumu ılk aylarda bılmeden boyattım ve odum koptu sonra.gerçi yapılan araştırmalarda bı sonuç çıkmıyo boya olayında ama yınede 12 haftaya kadar boyamayın dıyolar.benımde başımdan oyle bı olay gecınce şimdi tekrar boyatmaya korkuyorum.ama morelde bozuyo bazen bakım acısından.bıde 2'li testten sonra ii çıkarsa başka bı test daha yapılıyomu kızlar.2li test ii çıkarsa 3lü teste gerek olmadığı soylenıyoda onuda paylaşalım istıyorum.
maşallah ne kaynatmşınız gene.... melekçim çok şekersiniz yaaa küçük hanımda tam bir prenses Allah nazarlardan saklasın.ben hamileliğimde de doğumdan sonrada hiç foto çektirmedim.hamişliğim çok sorunlu geçtiği için hatırlamak bile istemiyorum bu günleri doğumla yeni bir sayfa açılsın diyodum hep ama şimdi çok pişmanım.sadece oğluşumu ilk kucağıma alışımın ve hastahaneden çıkarkenki kamera kayırlarımız var.onlarada bakmak bile istemiyorum bir hafta inanamamıştım artık bizimle olduğuna doğuma gittiğim sabah bile sormuştum Jale hanıma artık bişey olmaz demi diye. 3 düşükten sonra çok zor olmuştu Devrimi kabullenmem hep korkuyordum gene yüzünü göremiycem diye.hamdolsunki artık yanımda kuzum.
antika seninkine mama yaramışmıydı benim bebiş 36 günde 800 gram aldıkaydirigubbakcemile3 herkez sütün yetmiyor dedi ve bizde dr. tafsiyesiyle mamaya başladık piskolojik olarakmı bilmiyorum ama sanki 4,50 olmuş gibi tahmin sadece, haftaya kontrolümüz var inşallah almıştır hatta yeşimle konuşmamızda adın geçti antikanın bebeği birden serpildi falan dedi mama yaramış dedi günde ne kadar veriyorsun mamayı canım birde senin bebiş şimdi ne kadar yani nasıl gidiyor benmikinden iyi ilerlediği kesinde vallah ben üzülüyorumm, benim bebek için annem bile geldiğinde bu ne ya bıraktığım gibi buldum yiğidimi dedi bir dövmediği kaldı beni fikir verin yoksa pompayla şişereceğim veledi görümcem benden 2 gün sonra doğum yaptı 5,50 miş kilosuu bu hafta gelecekelr bana ankaradan benimkini görünce aaaa diye herkez bakacak yüzüne bu sefer bende çıladıracağım zaten piskoljim bozuk
ay karamukçumm ya inşallah ama en çok kayınvalide dırdırından çekiceğim yani kıyaslama olayı oluyorya genelde bak bunukine seninki zayıf ufak tefek iyi bakmamışın gibi gerçi annemde söylüyor bunu ama inan annemin söylediği batmıyor bu lafları duyunca heyheylerim gelecek benim en hassas konum bam telim çocukalrım uzatırda uzatır artık amannn ne yapayım çocuğu 5 günde şişremeyeceğime göre ne yapalım sağlık olsun
canım ben ilk 15 gün hep sağdım biberonla verdim + mama tabi sonrasında kabul etti göğsümü kimse almaz artık falan deyip moralimi bozarken emdi kuzum sonrasında 20 gündür hem biberon hem meme gittik 2 gündür nazlanıyor bende uyurken ancak verebiliorum kıyamıyorumda kız resmen katıyor ya inadından mosmor oldu geçen ben ağzından çıakrmadım memeyi eşimde boğulucak dedi kıyamıyorum işte aslında biliyor nasıl olsa gelicek biberon diye vallhi çok akıllılar ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?