evet katılıyorum karamuğa ufak tefekler ama akılları bizimkilerle aynı hermen herşeyi benimsiyorlar biizmkide arbada uymayı huy edindi akşam 11 de tura çıktık zır zır ağlayan velet arabaya binince susuyor hemde ne susmak bir alıştırdık 3 oldu çıkıyoruz eşimde alışırsa yandık vallah aaa işimiz var bununla diyor yorgun geliyorum zaten birde 1 saat araba tepesinde diye söyleniyor. bende artık çok geç alıştı diyorummalkisalkisalkis karmauk evet ya kayınvalidelerle işimiz var en son geldiğinde tartıştık gibi oldu bir 1 haftadaır yok meydanda benimkini kundak yapmış bende lavobaya kadar gittim bir geldim çocuk katılmış suratı kıpkırmızı o kadar sıkmışki bende söylendim gidiş o gidiş
http://bebekvecocuk.milliyet.com.tr...iID=148&CatID=1&Keyword=uykum var&MessageID=1
kızlar ben bişey yaptım hatta heriflede baya takıştık bu konuda ama napim bende meaklıyım işte bu yukarda verdiğim link bir bebek yarışmasının linki ve orda Devrim'in resimlerimden biri var sizde bize oy verirmisiniz :)))
teşekkür ederiz teyzeleriiii :)) evet şimdiden alıştırıyorum yarışmaya çocuğu çünkü ömrü boyunca bir hayat yarışı içinde olcak....
mama veren anneler bir öneri biliyorsunuz biz mecburiyetten 15 günlükten beri mamayla besleniyoruz ve ilk zamanlar gaz sorunumuz çok oluyodu onun için aptamilin gazlı bebekler için olanı var ona başlamıştık ve ondan sonra ne gaz nede yapamama sorunumuz kalmadı isterseniz doktorunuza danışıp deneyin.daha sonralarda ise sizlerinde tavsiye üzerine papatyaya başladım ama bu bebek çaylarından falan deil aktarlarda satılan doğal papatyayı sıcak suda demleyerek mamasına katıyorum günde bir kez 10 cc kadar maşallah hiç bir sorunumuz kalmadı. sadece salla krizlerimiz devam ediyo bide şimdi alıştı kafayı çeviriyo sağa sola bu salla demek :)))
ledangel çok sevindim inşallah hem seni hem biberona ltutar ozaman çok rahat oluyor anne içinde bebek içinde inşallah böyel devam eder, benimkide hem ben emiyori hem biberona alıştı. bu arada kzıalr bizde de hırıltı var balgamı sökemiyor dr.öksürük şurubu verdi şurup öksürtmüyorda hırıl hırıl ses çıkyor heryerinden buhar makinesi kullanan varmı aranızda makinamızı aldık fakat doktora sormadan kullanamdık başka ne yapabilirm bilmiyorum kafamçokkarıştı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?