Op.Dr. Jale Gürlüler'in hastalarının paylaşım alanı...

evet katılıyorum karamuğa ufak tefekler ama akılları bizimkilerle aynı hermen herşeyi benimsiyorlar biizmkide arbada uymayı huy edindi akşam 11 de tura çıktık zır zır ağlayan velet arabaya binince susuyor hemde ne susmak bir alıştırdık 3 oldu çıkıyoruz eşimde alışırsa yandık vallah aaa işimiz var bununla diyor yorgun geliyorum zaten birde 1 saat araba tepesinde diye söyleniyor. bende artık çok geç alıştı diyorummalkisalkisalkis karmauk evet ya kayınvalidelerle işimiz var en son geldiğinde tartıştık gibi oldu bir 1 haftadaır yok meydanda benimkini kundak yapmış bende lavobaya kadar gittim bir geldim çocuk katılmış suratı kıpkırmızı o kadar sıkmışki bende söylendim gidiş o gidiş

ay bizim oğlanda küçükken çok severdi arabada gezmeyi sesi çıkmazdı ama şimdi hala öyle bayılıyo arabaya velet bana vitesleri öğretiyo onları öğrenmiş babası kullanırken bana anlatıyokaydirigubbakcemile3 ama yandınız vallahi canım alıştıysa arabaya artık her akşam turlara çıkarsanız eşinin vay halineeekaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
kadercim bizimkide çok istedi kundak yapmayı ama izin veririmiyim hiç hayatta yaptırmam öyle bişey kesinlikle yok efendim elini kolunu oynatıyomuş da uyandırıyomuş kendi kendini korkutuyomuş valla o konularda hiç dinleyemem kusura bakmasınlarzemuszemus ama şimdi o da alıştı artık bana sormadan oğluşumla ilgili hiçbişey yapmaz gezmeye götütürüken falan giydirirken bile telefon açar ne giydireyim diyea.s

bu yakışıklıya oy verilmezmi, antika çok tatlı çıkmış maşallah bol şans devrimciğime daha şimdiden annesi onu yarışmalara sokmuş bile hadi hayılrısı

bende oyumu verdm antkck ama koyma kız devrimin resmini nazar değer:)senin herifin yerinde bende olsam bende takısırım senlen:)

antika kız birincilik oğlunda vallah, bizim topik süper senin devrimi birinci yapacağız haydi kızlarr oylar devrime:lepi:

maşallah devrime ya nasılda boncuk boncuk bakıyor
kızlar günaydın bu arada
akşam yine savaş vardı en son 1 de uyuyrken sağdım verdim emdi göğsümüde sonrs bütün gece emmedşi bende ağladı vermedim biberon uyudu ağlarken kalkıyor bir vakit sonra yine yapıştırıyoeum yyine basıyor çığlığı ağlarken uyuyor saat 6,30 du en son çok acıktı belli ölebir yapıştıki emdi bende mükafat biraz uyurken biberondan mamada verdim 6,30 saat emmedi ya inadından sbh 8,30 gibi yine uyandı yine emdi şimdi uyuyor bakalım uyanınca ne olucak vallhi ölebir tedirginimki emicekmi emmiycekmi diye

teşekkür ederiz teyzeleriiii :)) evet şimdiden alıştırıyorum yarışmaya çocuğu çünkü ömrü boyunca bir hayat yarışı içinde olcak....
mama veren anneler bir öneri biliyorsunuz biz mecburiyetten 15 günlükten beri mamayla besleniyoruz ve ilk zamanlar gaz sorunumuz çok oluyodu onun için aptamilin gazlı bebekler için olanı var ona başlamıştık ve ondan sonra ne gaz nede yapamama sorunumuz kalmadı isterseniz doktorunuza danışıp deneyin.daha sonralarda ise sizlerinde tavsiye üzerine papatyaya başladım ama bu bebek çaylarından falan deil aktarlarda satılan doğal papatyayı sıcak suda demleyerek mamasına katıyorum günde bir kez 10 cc kadar maşallah hiç bir sorunumuz kalmadı. sadece salla krizlerimiz devam ediyo bide şimdi alıştı kafayı çeviriyo sağa sola bu salla demek :)))

ledangel çok sevindim inşallah hem seni hem biberona ltutar ozaman çok rahat oluyor anne içinde bebek içinde inşallah böyel devam eder, benimkide hem ben emiyori hem biberona alıştı. bu arada kzıalr bizde de hırıltı var balgamı sökemiyor dr.öksürük şurubu verdi şurup öksürtmüyorda hırıl hırıl ses çıkyor heryerinden buhar makinesi kullanan varmı aranızda makinamızı aldık fakat doktora sormadan kullanamdık başka ne yapabilirm bilmiyorum kafamçokkarıştı

antikacım sütünmü olmadı mama veriyorsun geri kaldım sen doğurduktan sonra bu konulara

hanımlar hepinize günaydınlarrrrrr vee beişlerinize de kocamannnnnn öpücükler. ŞenizŞenizŞeniz

Hala kendimi bulamıyorum
Kızlar benimde sizlerin yardımına ihtiyacım var
Şöyle ki Biz şimdi genel hastane oluyoruz ya bana bir slogan bulun
Siz bu hastanenin sahibi olsaydınız ne denmesini isterdiniz?
Eski slogan kadın sağlığına dair herşey idi ama şimdi???
Yardım edin bana ((

meliscim evet canım sütüm gittiği için mamaya mecbur kaldık. zaten ilk 15 günde çok azdı bir türlü artmadı sonra stres sıkıntılar derken tamamen kesildi canım ((
Yeşimmmmmm hoş geldinnnn bi o eksikti ne gerek vardı genel olmasına biz çok memnunduk diğer durumdan hıhhh ( bu arada bzde seni çok özledik sloganlarıda buldukça yollarız ........

bende oda nemlendiricisi aldım günde 4-5 saat açık odasında...benimki direk yüzüne verilen buhar mak. değil seninki öyly sanırım...oda nemlendiricisi..tefal baby...ama yine de oluyor çok güvenme bendoğduğundan beri kullanıyorum ama her yerde yanında olmuyor evden çıkınca gene aynı gene aynı( hatta benimki balgamı çıkaramıyo diye öğürürken tıkanıyor kızlar kaka olayına gelince sizinkide bişey mi benim ki 10 gün yapmadı ama doktorumuz 10 gün bekliyeceğiz dedi sonra fitil hoppp o gece 10 günlük yaptı..ama gene 6 gündür yapamıyoruz (( sadece anneyi emen bebeklerde de böle oluyor ben daha mamayada geçmedim

antikacım bizdende 10 puan :))) oooooo YEŞıM hemşirem tam da kayıp aranıyor ilanı verecektim...özledik seni kuzum laelaelaelaelae...amaaa bu kadarda ayrı kalınmaz ki...bak ben 2 gün yoktum kızlar neler kaynatmış..kızlar 2 gündür eve girmedim desem yeridir :))bir gezdim bir gezdimmm hihoyyyt...yaşasın anane teyzeler...hatta antikam telefonla bile bulamamış beni..leylek havadaydı anlıyacağınız..ama eve geldim (( sizde olmasanız nasıl vakit geçecek:)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…