- 6 Mart 2007
- 2.549
- 116
- 323
sloganı buldum yeşimcim YEŞİM JALE EL ELE HAYDİ DOĞUMHANEYE :)))
cnm bizimde bitene burun damlası var omu acaba ya bitane damla damlatıyorum ama neden olduğun8u bilmiyorum vallhi adı physiologica bu nedir ne işe yarar bilmiyorum ama sanrım iyi geiyor bazı yatış pozisyonundan olsa gerek burnu tıklaı gibi oluyor 5 dk en fazla sürdüğü 10 dk dır sonra normale dönüyor burnukaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 bendende buna tam puan işte..........
nihayet evin yolunu buldun heee gezenti seni yatak işini naptın aldınmı.ayrıca bak fitili o kadar çok kullanma teyzelerde demiş yaaa kaydirigubbakcemile3 şaka bi yana öle durumlarda bizim eczacı arkdaş konuşurken duydum sordumda zinko diye bitkisel bi damla var onu öneriyo bide onu sor nurcan hanımada dene istersen canım sürekli fitil kullanmakta iyi deil tabi.
kızlar ben buhar makinasını aldım ama iki gün kullanmadan geri iade ettim çünkü benim bıcır daha beter tıkandı.hırıl hırıl ötmeye başladı ikinci günde bende direk yolladım geldiği gibi.doktorumuz bir burun damlası vermişti çok tıkandığı zaman iki damla ondan damlatıp bi kaç dakka sonra yüzü koyun yatırıyorum genizlerinde ne varsa akıyo şimdi.
cnm bizimde bitene burun damlası var omu acaba ya bitane damla damlatıyorum ama neden olduğun8u bilmiyorum vallhi adı physiologica bu nedir ne işe yarar bilmiyorum ama sanrım iyi geiyor bazı yatış pozisyonundan olsa gerek burnu tıklaı gibi oluyor 5 dk en fazla sürdüğü 10 dk dır sonra normale dönüyor burnu
Hala kendimi bulamıyorum
Kızlar benimde sizlerin yardımına ihtiyacım var
Şöyle ki Biz şimdi genel hastane oluyoruz ya bana bir slogan bulun
Siz bu hastanenin sahibi olsaydınız ne denmesini isterdiniz?
Eski slogan kadın sağlığına dair herşey idi ama şimdi???
Yardım edin bana((
gezin gezin benim yerimede gezin valla
sloganlar süper hadi bakalım herkesten bir çaba bekliyorum :)
bu arada herkese günaydııııııııııııııııın
gezin gezin benim yerimede gezin valla
sloganlar süper hadi bakalım herkesten bir çaba bekliyorum :)
bu arada herkese günaydııııııııııııııııın
günaydın kızlarrr
beyaz melek sloganın süper olmulş vallh
hatta sağlıklı yaşama dair herşey de olabilir
dün bütün gün iti yaptım bugünde topladım eşyalarımı ve bu akşam kısmetse karacabey yolcusuyum
1 hafta yoğum benide özleyin :)
oğlumla ilk gezmemiz vallaha iyice bunalmıştım iyi gelicek
günaydın kızlar nasılsınız bakalım
evet aynı damla canım sanırım aynı mumessil çalışıyo ikimizin doktoroda :roflol:
ayy bugün pek neşeliyim niyeyse bide sabah saçlarımı kestireyem diye gittim tam ıslatıldı tarandı vazgeçtim kıyamadım sinir olmuştur kuaför heralde kaydirigubbakcemile3 ama napim hep topuz ufaklığın biyerlerine gelmesin diye açılıp taranınca baktım belime inmiş kıyamadım.
Canım benim destek güç bekliyorum sizden
bazen diyorum ki bu kızlar beni gerçekten bu kadar sevmese ben herhalde şu anda bitkinlikten hastalıktan ölmüştüm
sanırım dualar gerçekten işe yarıyor ya sizler gerçekten benim meleklerimsiniz annelerim benimopuyorumnanaktan
kızlar tünaydın, yeşimim hoş geldin sizin solgana ihtiyacınız yok zaten bizim gözümüzde süpersiniz,ama bir tane uydurdum, jale çekici,yeşim neşeli,çocuklarımız sizlerin varisikaydirigubbakcemile3 bu nasıl uzun biraz ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?