Op.Dr. Jale Gürlüler'in hastalarının paylaşım alanı...

tünaydın hanım hanımcıklarrrr opuyorumnanaktan
ben gelene kadar neler döktürmüşsünüz yok yetişilmez size valla. en sondan başlıcam bu sefer...
melek kız büyümüş buda tombalak atıyo maşallah ayy elma şekeri yaaa eşofmanlarda pek yakışmış pembiş pembiş.maşallah maşallah.leadangel canım hadi hayırlı yolculuklar Allah'a emanet olun.cimcimem güzel çözüm bulmuşsun gene kaydirigubbakcemile3 sen ver bıcırı ablaya kendin horul horul uyu tabi lmaz: Yeşim hemşiem buda benden "biz umut deil sağlık vaad ediyoruz " bu arada jimer in bi açılımı varmı :uhm:

ay beyaz melek ne tatlı çıkmış maşallah kızın küçük cimcime
ama iyi yapmışsın hayatım yerde çok darahat oynuyolar ohh döne döne istediği yere ne kadar hoşuna gitmiştir a.sa.s

tünaydın canım hoşgeldinnnnnnnŞeniz

hoşbuldum karamukcumm :))
leadangel öle deme bak senin bıdıkta böcür böcür bakınmaya başlamış bile kocamanda emzik ağzında maşallah :))

kızlar demin aklıma ne geldi hayattı sanırım 38. haftasında olan istermisiniz yeni yılın ilk bebişide bizim aramızdan çıksın....

beyaz melek öykünün maşallahı var valla ne güzel rahat rahat kudurabilir
bu arada tuğkana o emziği kim verdi bakim kız ne tutturuyon emzik avunsun diye kandıyorsun dimi bu arada seninle çekindiğimiz resimleri çok beğendim canım benim
birde antikacığım jimer: jinekoloji merkezi anlamında idi :)

hoşbuldum karamukcumm :))
leadangel öle deme bak senin bıdıkta böcür böcür bakınmaya başlamış bile kocamanda emzik ağzında maşallah :))

cnm orda benim tospik 4 günlüktü şimdi daha değişti ama ben sürekli yanında olduğumdan bana aynı geliyor

yeni yılın ilk bebişide inş. hayatın olur vallh ne güser olur ama ertesi gün drlar izinli olur ben öle özel günlerde korkarım bayrama kalıcaz diye korkmuştum hep

bencede cnm ben biraz bitkinim ama idare eder işte sizler süper çıkmışsınız vallhi
tuğkanın emzikle pek zoru yok öyle aramıyor gece vermiyorum bile dinlensin çeneleri diye çok mızırdarsa süper oluyor ama ;:) avunuyor
nasıl yeşim değişmişmi fotolarda tuğkuşum

çok teşekkür ederim kızım baya büğüdü çok şükür sizinkiler de büğücek ohhh ne güzel rahat etçeksiniz yaza benimki yaza yürür inşallah

kızlar benim de aklıma şimdi bir slogan geldi alkisalkisalkis
sağlıklı bir gelecek için jimer:lepi:

evde canımız çok sıkılıyo öyküyle e malum havalardan ve salgın hastalıklardan dışarı da çıkamıyoruz tıkıldık kaldık eve

jale hanımı da çok özledim bayadır görüşemiyoruz valla yeşimcim seni de özledim
telefonlaşıyoruz arada ama görüşmek gibi olmuyo
eşim söz verdi bi ara getircek jimere hem seni hem jale hanımı göreceğim...
hıı bide ayşe gavasın ziyaretine gideceğim o da çok değerli biri benim için
umarım jimerde olduğu bii zaman ayarlayıp gelcem

Kocaman olmuş be annesi ben sana verdiğimde sarı kafa birşeydi :)

malesef yine sarı kafa aynı babsı ya uyuz oluyorum vallhi
birde doğum esnasında yok saçları görünüyor simsiyah falan siz gittinizya recep beye diyorum kızlar beni kandırdı siyah saçlı dediler ama sarı oğlan çıktı çıka çıka nasıl gülüyor kaydirigubbakcemile3
zaten dikişlerde tam komediydi recep bey zayide kurbanın olamı sölemeye başladı birde bana takılıyor kaşarlı mantar varmış yemekte üzerine pasta çok iyi gider diye birde şaka yapıyorum bak diyor dedim msj alındı

emziği görünce vallah delireceğim bizimkine tutturamadık ledangel,buarada yakışmış emzik ağızına özeniyorum ama nafile, yeşimciğim senin söylediğin emziğide aldık kaukçuklu chicco nun verdik ilk tuttu gibi ama şimdi yine yok artık bende mücadelemi bıraktım bu arada gerçekten 40a kadar diye koca karı lafı vardı ama vallah doğru benimkinin maşallahı var artık ağlamalar kesildi sürekli zır zır ağlıyordu.şimdi ağlaması gerektiği zaman ağlıyor.herşey yoluna giriyor, ledangel şimdi nasıl bebişin benimki aynı yerde saymaya devam ediyor 3.850gr.15 gün önce pazartesi kontrol var zor bekliyorum inanın, umarım 4.500 olmuşuzdur. yeşim hemşireciğimm benim sütte iş yok yaramıyor oğluma, gerçi her anne sütü yarar ama benimki hala değişmedi.ek mamaya başladık sütüm azaldıı. ahhhh yeşimcimm emzirin diye bas bas bağırdın ama inan olmayınca olmuyorr, gerçi hala benide emiyor henüz bırakmış değill yeşimcim hastanede verilen mamalar aptamilmi acaba ben sma aldım bu konuda fikrin nedir.

vallhi cnm ilk gece emzik verdik en az 40 kere düşürdü sabaha kadar ağladı sbh bende kaldırdım emziği ve dedim bununla uğraşamam ben gecede 50 kere emzik için kalkamıycam dedim annemler ısrarla yok rahat edicen yok öyle derken çeneleri kuvvetlendi başladı düşürmemeye biraz oyalıyor işte ben gece vermemeye çalışıyorum genelde her fırsatta alıyorum ağzından benimkide öyle çok huzursuz değil çok şükür ya ana kucağını çok seviyor bakınıyor öyle laf atıyorum konuşuyoruz çok hoşuna gidiyor öle tebessümlere başladı ufaktan 4200 dü an son işte ayın 16 sında bizimde aşımız inş. 5 olmuştur ya bizimde işte savaş devam bitürlü ağlıyor kendinden geçiyor göğsümüğ almamk için alıştım bağırmasına sakinleştirip veriyom 10 dk sürüyor bağrış çağrış ama alıyor zorla :)
hastanede ben sordum cnm aptamil veriyolar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…