Op.Dr. Jale Gürlüler'in hastalarının paylaşım alanı...

doktorumuzla konuştuk bu konuda pazartesi göreyim dedi mamayı değiştirmek gerkirse değiştireceğim dedii sanırım burada herkez aptamill kullanıyor sma vermesemmi bende ayy vallah ne yapayım bilmiyorum sanki hiç büyüymeyecekmiş gibi geliyor.bir arkadaş gazlı bebekler için aptamil kullandığını söyledi kimdi bilmiyorum olmassa bende onu dr. tafsiyesiyle düşünüyorum çünkü tuvaletini yapamıyor ıkına ıkına mahvoluyor gaz damlamız olduğu halde hala zorlanıyor.beni emerken günde 5 .6 defa yapıyordu mamaya başladık günde 1 defa hatta geçen 1 gün hiç yapmadı endişeleniyorum.ayyy ledangel sorma agular başladı evet bir kişi illa hep onunla konuşacak yoksa ağlıyor, allahtan abimiz var ben iş güçle uğraşırken abisiyle sohbetleri bir ömre beder abiside bayılıyor konuşsun diye ufakılık ta gülmeler agular bir hoşuna gidiyor.

yeşimciğim bak vallah bu topik böyle hareketli olmuyordu iyiki geldin baksana muhabetler arttı topik hareketlendii ya biz seni o yüzden bekliyoruz topiğe pozitif elektrik veriyorsun canım,:gitme: gitme bir daha

cnm sma yada aptamil deniyor sanmıyorum ki ben fark olsun aralarında
benim kuzuda ya hep bikişi anlatıcak on a vallh sizin abi süper ya bak gör seninki nasıl çabuk konuşucak evde çocuk oldumu herşeyi cabuk yapıyor bebişler

melekcim bu kız bir harika yaaaaa :) ne de güzel yuvarlanıyor :) yeşim bu kadar uzak kalma lütfen :)) evet herkesin 40lar çıksın toplanalım :) yoksa biz antikamla meleğe kahvaltıya gidicez sizi ekip :) KADERıM o abiyi bizede yolla :) hoş bizimkinin de teyzesi var ama gündüzleri abi lazım olur :)

antikacım yeni yıl bebeği olacaktı beni yavrum ama olmadı doğum yaptım sezeryan oldum epidural şimdi pek ii değilim dikiş yerlerim felaket ağrıyo valla çok zor oğluşum çok ii maşallah bi sarılık başlangıcı var bakalım pazartesi belli olacak kesin

ay canım benimmmmmmmm gözün aydın allah analı babalı büyütüsnn canımmŞeniz

sağol bitanem çok teşekkür ederimmmŞeniz

günaydınnn canlaaarrr
cimcime beni bırakıp kahvaltıya giderseniz basarım o kahvaltıyı ona göre
hayat Allah analı babalı büyütsün canım benim gözün aydın

ben çok yorgunum dün genel cerrahi kongresine katıldım eve geç gittim şimdi ayakta uyuyorum bugün bir an önce bitmeli ((

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…