Op.Dr. Jale Gürlüler'in hastalarının paylaşım alanı...

geçmiş olsun canım allah analı babalı büyütsün dikiş yerlerin ağrır evet normal bu ama bu ağrıyı azda olsa azaltabilirsin, kalın ve dar korse kullan iyice sık karın bölgeni böylelikle dikiş yerlerin okadar ağırmaz ve göbeğinde sarkma olmaz arkadaşım doğum yaptığı hastane de korse kullanmışlar tabi çok kalın bir korseymiş çok faydasını gördü ve hala takıyorr inan ağrın hafifleyecek. tabi ben bunu bilmiyordum o yüzden çok çektimm. sarılıkta olabilir 16ya kadar normal 17 sonra yatış yapılıyor ama geçici buda üzülme, sağlıkla kalın

olur canım yollarım bizimkide öğleye kadar evde öğleden sonrada sen bize teyzeyi yolla böyellikle karşılıklı paslaşırız bizdede teyze yok :lepi:

günaydınnn canlaaarrr
cimcime beni bırakıp kahvaltıya giderseniz basarım o kahvaltıyı ona göre
hayat Allah analı babalı büyütsün canım benim gözün aydın

eeeee anca böyle dersek toparlanıcaz biz gidiyoruz diycezzz kaydirigubbakcemilesiz gelip basacaksınız yoksa toparlanacağımız yok :)) hem bizi mi korkutucan başımızın üstünde yerinvar kız :) HAYATT hadi gözün aydın güle güle büyüt ufaklığı sağlıkla :ecrin_bebek:

olur canım yollarım bizimkide öğleye kadar evde öğleden sonrada sen bize teyzeyi yolla böyellikle karşılıklı paslaşırız bizdede teyze yok :lepi:

yollarım tatlım bizim oğlanın3 tane teyzesi var bol bol gece ayrı hafta sonu ayrı gündüz ayrı opuyorumnanaktan

selam hanım hanımcıklarrrr :))))
hayat hadi gözün aydın canım Allah analı babalı büyütsün.kaderimin dediği gibi acil bi korse edin çok faydası oluyo bende korseyle kurtulmuştum ağrılardan ve gerçektende göbek möbek hak getire dümdüz şimdi 18 likler gibi geziyom valla :sm_cool: bi püf noktası daha kızlar göbeği eritmek için hem bu hani kapların üzerini örtmekte kullandığımız streç filmler vardır ya duştan sonra karın bölegesini bebe yağıyla masaj yapıp üzerinede onu sarın ve en az 6 saat tutun yerimseniben
yeşim hemşirem gitme bi yere geliyom yarım saate kadar yanındayım hani bizim bi raporumuz vardı anca evden çıkabiliyom bu gün geleyimde alayım onu bari hem senide bi görim çok özledim.:1hug:

merhaba kızlar hayırdır gecenin bi yarısı ayaktasın gene diyeceksiniz.bu seferki derdim herşeyden beter.akşam üzeri bi baş ağrısı başladı yavaş yavaş arttı. saat 22:00 sıraları bi baş dönmesi ağzımdan burnumdan kan boşalmış ve bayılmışım.kendime geldiğimde hastahanedeydim. ağrı kesici ve sakinleştirici yapılmış.tam iyiyim dedimki bu seferde başımı yastıktan kaldırınca bir baktım yastık kan içinde kulağımdan da akmış öle olunca hemen tomografi çekildi.herşey normal görünüyo migren dendi eve yolladılar ama bir kaç saat uyuma ve tekrarlarsa hemen gelin dediler.şu andada o yüzden ayakta durmaya çalışıyorum. kanamalar kesildi ama ağrı berbat düzeyde.Allah biliyo ya bunu çekeceğime 10 gün doğum sancı çekmeye razıyım şu an yani kadar berbat bişey bu....

canım,,,,
topiği açtım bu saatte mesaj yazdığını okuyunca dedim kötü bişey oldu bi korkuyla açtım....
çok çok çokkk geçmiş olsun ya çok üzüldüm canım:gitme:

geçmiş olsun canım ya,bu ne böyle senin başına gelenler hiç bitmiyor git kurşun döktür diyeceğimde ne alakası var burun kanamasıyla diyeceksin, ama inan hastalık, dert, keder, bayılma, kanama diyorsunn hepsi seni buluyor anacımm, bence bir kurşun döktürr yada git bir çekeba falan gir allah korusun, kız bak ben bile endişelendim vallah gerçi sonuçlar iyimiş ama neyse canım allah beterinden korusun bence hiç bir hastalığı boşvermememiz gerekiyor arkamızda bebişler var onları düşünüp önlemimizi erkenden alalım sağlıkla kal canımm

ay antikacım canım benim çok geçmiş olsun çok üzüldüm haytaım ya :sinifsinif: nedir senin başındaki bu uğursuzluk vallahi herşey seni buluyo canım benim aman bütün tahlillerini tetkiklerini ihmal etme canım iyicene bakıt kendine :çok üzgünüm: tekrar çok ama çok geçmiş olsun hayatım kendine iyi bak bizi de habersiz bırakma canıma.s

selam kızlar merakta kalmayın diye geldim pc başına çok saolun iyi dilekleriniz için.gece yazdıktan sonra lavobada tekrar düşmüşüm hastahanede ayıldım yine (( ama bu kez baya bi baygın kalmışım.bir sürü tetkik yapıldı pazar olmasına rağmen bir sürü doktor getirtildi.nörolog ayrı psikiyatrist ayrı beyin cerrahı ayrı kan tahlilleri, eeg ler, tomografiler akşam üstüne doğru karara bağladılar fiziksel hiç bir şey olmadığını söylediler de bi oh çektim. o kadar tahlil vs. olupta bir sürü doktor başıma gidip geldikçe kokrtum doğrusu hatta bi ara eşime bak eğer ölürsem sakın Devrim büyümeden evlenme demişim.artık o anda ne düşündüysem.sonuç itibariyle stres, yorgunluk ve üzüntülerden kaynaklandığını söylediler. dinlenicek ve uyuyacaksın yoksa daha kötü sonuçlar yaşanabilir dendi.ayrıca kanamalarda iyiymiş yoksa felce bile götürebilirmiş.hayatımda ilk kez ölümden korktum ve kimse aklımda deildi sadece oğlum nolur bana bişey olursa diye düşündüm durdum bütün gün. eve gelirken eşimede çıkıştım bundan sonra başlarım senin sinirinede sorunlarınada bana bişey yansıtmıycaksın ayrıca herşeyede yardım ediceksin dedim.eve gelince bide evdekileri verip eriştirdim arkamı dönmeye gelmiyo ya bişeyler karışıyo ya ortalık ayağa kalkıyo sizde biraz kendiniz toparlayın artık yetişemiyorum diye.akşam üzeri eve geldik aldım oğlumu koynuma verilen ilaçlardan olsa gerek uyumuşum ama öle bi uyumakki biraz önce uyandım. eşimde iş yerini arayıp izin almış. uyandığımdada baktım oğluşum yıkanmış,tertemiz giydirilmiş, altı temizlenmiş, babasının ayaklarında uyuyo :))) mutfak derli toplu, üzerlerinden çıkarttıklarını ortalığa saçmamışlar.bizimkide perti çıkmış sallarken sızmış oturduğu yerde :)))) yaaa nasıl oluyomuş ben üç aydır öyleydim... yastığın ne olduğunu unutmuştum.

günaydın kızlarŞeniz

antikacım allahıma şüükürler olsun hiçbişeyin yokmuş çok sevindim hayatım :1hug: çok üzülmüştüm gerçekten yani sağlık bu şakaya gelmez a.s allahım göstermesin yaşatmasın birdaha böyle bişey canıma.s aman dikkat et kendine iyi olmuş evdekilerede çekiştiğin herşeye sen nasıl yetişeksin işte biyerden sonra pil bitiyor haytaım ve vücüu patlıyora.s boşver hiçbişey düşünme sen sadece yavrunu düşün bizim artık kendimze daha çok dikkat etmemiz lazım hayatım çünkü allahım hiç ayırmasın evlatlarımız var ve onalrın da bize ihtiyacı var canım. öpüyorum seni ve devrimi kendine dikkat et canıma.s

mafoldumbenmafoldumbenmafoldumben canım ya çok geçmiş olsun şükür ki önemli bişey yok kendine çok dikkat et ne olur tatlım devrim için artık en önemli varlıklarımız onlar

çok saolun kızlar valla bu gün ilk defa hiç bişey el sürmedim oğlumla oynaştım durdum.

Antika canım çok geçmiş olsun Allah a çok şükür önemli birşeyin yokmuş.ben bu durumu 10 sene önce yaşadım ve hala tedavisi sürüyor inşalllah bir ay sonra biticek ve şuan 7 haftalık hamileyim hiçbirşeyi takmıyorum ama bugüne kadar sürmesinin sebebi çok narin yapıda olup herşeyi fazlasıyla takmak oldu.dr lar zaten söylemişler ama bende yaşayan biri olarak kafana hiçbirşeyi takma derim bu en önemli çözümü.kendine dikket et

aman dikkat et kendine bende 12 yıl mücadelesini verdim bu illetten kurtulmanın ama ilk defa bu kadar şiddetli yaşadım.üstelik hamilelik doğum lousalık gibi durumlar dahada beter şekild geri getirebiliyor.çok şükürki genede ucuz atlattım.ama şu kadarını söyliyim benim en üyük hatam iyice dolana kadar beklemek oldu sustum dinledim öfkemi içime gömdüm çok zaman bastırdım.ve sonuç işte bu oldu o yüzden bu sözüm herkese bırakın o anda ne hissediyorsanız vurun dışarı kızlar karşınızdakine ne olursa olsun aman onlar üzülmesin dedikçe durum malesef buralara kadar varıyor ((

Ben sana katılıyorum hayatım gayet güzel yazmışsın bende aynı kanıdayım sadece konuşmak değil önemli olan dinlemektir bencede

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…