antikacım yeni yıl bebeği olacaktı beni yavrum ama olmadı doğum yaptım sezeryan oldum epidural şimdi pek ii değilim dikiş yerlerim felaket ağrıyo valla çok zor oğluşum çok ii maşallah bi sarılık başlangıcı var bakalım pazartesi belli olacak kesin
melekcim bu kız bir harika yaaaaa :) ne de güzel yuvarlanıyor :) yeşim bu kadar uzak kalma lütfen :)) evet herkesin 40lar çıksın toplanalım :) yoksa biz antikamla meleğe kahvaltıya gidicez sizi ekip :) KADERİM o abiyi bizede yolla :) hoş bizimkinin de teyzesi var ama gündüzleri abi lazım olur :)
günaydınnn canlaaarrr
cimcime beni bırakıp kahvaltıya giderseniz basarım o kahvaltıyı ona göre
hayat Allah analı babalı büyütsün canım benim gözün aydın
ben çok yorgunum dün genel cerrahi kongresine katıldım eve geç gittim şimdi ayakta uyuyorum bugün bir an önce bitmeli((
olur canım yollarım bizimkide öğleye kadar evde öğleden sonrada sen bize teyzeyi yolla böyellikle karşılıklı paslaşırız bizdede teyze yok :lepi:
merhaba kızlar hayırdır gecenin bi yarısı ayaktasın gene diyeceksiniz.bu seferki derdim herşeyden beter.akşam üzeri bi baş ağrısı başladı yavaş yavaş arttı. saat 22:00 sıraları bi baş dönmesi ağzımdan burnumdan kan boşalmış ve bayılmışım.kendime geldiğimde hastahanedeydim. ağrı kesici ve sakinleştirici yapılmış.tam iyiyim dedimki bu seferde başımı yastıktan kaldırınca bir baktım yastık kan içinde kulağımdan da akmış öle olunca hemen tomografi çekildi.herşey normal görünüyo migren dendi eve yolladılar ama bir kaç saat uyuma ve tekrarlarsa hemen gelin dediler.şu andada o yüzden ayakta durmaya çalışıyorum. kanamalar kesildi ama ağrı berbat düzeyde.Allah biliyo ya bunu çekeceğime 10 gün doğum sancı çekmeye razıyım şu an yani kadar berbat bişey bu....
merhaba kızlar hayırdır gecenin bi yarısı ayaktasın gene diyeceksiniz.bu seferki derdim herşeyden beter.akşam üzeri bi baş ağrısı başladı yavaş yavaş arttı. saat 22:00 sıraları bi baş dönmesi ağzımdan burnumdan kan boşalmış ve bayılmışım.kendime geldiğimde hastahanedeydim. ağrı kesici ve sakinleştirici yapılmış.tam iyiyim dedimki bu seferde başımı yastıktan kaldırınca bir baktım yastık kan içinde kulağımdan da akmış öle olunca hemen tomografi çekildi.herşey normal görünüyo migren dendi eve yolladılar ama bir kaç saat uyuma ve tekrarlarsa hemen gelin dediler.şu andada o yüzden ayakta durmaya çalışıyorum. kanamalar kesildi ama ağrı berbat düzeyde.Allah biliyo ya bunu çekeceğime 10 gün doğum sancı çekmeye razıyım şu an yani kadar berbat bişey bu....
selam kızlar merakta kalmayın diye geldim pc başına çok saolun iyi dilekleriniz için.gece yazdıktan sonra lavobada tekrar düşmüşüm hastahanede ayıldım yine(( ama bu kez baya bi baygın kalmışım.bir sürü tetkik yapıldı pazar olmasına rağmen bir sürü doktor getirtildi.nörolog ayrı psikiyatrist ayrı beyin cerrahı ayrı kan tahlilleri, eeg ler, tomografiler akşam üstüne doğru karara bağladılar fiziksel hiç bir şey olmadığını söylediler de bi oh çektim. o kadar tahlil vs. olupta bir sürü doktor başıma gidip geldikçe kokrtum doğrusu hatta bi ara eşime bak eğer ölürsem sakın Devrim büyümeden evlenme demişim.artık o anda ne düşündüysem.sonuç itibariyle stres, yorgunluk ve üzüntülerden kaynaklandığını söylediler. dinlenicek ve uyuyacaksın yoksa daha kötü sonuçlar yaşanabilir dendi.ayrıca kanamalarda iyiymiş yoksa felce bile götürebilirmiş.hayatımda ilk kez ölümden korktum ve kimse aklımda deildi sadece oğlum nolur bana bişey olursa diye düşündüm durdum bütün gün. eve gelirken eşimede çıkıştım bundan sonra başlarım senin sinirinede sorunlarınada bana bişey yansıtmıycaksın ayrıca herşeyede yardım ediceksin dedim.eve gelince bide evdekileri verip eriştirdim arkamı dönmeye gelmiyo ya bişeyler karışıyo ya ortalık ayağa kalkıyo sizde biraz kendiniz toparlayın artık yetişemiyorum diye.akşam üzeri eve geldik aldım oğlumu koynuma verilen ilaçlardan olsa gerek uyumuşum ama öle bi uyumakki biraz önce uyandım. eşimde iş yerini arayıp izin almış. uyandığımdada baktım oğluşum yıkanmış,tertemiz giydirilmiş, altı temizlenmiş, babasının ayaklarında uyuyo :))) mutfak derli toplu, üzerlerinden çıkarttıklarını ortalığa saçmamışlar.bizimkide perti çıkmış sallarken sızmış oturduğu yerde :)))) yaaa nasıl oluyomuş ben üç aydır öyleydim... yastığın ne olduğunu unutmuştum.
Antika canım çok geçmiş olsun Allah a çok şükür önemli birşeyin yokmuş.ben bu durumu 10 sene önce yaşadım ve hala tedavisi sürüyor inşalllah bir ay sonra biticek ve şuan 7 haftalık hamileyim hiçbirşeyi takmıyorum ama bugüne kadar sürmesinin sebebi çok narin yapıda olup herşeyi fazlasıyla takmak oldu.dr lar zaten söylemişler ama bende yaşayan biri olarak kafana hiçbirşeyi takma derim bu en önemli çözümü.kendine dikket et
kızlar bir konuya bir yorum yaptım ama dönüp okuyunca acaba doğrumuyum diyede düşündüm. aşağıda linki veriyorum ayrıca konu hepimizide ilgilendiren bir bölümde yer alıyor rica etsem bir göz atıp sizlerde fikirlerinizi belirtirmisiniz.
http://www.kadinlarkulubu.com/nasil...1-cok-onemli-cok-acil-lutfen-yardim-edin.html
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?