Op.Dr. Jale Gürlüler'in hastalarının paylaşım alanı...

Antikacım şimdi okudum çok geçmiş olsun hayatım yardım edebileceğim birşey varsa hemen ara beni şimdi iyisin di mi merakta bırakma beni

slm jale hanım hakkında yazı ararken kendımı topıgınızde buldum bende daha cıtır anne adayıyım daha 3,5 aylık hamileyim ve jale hanımın hastasıyım.

yyyaaa ben geliyorum kimse kalmamışşş...yeşim hemşire ben geleceğimm
5 ocaktaaaaa....
antika geçmiş olsun sana....
unutmayın beni sakın............kaydirigubbakcemile5

slm jale hanım hakkında yazı ararken kendımı topıgınızde buldum bende daha cıtır anne adayıyım daha 3,5 aylık hamileyim ve jale hanımın hastasıyım.

canım benim hoşgeldin seni aramızda görmek güzel biz hep buralardayız her zaman yanındayız kaydirigubbakcemile5

yeşim hanım öncelikle iyi günlerr
ben ilk gebeliğimde 1,5 aylıken düşük yaptım daha yeni oldu onun için korkuyorum yine aynı şey başıma gelir mi die ve doktor arayışı içerisindeyim.
rica etsem yardımcı olurmusunuz ??

yeşim hanım siz üst katlardamısınız yoksa hastanede arka kısımda duran bayanlardan bir tanesimisiniz?birde su domuz gribi aşısı yaptıran var mı arkadaslar ya da bu konuda ne dusunuyorlar ben 20 haftanın altına yapmadıklarını duydum dogrumu ?

evet derenciğim domuz gribi aşısını 6 aydan az olanlarda yapmıyorlar
bir ben hastanenin gözükmeyen kısmındayım :))
millet beni önce Jale hanımın hemşiresi zannediyor ama değilim olmayı isterim ama bu fikrimi kendi hemşiresi duysa beni öldürür :))
Geldiğinde detaylı konuşuruz merak etme
ama her zaman yardımcı olurum hem de her konuda merak etme...

Canım sende Jale hanımı bir gör tanış sonra karar ver derim bursada kadın doğumcu çooookkk ama önemli olan sen hangisini istersin???

kızlar merhabalar, geliceğiz geliceğiz diyoruz kimsenin kimseye gittiği yok nasıl olcak bu buluşma anlamadım gitti, yeşimciğim bizimde mevlüdümüz olmadı hala haftaya cuma gelmek isteyen arkadaşları beklerim yeşim hemşirem sizi de mevlüdüme beklerim bakın daha şimdiden söylüyorumki bahane bulmayın gelemeyiz diye, adresi özelden vermiştim kızlar çoğunuza ama kime verdim kime vermedim emin değilim yine yazarım 8 ocak bu arada mevüdümüz, her zaman beklerim mevlütte malum sobetler olmuyor.yada yarın gelin isterseniz yeşim hemşirem ne zaman müsait oluyorsunuz hadi kızlar ilk bende buluşalım, karamukçum izin alman sorun olmaz heralde gerçi sen beni görünceklava: kafama fırlatacağın anladın sen onu hadi yarın bana gelin özelden görüşelim.yoksa kimsenin buluşacağı falan yok

bu arada pazartesi kontrolümüz vardı,15 gün önce 3,800dü benim bebiş bu hafta 15 günde 700 gram almış çok sevindim gerçekten sütüm yetmiyormuş yanii önceki kontrolde 15 günde 300 grm almıştı tabi şuan iyi maşallah

Canım Allah nazardan korusun
Ben yarın çalışıyorum ya hayatım ve malesef aylık istatistik zamanı olduğu için biraz zor gelirim ama söz bir sonraki görüşmede yada günümüzde geleceğim

aaa üzüldümm ya, nasıl olacak ozamn toplanacağımız zaman senin izin gününe denk getirelimm o zaman olur, bu arada antika sanada çok geçmiş olsun, canım benim bu dünya fani dünya üzülmeye değmez kim ne söylerse duyma boşver salla gitsin kafanada hiç birşeyi takma, görmedim duymadım bilmiyorumu oynamak inan çok etkili oluyor.kızlar yarın yeşimciğim yok ama tanışmak isterseniz yarın müsaitim haftaya malum mevlüt var temizlik falan yapılacak ama yarın beklerim mirmirmirmir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…