yeşim hanım öncelikle iyi günlerr
ben ilk gebeliğimde 1,5 aylıken düşük yaptım daha yeni oldu onun için korkuyorum yine aynı şey başıma gelir mi die ve doktor arayışı içerisindeyim.
rica etsem yardımcı olurmusunuz ??
Canım sende Jale hanımı bir gör tanış sonra karar ver derim bursada kadın doğumcu çooookkk ama önemli olan sen hangisini istersin???
canım umarım sende bebişini alırsın kucağına, doktor seçimine gelince jale hanıma gözün kapalı git derim benim şuan bebeğimin hayatta olması jale hanıma bağlı doğum hikayemi yazmıştım eğer okursan doktor seçimimi nasıl doğru yaptığımı anlayacaksın herşey gönlünce olsun canım:teselli:
canım evet yeşim hemşirem daha iyi bilir fiat konusunu ama 2010dan sonra doğuma zam geleceğini bizzat jale hanımdan duydum kaçta kaç zam gelir onu yeşim daha iyi bilir. miktarı herkeze göre değişir, emin ol o kadar zannedildiği kadar miktar bakımından fazla olan bir hastane değil. bu arada kızlar davetime sessiz kaldınız neyse ben yarınki programımı yapayım sizden ses çıkmadı özellikle pc açık bıraktım arada gelip baktım baklaım geliyorum diyen olcakmı diyee yok küstümmmm:gitme:
blue cumsende hoşgeldin geçmiş olsun canım.yeşim hemşiremiz pek isim işine karışmaz hele bu topikte hiç karışmaz :))) bizler Jale hanımın hastaları olarak tek bir ağızdan sana ancak şunu söyleyebilirizki doğru adrestesin.bende üç kez düşük atlatmış biri olarak şunu söylemeden edemiycem. anladığım kadarıyla bu ilk bebeğindi.kontrolsüz tekrar kalmamanı tavsiye ederim.ayrıca gördüğüm kadarıylada bayada bir sarsılmışsın.tekrar deneden önce biraz kendini toparla psikolojik açıdan ve sonra gebe kal çünkü birinin sarsıntısını atlatmadan gebelik başlarsa seni daha çok etkileyebilir.
.
haklısınız doğru çalışınca malesef izin olayı zor oluyor siz bana bakmayın ben öyle yazarım küstüm diyee size küsermiiym hiç, karamuk hele sana çok kahrımı çektin unutmadım canım küsermiyim sana
hoşgeldin deren...bebeğini sağlıkla kucağına aldığın günleri de paylaşırız inş. buradan:))
arkadaslar hamıleyken ucuk sorunu olan varmıydı ?benım dudagımda kocaman bır ucuk cıktı hemen jalşe hanımı aradım ama fazla onemsemedı bır suru vıtamın alıyorum buna ragmen kocaman bı r ucugum var dudagımda yenı yıla koca dudak olarak gırecegım :)
ayrıca herkezin yeni yılı kutlu olsun herkezın gonlunden gecen tum dıleklerının olması umıdıyle ınsallah cocuklarımızda aılelerımızle bır omur gecırırız saglıkla mutluluk la sıkıldım cok uzun yazmısın .
bu ara fazla giremedim geçmişi de okuyamadım kızlar umarım hepiniz iyisinizdir...........
inşallah yeni yeni yılınız size öncelikle sağlık,mutluluk,huzur ve sans getirsin
nice mutlu yıllara inşallah
derencim hoş geldin canım aramıza yeni hamişimiz sensin demek hadi inşallah ikincide karamuk olur.uçuk bende çok çıktı hamileliğim boyunca tabi benim strestendi ve inan hiç önemsemedim çünkü benim hamilelik genel olarak zor geçtiği için uçuk bana vız geldi, ama benim normal yaşantımdada uçuk çıktığı için olsa gerek öenmsemedim ne zaman stres sıkıntı korku yaşasam uçuk çıkıyordu hele o doğuma gittiğim gün yeşimim gördü uçuklar yaralar doluydu.derenciğim hamileliğinin tadını çıkar canım inan o günlerimi özledim.:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?