Op.Dr. Jale Gürlüler'in hastalarının paylaşım alanı...

kız hepinizi öpüyorum ve mutlu sağlıklı huzurlu bir yıl diliyorum..hepimizin yılı sağlıkla huzurla bebişlerin yaramazlıklarıyla geçsin bu yılı:))))

canım benim bende öpüyorum seniiiiii işallah hepimiz için sağlıklı mutlu bir yıl olur ve tabiiiiiiiiii ben de işallahhhhhh 2010 hamişi olurummmm:Saruboceq:

selam hanım hanımcıklarrrrr opuyorumnanaktan
hepimizin mutlu huzurlu sorunsuz bir yıl geçirmesi dileğiyle.:gitme: hiç olmasın, hep kaydirigubbakcemile3 :dance: inş. yeni yılda yeni bebiş haberleriyle şenlensin topiğimiz.olanlar yaramazlıklardan bıktığı anlatmak zorunda kalsınlar 2010 da.opuyorumnanaktan ve burda başlayan dostluklar reele taşınırda :1hug: oluruz hepimiz inş.

bembeyaz yağan kar,ne yaşanmışsa yaşansın örter geçmişin hatalarını yeni bir gelecek sunar bize ve yeni bir başlangıç yeni yılın tüm iansanlığa ve ülkemize barış,mutluluk getirmesi dileğiyle yeni yılınız kutlarım herşey gönlünüzce olsun

Son düzenleme:
tünaydınnn ne o sabahladınız galiba bebişlerle kimsenin sesi sedası yok :))))

kızlar bakın ben gene doğum öyküleri tpiğine yapışmaya başladım biri beni kurtarsın :))) ayy ne güzel şey yeni yeni hayatların maceralerı. Yeşim hemşirem çok şanslısın valla ne güzel hergün yeni nefesler yeni dünyalar görüyorsun.okudukça bebek hemşielerine özenmeye başladım ama bu yaştan sonra okumaya başlasam ooohhooo kazanması bitmesi nerden baksan 6 yıl o arada bende doğumlara gircek güç kalmaz.:))) fırsat buldukça sende anlatsana yeşim hemşirem o kapıların ardında ne mucizeler yaşanıyor.böyle duygu yüklendim bi an.ve kızlar ne yalan sölim onları okudukça çoğunda halime şükrediyorum neler yaşanıyor bizler geçekten çok şanslı hatunlarmışız.masada bırakılanlar,azarlananlar,son anda doktoruna ulaşamayanlar.hele onları gördükçe Jale hanıma yatıp kalkıp dua ediyorum.az çekmedi benimle pazar sabahı gecenin körü bi aksilik hadi hadi hastahaneye ufaklık gelcem der anası hastahanede durmaz gitcem der :))) normal doğurmadığı halde doğumhaneyi arşınlayan tek benimdir heralde :)))yeşimcim seninde hakkını ödeyemem 3 ay sanada az çektirmedim yeşimmm one yeşimmm bu ne diye en sonda bide ameliyathanede dövmeye kalkmışım ((napim sende sıpacımı verseydin :))) hele cimcimem canım benim benimle yaşadı resmen herşeyi. hepiniz hakkınızı helal edin.
ayy ne duygulanmışım birden veda mektubu gibi olmuş yok yok burdayım kazık çaktım dünyaya :)))

Günaydıııınnn millet
Şu anda odamdayım çok güzel yağıyor yağmur usul usul vuruyor camıma antikacığım seni anne olmasam bile çok iyi anlıyorum ve seni çok seviyorum her zaman yanındayım
Benim hiç unutmayacağım doğum hikayesi leadangelin kidir. 45 dk doğum masasında kaldık benim kollarım onun organları ağrıdı ama sezeryana almadan oldu işte ama kızlar benim en çok hoşuma giden ne biliyor musunuz ilk dokunuş gözlerim doluyor o zaman hep nasıl bir şey bu yarabbim diyorum her zaman nasıl bir duygu sıram gelince inşallah bende tadacağım :))

Yağmuuuuuuuuuuuuuuuuurrrr çok güzel

tünaydın...antikacım sen bence o topikten çık kaydirigubbakcemile3 canım sende bana çok destek oldun..ya ben senin hakkını nasıl öderim Şeniz KARAMUK hadi şubat annesi ol da sevindir bizi yeni heyecan gelsin topiğe..yeni hamişler bu sene sizin seneniz sağlıkla alın kucağınıza inş.yeşimcim biraz zor ama çok güzel bir mesleğin var.her doğum tabi ki kolay geçmiyo bazen kötüde sonuçlanabiliyor :sinifsinif yüzden Allah sana güç versin..ama bizim toiğin farkı bizler Jale hnmın hastalarıyız ve şükür zor da olsa bebişlerimiz sağlıkla kucağımızda..offf çok dram yaptım...antikam bana doğum deme yaaaa

2009 yılı acılarımızla, sevinçlerimizle geride kaldı.
2010 daha fazla umut, daha fazla sevinç, daha fazla mutluluk getirsin.
Yaşamınızda güzel yıllar, mutlu yarınlar, gerçek dostluklar hep sizlerle olsun.
Yeni yıl size ve tüm sevdiklerine sağlık, mutluluk, neşe, başarı, bolca para, sevgi ve huzur getirmesini dilerim.
Mutlu Yıllar!!

Hepimize...

öle deme cimcimem yaaa ben adamı kandırmaya çalışıpduruyorum daha şimdiden ikinci diye :))) hele Devrim'in o pıtır pıtır hallerini gördükçe bak bundan bi tane daha olsa nasıl şirin olurlar deyip durup ama yemiyo :))) ayy bir araya geldiğimizdeki hallerini düşünüyorumda nasıl güzel olcak bıcır bıcır evin içi her cm den ayrı bi ciyaklama şaka bi yana eğer durumum olsa 10 tane bile yaparım. tabi üçüncüden sonra Yeşim ya işi bırakır ya beni kovar :))) Yeşim hemşirem bende seni çok seviyorum canım o meraklı dönemlerimde hep destektin bi kerede of demedin ya sen ne şeker bişeysin.bu arada evet kızlar yeni yılda inş. sorunsuz mutlu bir yıl geçiririz.

bu arada kızlar biz cimcimemle konuştuk karar verilmiştir önümüzdeki cumartesi bendesiniz.yanlız açık adresle evi bulmanız zor olucağından hangi yönden geleceğinizi bana burdan yazınki bende size özelden en kolay bulabileceğiniz gibi tarif yapim.uluyol,garaj ve heykel olara ayrı tarifler vericem ona göre belirtin.

maşallah küçük hanıma yanlız melekcim bu prensesin gözler aynı sen ışıl ışıl maşallah.süslü annenin süslü kızı :)))

maşallah melekçimm kzına pek şirin, bu arada özeniyorum kız bebekelrine malum iki erkek annesiyim o akadar olur, kızlar bendede kız özlemi var iki erkekten sonra 3. düşünsemmi acaba kaydirigubbakcemile3 melekçiğim biraz daha koyarsan öykücüğün resmini 3.doğuracağım kızım olsun diyee

kızlarrrrr günaydınŞeniz herkese iyi bir hafta ve iyi bir yıl diliyorummm:Saruboceq:

beyazmelekcim maşallah kocaman olmuş öyküü ikinizde çok tatlısınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…