Op.Dr. Jale Gürlüler'in hastalarının paylaşım alanı...

günaydın millet :))
Öyküye kocaman bir nazarlık alacağım Annesi yalnız şimdiden havalıyız farkında mısın büyüyünce çok işin var senin bununla ona göre
Evet cumartesi toplanıyoruz yani bana uyar hemen gelirim bacııım ben hastaneden geleceğim nasıl geleğim bana tarif edin :)))

slm kızlar su 4 lu test hakkında bilgisi olan varmı ?bu arada istediğim oldu jale hanım %90 kız olacak dedi çok mutluyum yaren su geliyor :)

slm kızlar su 4 lu test hakkında bilgisi olan varmı ?bu arada istediğim oldu jale hanım %90 kız olacak dedi çok mutluyum yaren su geliyor :)

hadi gözün aydın canım allah gönlüne göre vermiş sağlıcakla al işlahha bebeğini kucağınaa:Saruboceq:

çok teşekkür ederim kızlar sağolun ya
çok istedim bi kızım olmasını çok şükür nasipmiş....
valla hadi 2.ler 3.ler gelsin kız bebek için:)

günaydın kızlar, güne bembeyaz girdik ayy ne güzel özlemişim karı perdelerimi açtım karı seyrediyorum.melekçiğim 2.bebeğe bile zor karar verdik birde 3. bebek vallah bilemiyorum zor gibi allah isteyen herkeze bol bol versin.

günaydın canımŞeniz
amin işallah herkese bol bol versin ama bitanede bana versin rabbimmmmm:Saruboceq::Saruboceq:

Derenciğim hadi gözün aydın diyeyim önce Allah gönlüne göre vermiş ne güzel darısı başımıza diyorum

4 lü test kombine test demek yani ikili taramalarda testler pozitif çıkarsa 4 lü test yaparlar ve bu test sonucuna göre amniosenteze geçerler şöylede diyebilirz bu test kesinlik içermemekle beraber güveninirliği ikili teste göre daha çoktur.Bunu yaptırmanda ki avantaj ne olur diye sorarsan kafanda şüphe kalmamış olur.Kanımca yaptır derim ama tabiki bu kararı hekimin ile birlikte vereceksin...

Kııııız geliyor yani oh be hep erkek anası bunlar dikkat et derim :)))kaydirigubbakcemile3

Ay karamukcuğum durdu kar valla çocuk gibi sevinmiştim bende nasıl güzel yağıyordu aşık oldum bir kere daha ama bitti yarın 24 derece olacakmış inanamıyorum keşke biraz daha yağsaydı ((

Yeşim hanım 31 aralıkta ordaydım sizi sordum üst katta başhemşire oldu dedi arkadaşlarınız ama vaktim o kadar ksıtlıydı ki Jale hanımdan çıkar çıkmaz işe koştum..

ınş. bir daha ki sefere:)

Ay karamukcuğum durdu kar valla çocuk gibi sevinmiştim bende nasıl güzel yağıyordu aşık oldum bir kere daha ama bitti yarın 24 derece olacakmış inanamıyorum keşke biraz daha yağsaydı ((

ay evet durdu yaa ne güzel yağıyodu sabahtan beri işallah tekrar başlar yağmaya :Saruboceq::Saruboceq:

yeşim hemşirem sen baş hemşiremi oldunalkisalkisalkis

kar durduu vallah kara hasrettik yaa, yeşimciğim ledangel karacabeydeydi 1 haftalığına gitti sanırım gelmiş olması lazım bu arada bu cumartesi buluşma var sanırm doğrumu anladım antikaa
deren bencede kork bizden özellikle benden 2 erkek annesi olarak kıza hasretizzz büyük oğluma öyküyü küçük oğluma da artık derenin kızını alırım karmauk sen öyküyü oğluna alamdan ben alayımm bariii kaydirigubbakcemile3 kız annesi olmakta zordur ya vallah bizler iyi alacağız gelinlerii oturacağız:hulya:
yeşimciğim yakışır sana baş hemşireilk bu arada sırlar ortaya dökülüyor hıı yeşimciğimm

ay evet durdu canım kar yaa ne güzeldi seyretmesia.s
napalım canım bu işler kısmetle biz alamazsak siz alırsınız öyküyüü biz kısmetse yeşimhemşiremin kızına talip olacaz elini çabuk tut yeşimcim ay sonra aralarında çok yaş farkı olaak amaaaaakaydirigubbakcemile3
ya evet cumartesi buluşma varmış benimde analdığım kadarıyla ama ben cumaretsi oğlanı doktora götürcem bakalım saatlari nasıl olacak ona göre ayarlamaya çalışacam bir de akşama da inegöle gitmem lazım program biarz karışık şimdilik benim a.s

Karamukcuğum kızımı istersen gelmelisin buluşmaya ben anlamam :) Birde yaş farkı iyidir ya bizimkini küçükten büyütür seninki olmaz mı :))
Kaderim canım benim kertelim biz bunları en iyisi

Karamukcuğum kızımı istersen gelmelisin buluşmaya ben anlamam :) Birde yaş farkı iyidir ya bizimkini küçükten büyütür seninki olmaz mı :))
Kaderim canım benim kertelim biz bunları en iyisi

olur olu güzelim büyürler beraber a.s valla ayarlamaya çalışıcam canım gelmek istiyorum kısmetseeeea.s

bende çok isterim ama bizi davet eden hatuncuğum uyuyor galiba aaannntiiikaaaaaa nerdesin???
duy sesimi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…