- 27 Ekim 2007
- 1.068
- 28
- 643
- 41
slm kızlar su 4 lu test hakkında bilgisi olan varmı ?bu arada istediğim oldu jale hanım %90 kız olacak dedi çok mutluyum yaren su geliyor :)
Heryerde kar var kalbim senin bu gece :)))
Çok güzel yağıyooorrr.
günaydın kızlar, güne bembeyaz girdik ayy ne güzel özlemişim karı perdelerimi açtım karı seyrediyorum.melekçiğim 2.bebeğe bile zor karar verdik birde 3. bebek vallah bilemiyorum zor gibi allah isteyen herkeze bol bol versin.
slm kızlar su 4 lu test hakkında bilgisi olan varmı ?bu arada istediğim oldu jale hanım %90 kız olacak dedi çok mutluyum yaren su geliyor :)
Ay karamukcuğum durdu kar valla çocuk gibi sevinmiştim bende nasıl güzel yağıyordu aşık oldum bir kere daha ama bitti yarın 24 derece olacakmış inanamıyorum keşke biraz daha yağsaydı((
kar durduu vallah kara hasrettik yaa, yeşimciğim ledangel karacabeydeydi 1 haftalığına gitti sanırım gelmiş olması lazım bu arada bu cumartesi buluşma var sanırm doğrumu anladım antikaa
deren bencede kork bizden özellikle benden 2 erkek annesi olarak kıza hasretizzz büyük oğluma öyküyü küçük oğluma da artık derenin kızını alırım karmauk sen öyküyü oğluna alamdan ben alayımm bariii kaydirigubbakcemile3 kız annesi olmakta zordur ya vallah bizler iyi alacağız gelinlerii oturacağız:hulya:
yeşimciğim yakışır sana baş hemşireilk bu arada sırlar ortaya dökülüyor hıı yeşimciğimm
Karamukcuğum kızımı istersen gelmelisin buluşmaya ben anlamam :) Birde yaş farkı iyidir ya bizimkini küçükten büyütür seninki olmaz mı :))
Kaderim canım benim kertelim biz bunları en iyisi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?