Op.Dr. Jale Gürlüler'in hastalarının paylaşım alanı...

kızlarrr ben geldiiimmmmmm nasılsınz akşam geldim aslında ama okudum sadece tuğkan uyumadı 1 e kdar onu salladım
çok iyi geldi gezmek anneane teyzeler komşular derken vakit nasıl geçti anlamadık antikama gelmiş gewçmiş olsun inş. okudum ilk baş korktum sonradan rahatladım sorun olmadığını öğrenince
diğer yeni gelen arkadaşlar hoşgelmişler sonra yeni kız bebişler gelicekmiş aramıza inş.
yeşim canım inş. başhemşire olduğun günleride konuşuruz burda cnm zaten hastenede ben doğumdayken arkadaşım ve annem duymuşlar başhemşire söyleniyomuş 10 kişiyle doğumamaı gidilir burda kimseler kalmamış die duyunca sinir olmuştum
ve buluşma konuşulmuş arkadaşlar vallhi hava güsel olur inş. eşimde cumartesi çalışmaz ve beni bırakırsa bende kesinlikle çokkkk gelmek istiyorum yani ama antikacım sen yeni rahatsızlık atlattın seni yormuyalım bana gelin ilk isterseniz birsonraki sefere sana gelelim benin nacizane fikrimm
kararamuk uyuzcimcime beyazmelek sonra kaderim hepinizi özledim ya vallhi inş. çocukların keyfi yerindedir benimki iyi şükürler olsun

veeeee hepinize yeni yılda bebekleri olanlara hep birlikte sağlıkla güzel yıllar bbeiş isteyenlere inş. en kısa zamnda müjdeli haberler ve hamişlere güsel ve hayırlı doğumlar diliyorum hepinizin nice güsel yılları olsun inş. sağlıkla huzurla inş.

selam hanım hanımcıklarrrr kusura bakmayın şimcik geldim.bu gün biraz yoğundum. sabah bi iş görüşmem vardı. sonucunu söylemiycem çünkü daha tam karar vermedim evetmi hayırmı desem diye.bu arada bir hafta gerçek bir tatil yaptım.ne güzelmiş insanın evinde tatil yapması.adam iş yaptı ben yattım ohhhh :))))
evet kızlar cumartesi buluşma var bendeyiz.mazeret kabul deil.melekçim hava bahaneyse kapıya araç. yollarım canım hiç sorun deil :))) bizim dede emekli nede olsa alabilir sizi.yeşim hemşirem mesajı atıyorum hemen. kızlar hangi taraftan geliceğinizi bildirin detaylı tarifler geliyo :)))

Leadangel canım benim valla bir yer karar verin ben bu hafta birine kesin gideceğim
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
bende istiyorum vallhi hazır bir planımızda yookken bu cumartesi için inş. gelmek isterim kızlarda gelsin okusun kesinleştirelim

antika cnm ben yıldırımdan gelicem ama kolay gelmek için heykelden direk otobüs veya metro veya garajdan minibüs varsa ben hertürlü gelirim inş. bir aksilik çıkmaz gelen giden olmazda eşimde çalışmassa getirtiririm kendimi

kızlar yön tariflerini yollamaya başladım :))) ancak biliyorsunuz sitede iki özel mesaj arası 600 sn. istiyo o yüzden zaman alıcak.kaderim sana ev adresine göre bi tarif yaptım :))) leadangel hoşgeldin canım. özledik valla.merak etme şimdi çok iyiyim hamdolsun toparlandım.bide güzel dinlendim geçen hafta.:) canım otobüs fobim olduğu için onlar hakkında bilgim yok ama sanırım minübüs senin içinde uygun ve ordan direk uluyoldan geçen minübüsler var senin için en kısa yol ona göre bir tarif yollıycam.
bu arada kızlar gerçekten isterseniz dedemizi yolllayabiliriz alsın evden diye sonuçta bebişler küçük hava soğuk üşütmeyelelim minişleri.
ayy çok cici olcak böle evin içi cıvıl cıvıl.

leadangel canım hoşgeldin valla ne güzel hasret giderdiniz anneyle akrabalarla a.s
antikacım canım benim vallahi şu doktor olayını ayarlayabilrisem gelecem inan çok istiyorum gelmeyi sizlertle tanışmayıopuyorumnanaktan ay kız hemde belki sizin beişlerden banada bulaşır da 2010 annesi olurum bendeeeeeeeeekaydirigubbakcemile3
canım ben ya garajdan ya da heykelden gelirm büyük bir ihtimal ona göre bi yön çiziver banaaa:roflol:

ayy canım antikacım sağol canım ya olurmu öyle şey
inşallah eşim çalışmazsa getirir..
bu arada leadangelle yakın oturuyoruz canımeşim çalışmazsa biz sizi alabiliriz birlikte gideriz

ayy canım antikacım sağol canım ya olurmu öyle şey
inşallah eşim çalışmazsa getirir..
bu arada leadangelle yakın oturuyoruz canımeşim çalışmazsa biz sizi alabiliriz birlikte gideriz

cnm vallhi bakalım işte nasıl denkgelicek valli beimkide çalışmassa süperolur ozaman birlikte gideriz eşlerimizde tanışır bahane ile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…