Op.Dr. Jale Gürlüler'in hastalarının paylaşım alanı...

slm kızlar su 4 lu test hakkında bilgisi olan varmı ?bu arada istediğim oldu jale hanım %90 kız olacak dedi çok mutluyum yaren su geliyor :)

hayırlı olsun canım Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inş.ay ay ay kız geliyo kız.:sm_cool: Yaren su he efelerin sevgilisi oh oh bunca efeye bi tane daha yaren lazımdı zaten yerimseniben
Yeşim sakın öle bişey yapma bak benden kurtuldun benden daha deliside çıkabilir kaydirigubbakcemile3 hem zaten burda bir sürü vercez biz sana kaydirigubbakcemile3 leadangel yönü çizdim sırnaşık şey

adres yolladıklarım Yeşim Hemşiremiz. ,Kaderim, Leadangel, karamuk yazılı sürenin dolmasını bekliyorum.melekçim var sırada. unuttuğum varmı hanımcıklar ????

gerçekten seherim nerdeeee ?? cimcimemle telden görüşcem ondan yazmadım.

ayy ya inan çok gelmek istiyorum ama bizim mevlütten bahsettim bu cuma diye görümcemler eskişehirden gelecek kalma durumu olmassa inan çok gelmek istiyorumm antikacım adresi anladım hatta geçen gece o caddeden geçerken eşime bile söyledim arkadaş bu sokaktan yukarıda oturuyor diye ona göre bizi götürürsün dedim bakalım canım umarım gelebilirm bu arada bahane olarak anlama sakın vallah çok üzülürüm.
yeşimciğimm beni çok güldürdün hastaneden bebek alma konusuna, senin kucağın boş kalmaz canımm o kadar bebişten sonra
hepinizle tanışmayı çok istiyorum sizi çok merak ediyorum yeşimciğim hepimizi gördü yeşimim anlaşırmıyızz kaynaşırmıyız sence bacılarla hı ne dersin canımm CADIARZU

Kaderim şimdi şöyle söylüyeyim bu ekip birbirini tamamlıyor anlaşamamanız gibi birşey söz konusu değil ama bahane bulma bak görümcenler yabancı değil 1-2 saat evde yanlız takılıversinler olmaz mı

salı günlerini hala sevemedim uykum var sabah o kadar serindi ki yataktan çıkmak istemedim şimdide sinüzlerim şişti hafif bir şişlik tabi bende sinüzit varda kızlar hava ne zaman soğursa şişiyorum :)

günaydın kızlarrrr yeşimcim havalar ısınıyor cnm benim inişir senin sinüzitler kaderm sen görümceleri göndermeye bak :)
akşam eşimle konuştum çok büyük bir aksilik olmassa tamamdır cumartesi çalışmıyor ve antikanın evin orasını biliyormuş

yaknız akşam antikaya gidilicek dedeim eşim çok güldü isim bilmiyomusun dedi hayır dedim kızlar isimler ney sizlerin ya ben bir yeşimi biliyorum ben gamze

yaknız akşam antikaya gidilicek dedeim eşim çok güldü isim bilmiyomusun dedi hayır dedim kızlar isimler ney sizlerin ya ben bir yeşimi biliyorum ben gamze

evet canım gerçekten öyle hepimiz birbirimizi burdaki isimleri ile biliyoruz ama burdakileride konuşmaya alışıyoruz kaydirigubbakcemile3
benim adımda fahriye ama genelde fahriş derler kızlarrkaydirigubbakcemile3

ahh kızlar elimde olsa göndermemmi görümceleri, onları görmesemde olur adı üstünde görümce görmeyim seni ölünce diye boşuna dememişler.bu arada inanamyacaksınız sizi rüyamda gördüm baya kalabalıkmışız yanlız birimiz çok kokoşmuş acaba hanginizkaydirigubbakcemile3 bu arada benim adım ayfer.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…