bir teklif edeceğim inşallah gelir
selam bayanlar....Yeşimcim nasılsın bi denk gelemedik valla ne jimerde ne burda.c.tesi yine jale hanımdaydım oğlum olcak biliyormusun.bayanlar varya yani şu süreç çok ilginç.....c.tesi günü ultrasonda öyle pozlar verdiki bebeğeim inanamazsınız jale hanım bile şaşırdı resmen gülerken pozu var
sevgili antikack bu krem nerde satılıyr nereden alıyrsn bana yazarmısın cnm:)cmrtesi günü resim cekilip buraya eklemeyi unutmyn olur muuuukaydirigubbakcemile3selam hanım hanımcıklar kusura kalmayın anca geliyom yine evin işiydi yemekti çamaşırdı derken öğlen oluyo zaten saolsun benim sıpacık hergün bi makina dolduruyo bana bıraktımmıda çok yığılıyo sinirim bozuluyo ütüle ütütle bitmiyo sonra.kaderim boşver görümceleri yanlız otursunlar hemde çaktırmadan çok kaldınız demeye gelir kaydirigubbakcemile3 Yeşim hemşirem sinüzit problemi bendede var. bir festival sırasında edindiğim bir çinli alternatif tıp uzmanı bir arkadaştan öğrenmiştim. onların çin pazarları varya oralarda bulunuyo bizim viks e benzer bir kremleri var.böle naneli gibi kokuyo ondan çok az bir miktar geceden sinüslerin olduğu bölüme sürmen yetiyo sabaha ne ağrı ne şişlik sapasağlam kalkıyosun. ama baştan sölim içinde yılan ve akrep zehiri varmış.hatta çıkabilirsem sanada alırım.ayrıca böcek ısırıklarınada birebir bi ilaç aklınızda olsun kızlar.
ayrıca Yeşim hemşirem ne iyi olur valla özledik Jale hanımıda şimdi bahanemizde yok 15 günde bir görmeye yerimseniben bende facedeki sayfasından davet yollıycam zaten ama sende kandırmaya çalış hatta kandır getir sen yaparsın o işi yerimseniben ayrıca müsaitse emine hemşiremizede haber versende o da gelse. hatta biz bütün Jimeri toplayalım kısa çözüm kaydirigubbakcemile3
sevgili antikack bu krem nerde satılıyr nereden alıyrsn bana yazarmısın cnm:)cmrtesi günü resim cekilip buraya eklemeyi unutmyn olur muuuukaydirigubbakcemile3
aaa seni unutmuştuk öle sessiz sedasız kalırsanız böle unutulursunuz işte.
canım bu kremi bursada yeni çiçek pazarının sonunda bir çin pazarı var ordan buluyordum ben ama yaklaşık 5 aydır gitmedim halen açıkmı bilmiyorum.bizim vikslere benzeyen yeşil bir kutusu var ancak farkı kutu daha büyük aynı deyip küçükleride vermek istiyorlar ancak bilgin olsun küçük kutuların içeriğiyle büyüklerinki bir deilmiş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?