Op.Dr. Jale Gürlüler'in hastalarının paylaşım alanı...

inş cnm tanısırız.diyetisyeninize uğramam lazım kilo problemim oldu yesimcm ya cevrede ki herkes doğumdan sonra kalır bu kilolar diyoooooğlum 4 aylık spora baslycm ama biraz daha büyüsün diyorum bana önereblcğin diyetsyen varmııı

bizim hastanede var diyeceğim ama gelir misin bilmiyorum birde altıprmakta bir hekim var gitmek istersen Murat Evis diye biri

kızlar günaydın bana gün saat 5 te aydı malesef
2 de yattı tuğkan 5 e kadar uyudu bidaha yok bu saat oldu hep sallıyorum iyice sinirlerim bozuldu vallhi güne berbat başladım şimdi uyur uyu uyuyabilirsen bu satten sonra artık
emmedide uykusu var diye zaten keyfi olunca emiyor neyi var anlamadım hiç böyle yapmazdı

arada böyle yapabilirler canım istersen hep aynı saatte akşamları yıka annesi o zaman bir düzeni olur ve alışır

çok güzel alışmıştı cnm artık düzenimiz vardı karacabeye gidincede değişmemişti dönüşte şaşırdı kendini anladığım kadarıyla gazı vardı yada karnı ağrıdı çünkü huzursuzdu uyuyamasa bile bakınır mesela yok sürekli mık mık

iinş. döner vallhi gecede istediği kadar uyansın ama emsin uyusun insan razı oluyor ama huzursuzluk yapınca insanın eli ayaağı kesiliyor resmen

günaydın yeşimcim , günaydın leadangel opuyorumnanaktan
leadangel canım sıkma canını bazen öyle huzursuz olabiliyolar işallah düzelir canım da kendide de rahatlar sende rahatlarsın dediğingibi vallahi onlar huzursuz oldumu bizimde huzurumuz kaçıyo elimiz ayağımız kesiliyoo:1no2:

az önce bir hastam geldi o da öyle diyor o ağlamaya başlayınca uçukluyorum diyor kızcağız canlarım benim annelik böyle birşey sanırım

allahım inş. sanada nasip etsin tarifi mümkün değilmiş kucağına alınca recep bey verdiya ilk doğumhanede işte o an başlıyor herşey hamileyken rüya gibi ama klucağına alınca anlıyor insan o sevgiyi

evet kızlar vallahi allahım herkese nasip etsin bu duyguyu bu sevgiyi gerçekten tarifi mümkün olmayan bişey annelik :1hug: kızlar benim bu ay yine maya tutmadı umutlar birdahaki aya kaldı yine :sinifsinif::sinifsinif::gitme:

sana bir sihirli dokunuş gerekiyor sanırım gerçi buluşmamızda bir sürü lohusa değecek sana ve inanıyorum iyi gelecek :)

karamuk cnm hiç keyfini kaçırma elbet doğru zamanı bekliyordur 2010 uğurlu gelicek bak hepinize inş. yeşiminde seninde müjdeli haberlerini alıcaz :)))

sana bir sihirli dokunuş gerekiyor sanırım gerçi buluşmamızda bir sürü lohusa değecek sana ve inanıyorum iyi gelecek :)

ay işallah canım yaa inan vallahi çok gelmek istiyorum şu çocuğun doktor işini bi ayarlıyayım saatini falan o zaman daha da netleşecek a.s

karamuk cnm hiç keyfini kaçırma elbet doğru zamanı bekliyordur 2010 uğurlu gelicek bak hepinize inş. yeşiminde seninde müjdeli haberlerini alıcaz :)))

ay canım amin işallahhhhhh 2010 yeşim e de bana da işallah uğurlu gelirr :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

benim tospa uykuyu aldı annesi umrunda değil oyun istiyo konuşulmak istiyor kucak istiyor camdan dışarı bakıyoruz nasıl mutlu oluyor

öyküyle ben 8 de uyandık kahvaltı ettik sağı solu toparladık şimdi ben kahvemi içiyorum o da içerde oyun oynuyo kendi kendine

yarın doktor kontrolümüz ve eşıları var öykünün....

umarım herşey yolundadır bu ay pek kilo almadı hatta zayıfladı gibi geliyo bana umarım yanılırım...
yarın 3 tane de aşı olcak kuzucum şimdiye kadar ateşi falan olmadı umarım şimdi de olmaz canım kızımın hiç kıyamıyorum ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…