inş yaşim hemşirem yaa biran önce tedaviye başlamak ve anne adayı olmak istiyorum şişkinlik ne kelime resmen davul gibi oldum gögüslerim karın bölgem falan valla hiç bi kıyafetim olmuyo dar geliyo bendede şişkinlik oluyodu ama bu kadar çok degil.sanki bu kez daha fazla geldi bana sinir küpü sıkıntı topu hatta bunalım tüfegi oldum yaw gerçi son 1 senedir çok yaşadım bunları ama allahım adet olmak ne güzel şeymiş meger anladım 1 senedir.önceden genemi yaa diyodum off tamzamanını buldun diyodum şimdi olsamda rahatlasam diyorum.bugün daha sabahtan gazım çok sanırım akşam üstü olurum adet inşşşşş sonra 3 gün beklicem veeeee jale hanımın başındayım :d ya yeşim hemşirem ben bu kez gene gelmeden randevu alıp gelincede muayne ücreti vercemmi ?[/QUOTE
bu şişkinlik bitecek inşallah hayırlısı olsun hayatım hepimiz için sonra doğum masasında görüşürüz
ayyyy kıskandımmmm:sinifsinif: neyse yarın sabah ordayım görücem ikinizide inş. ahhhh ahhh az kaldı bizde geliyoz hemşire ablasıııı :CüvCüv:
cimcime eve gitti bebişi hala kuvözde ama sadece azcııık solunum sıkıntısı kalmış umarım teeez zamanda toparlar kendini
antikacığım seni direk sezeryana mı alsak acaba ne yapsak? sengözlerimebaksanab
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?