Op.Dr. Jale Gürlüler'in hastalarının paylaşım alanı...

inş yaşim hemşirem yaa biran önce tedaviye başlamak ve anne adayı olmak istiyorum şişkinlik ne kelime resmen davul gibi oldum gögüslerim karın bölgem falan valla hiç bi kıyafetim olmuyo dar geliyo bendede şişkinlik oluyodu ama bu kadar çok degil.sanki bu kez daha fazla geldi bana sinir küpü sıkıntı topu hatta bunalım tüfegi oldum yaw gerçi son 1 senedir çok yaşadım bunları ama allahım adet olmak ne güzel şeymiş meger anladım 1 senedir.önceden genemi yaa diyodum off tamzamanını buldun diyodum şimdi olsamda rahatlasam diyorum.bugün daha sabahtan gazım çok sanırım akşam üstü olurum adet inşşşşş sonra 3 gün beklicem veeeee jale hanımın başındayım :d ya yeşim hemşirem ben bu kez gene gelmeden randevu alıp gelincede muayne ücreti vercemmi ?

ayyyy kıskandımmmm:sinifsinif: neyse yarın sabah ordayım görücem ikinizide inş. ahhhh ahhh az kaldı bizde geliyoz hemşire ablasıııı :CüvCüv:

ayyyy kıskandımmmm:sinifsinif: neyse yarın sabah ordayım görücem ikinizide inş. ahhhh ahhh az kaldı bizde geliyoz hemşire ablasıııı :CüvCüv:

darısı başına antikacım sonra benim başıma inşallah.bu işler gerçi sırayla değil seninki biraz inatçı anlaşılan

AMıNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNN valla yaaa kudurttu beni sıpa iyice.önce olduk olmadık zamanda tutturdu geliyim geliyim diye şimdide kırdı totişi oturuyo.ah bi gelsin bi ele avuca gelir duruma gelsin hepsini sorcam sıpacığa teker teker :)))

evet nedense baştan gelmeye meraklılar erkenden daha boyunu posunu görmeden hemen çıkmak için can atıyorlar.kaydirigubbakcemile3 tabi ondan sonrada anne için zorlaşmaya başlıyor nefes alamamaya başlıyor insan artık içerde büyüdükçe ama onlar kendi keyfinde.lmaz:

çok şükür benim nefes sorunum hiç olmadı desem yeridir. çünkü hep aşadaydı velet hiç öle göğsümün altında falan hissetmedim hareketlerini anca aşasını oysun kaydirigubbakcemile3
doğumu mümkün olduğunca tamamen eski yöntemlerle istiyorum canım yani şu an için aklımda epiduralde yok ama karşıda deilim. o anki durumuma bağlı diyorum.jale hanımlada görüştüm zaten bu konuyu ve baştan vurmayız eğer yok artık dayanıcam dicek olursan ve açılma tamamlanmamış doğuma çok kısa bi süre kalmamışsa yaparız dedi.hatta özellikle peki epidural olmazsa epizyotomiyi nasıl uygulayacaksınız gerektiğinde dediğimdede zaten uyuşmuş oluyor ama sadece o bölge için lokal bir uyuşturucu kullanılıyor demişti.ayrıca dikişler içinde aynı uygulama geçerliymiş.bakalım hayırlısı neyse o olsun diyorum artık.

Günaydııınnn kızlar.Zamanı gelince bütün bebekler doğuyor işte.Ben heyecenlı bir karakter olduğum için beni kesin sezeryana alırlar.Şunu susturun da kurtulalım derler...

hiiii sende bizemi öle yapcan aşk0olsun :))) yarım saate ordayım hem cimcimemi hem seni görcem geliyo kabusun yeşim hemşiremmmmm :))))

antika senin durumun nasıl geliyormu bebişin bugün jale hanıma gideceğini yazmıştın.haberler nasıl iyimi

yok kaderim nerdeeeeee hava kurak biz oturak sıpa yapıştı çıkmıyo :çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm: 12 sine kadar bekleyelim bakalım nolcak gelmezse duruma göre bakıcaz dedi. ama çok şükür sağlığında bi sorun yok yaa oda tesellisi işte.
bu gün cimcimemi gördüm maşallah iyi gezinip duruyo.çok tatlı bi küçük anne :1hug: Atatuğ 'cuk kuvezdeymiş solunumla ilgili demişti yanlış hatırlamıyorsam.inş. en kısa zamanda hayırlısıyla çıkıcak ama.
birde yeşim hemşiremizle tanıştım. yüzünede dedim zaten ben şişko suratsız bişey bekliyodum ama şekermi şeker bıcır bıcır genç bi hanım çıktı karşıma :1shok: onu öle görünce dahada bi rahatladım konuşma tarzındanda anlaşılıyoki oda benim gibi hiperaktif kaydirigubbakcemile3 yanımda böle tez canlı bıcır bıcır insanların olacağını bilmek huzur veriyor bana.

cimcime adına çok sevindim allah kurtarmış.allha oğlunada bol şifa versin benim ilk oğlumda öyle sorun yaşadık.hemen atlatılıyor. sana gelince sıkma canını sağlıklı olsunda geç olsun böylesi daha iyi hem seninki karnında büyüyor oh ne güzel hazır çıkacak yani:dance: doğduğunda ele avuca gelecek işini biliyor seninki, neyse hayatım allah sanada banada hayılrı doğumlar nasip etsin :icecream:. bu arada bebğinin kilosu kaç 3 geçmiştir

cimcime eve gitti bebişi hala kuvözde ama sadece azcııık solunum sıkıntısı kalmış umarım teeez zamanda toparlar kendini

antikacığım seni direk sezeryana mı alsak acaba ne yapsak? sengözlerimebaksanab

ben yeşim hemşireyi görmüştüm tesadüfen. ismini söylemişlerdi çok şirin evet sana katılıyorum.bende tanışmak isterim sonuçta hemşiremiz demi ama bu arada emine hemşirede öyle oda çok şeker hatta beni yürürken görünce bu ne hal doğuracak gibi yürüyorsun diye espri yapmışitı.bacakalrımda ve kasığımda ağrı olduğu için evet biraz kötü gözüküyorum yürürken ama geçici tabi bu ördek yürüyüşükaydirigubbakcemile3 benimde randevum ayın 16sında tabi ozamana kadar durabilirsem ağrıdan. bende yeşim hemşireyle tanışıcam.bu arada antika odalar nasıl büyükmü aslında bu gidişimde odalarıda gezmek isterim yardım alarak. bir anne için doğum yapıcağı odayı görmek kendini buna hazırlamak bence piskolojik bakımdanda anneyi rahatlaatbilir.

kaderim amin canım saol. yok ne geçmesi oda anası gibi yiyiyo yiyiyo ama almıyo 2900 gr dık bu günki ultrason görüntülerimize göre.aaaa bak yeşim hemşirem kızcak gene ama ay söylemezsem çatlarım :kedi: emine hemşirem ilk göz ağrım.önce o artık yatta demiyo bana kaydirigubbakcemile3
canım standart odalar bile çok güzel, geniş, ferah, zemin çok iyi seçilmiş ıslak bile olsa kaymaz yerler.refakatçinin kanepesi rahat hatta tam uykuluk geçen yatışımda yatakta sıkılıp orda uyuyakalmıştım kaydirigubbakcemile3 napim o yataklara alerjim var.ekstra pike vs. derdin olmaz dolaplarda fazladan yorgan ve yastık var ( güzel bi detay) banyo ve tuvaletin odanda hijyen sorunun başka bir hastadan herhengi bişey kapma olasılığın kesinlikle yok.(daha önce başka bir hastahanede bu yüzden mikrop kapmıştımda) ayrıca çantana exra ayna falanda koyma banyoda kocaman bir aynan var zaten kaydirigubbakcemile3 hem tuvaletten hem duştan hem yataktan rahatlıkla ulaşabileceğin hemşire çağrı zilleri konulmuş. buda iyi bir detay. ancak tek bir eksiği var odaların tuvaletlerde serumu takabileceğin bir aparat düşünülmemiş.nihayetinde serumla birlikte girmek zorunda kalabiliyorsun ve onumu tutcan kendinimi toparlıcan şaşırıyosun.ayrıca bunun acil tuvaletlerinede konması gerekir. yeşim hemşirem yönetime bildirirsen sevinirim bu konuyu orayada uğrayacaktım unutuyorum.sanırım bu kadar ama aklına odalarla ilgili bir şey takılırsa sor canım.

inş. yeşim hemşirem inş. :Saruboceq: bir an önce sağlığına kavuşup çıksın kuzucuk anneciğinin kollarına kavuşsun. hııı doğru ya bu gün dediydi akıl iyice gitti bende.
hoş nasıl kalsın bu sabahki halim 48 saat uykusuz halimdi dün geceyide başka bir hastahanede geçirdikte babamdan dolayı.ayy şu sıpada bi gelsinde hayırlısıyla artık hastahane görmek istemiyorum.
hem yeşim hemşirem lmaz:lmaz:lmaz:lmaz: :umursamaz: akannehir :1no2: yasakkelime söz bidaha kızdırmıcam seni vereliniortak sezeryan demicen bana demi anlaştık demi a.s.

Anlaştık canım benim sende bu hamileliğinde çok azaplar çektin bu bebek inşallah şansını bahtını talihini yanında getirir annesi sana hayırlı bir evlat olsun yeter devrimim seni bekliyoruzzz :Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…