benim tospa uykuyu aldı annesi umrunda değil oyun istiyo konuşulmak istiyor kucak istiyor camdan dışarı bakıyoruz nasıl mutlu oluyor
benim tospa uykuyu aldı annesi umrunda değil oyun istiyo konuşulmak istiyor kucak istiyor camdan dışarı bakıyoruz nasıl mutlu oluyor
öyküyle ben 8 de uyandık kahvaltı ettik sağı solu toparladık şimdi ben kahvemi içiyorum o da içerde oyun oynuyo kendi kendine
yeşimcim ve karamuk ennnn kısa zamanda bebiş istiyoruz allah nasip eder size de inşallah....
karamukçum sakın takma kafana tamama mı canım şükretki bi oğluşun var ya o olmasaydı allah nasip eder tekrar
işallah canım işallahh en kısa zamanda olur:Saruboceq:
ben de zaten hep onunla avunuyorum hayatım şükürler olsun ki allahım bana evlat sevgisini tatdırdı napalım artık olmazsa olmaz diyoruz allah hiç olmayanlara nasip etsin :Saruboceq:
Beyazmelekciğim şimdiden geçmiş olsun diyorum
Kiloda çok takılı kalma arada boya da gidiyor bu bebekler o yüzden sana kilo vermiş gibi gelebilir üzme kendini
evet canım yok takmıyorum da kiloyu
dert ettiğim sey 6 aylık ve ben sadece emziriyorum ek gıdaya geçmedim
kızım beslenemediyse diye üzülüyorumm artık ek gıdaya geçemem gerek sanırım yarın konuşçam doktorumla
ya 6 aylık bebek sadece anne sütüyle doyar mı acaba
ağlamıyo geceleride normal uyuyo aç olsa uyuyamazdı diye düşünüyorum ama ne bileyim
cnm maşqllah ya vallh anne sütü 6 ay doyafr tabiki ne mutlu sana vallhi imreniyorum duydukça bak bugün yudum emmedi gece uyku sersemi emmişti dün hiç nazlanmadan emdi bugün uykuyu alamadı diye herhalde memeye yatırınca yırtıyor nasıl üzülüyorum bu duruma bilemessiniz
sütünede devam et beyaz melekcim ama yetmez artık bundan melekcim yavaş yavaş yoğurt meyve suları sonra hafif sebze çorbaları başlarsın ama bu arada zaten emzirmeyede devam edersin.doktorun mutlaka yönlendirecektir canım
evet canım şükür ben de çocuk istemeye başladım 1 ay geçti olmadı kafayı yıcektim nerdeyse...:umursamaz:
allahım nasıl taktım nasıl taktım anlatamam hep dua ediyodum bari bitane olsa diye
o kadar çok yıprattım ki bebek için lendimi....
bide yüzsüzlüğe bak bende allaha dua ediyodum çocuk için ama kız olsun allahım diye:roflol::roflol:,
cocuğu buldum da cinsiyet te ısmarladım:)
çok şükür ki rabbim gönlümüze göre nasip etti
şimdi geriye gönüp baktığımda ben zaten 2 senelik evliyim ve 6 aylık bi kızım var
eee yaklaşık 1 sene de hamilelik...
e baştan 5-6 ay hapla korundum yani ortalama 5-6.aylarda hamile kaldım ama o 5-6 ay kabus gibi geçti pisikoloğa bile gittim....
ve pisikoloğ a gittiğim ilk ay hamile kaldım yani kafandan atabilmek takmamak başka şeye odaklanmak yetiyo sorun olmadıktan sonra
allaha şükür allah isteyen herkeze nasip etsin bu çok zor
evet canım yok takmıyorum da kiloyu
dert ettiğim sey 6 aylık ve ben sadece emziriyorum ek gıdaya geçmedim
kızım beslenemediyse diye üzülüyorumm artık ek gıdaya geçemem gerek sanırım yarın konuşçam doktorumla
ya 6 aylık bebek sadece anne sütüyle doyar mı acaba
ağlamıyo geceleride normal uyuyo aç olsa uyuyamazdı diye düşünüyorum ama ne bileyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?