Op.Dr. Jale Gürlüler'in hastalarının paylaşım alanı...

Kızlar merhaba,
Burda resminlere nasıl bakıyosunuz bırbırınızın.Arkadaş olarakmı eklemeniz gerekiyor acaba.
Buarada Meleğin öykücüğü çok guzel bayıldım canım ya...Benimde kızım prensesim olcak inş.17+2 benimde.Ben de yavaş yavaş bebek mobilyası bakmaya başladım ve ayşen bebede taşlarla süslenmiş beyaz bir takımı çok beğendim.Hayırlısı artık.Sizleri okudukça acayip özeniyorm ve çok iii motivasyon
oluyo bana çalışırken. Herşey bebeklerimiz için değilmi hanımlar:)

hsbsbd hayırlısı olsun canım bir kız daha geliyor bizimkilere seni de uyarıyayım bunlar hep erkek annesi dikkat et! :))

ben genemi geç kaldım yaaa (( ee napim sizde bi tane bende 4 tane anne baba herif e bde Devrim ediyo 4 anca bitiyo işim tabi :))) anlaşılan hiç vukuat yok bu gün maşallah keyifler yerinde hoş desenize burdaki tek problem sensin diye :))) ayy pek neşeliyim bu gün.dün gece bi değişiklik yaptım benim sıpacık 6 saat aralıksız uyudu demek farketmeden babası koklıcam öpcem deyip uyandırıyormuş minişi.sonra salla dilek salla sabaha kadar. beşiği annelerin odaya geçirdim :))) tilki uykulu olduğum içinde hiç sorun olmadan mık dese duyup yetişebiliyorum. Melekçim ay aşıları sorun yaratmıyo diyolar inş. ateşsiz huzursuzlanmadan atlatırsınız. ayrıca iyi ısmarlamışsın tam vaktinde taahhütlü teslim :))) töbe töbe... kızlar cumartesi işleri ayarlayın bakın bahane kabul etmiyorum.ayrıca nilim bizimle burda olan herkese kapımız açık lütfen kendini ayrı görme. HSBSND ve GÜNEŞ kızlar sizleride aramızda görmek isteriz. gelebiliriz derseniz adresi yolliyim.

Kim geliyor nere geliyor hele bir anlat?:1shok:

Ay cumartesi mi?:çok üzgünüm:

Antikacım sen nekadar tatlı, nekadar gönlü bol bi kadınsın ya.hayran kaldım valla sana canım.Benide davet etmişsin tatlım.Çok teşekkür ederim davetin için çok sevındım.Siz toplanın kızlarla.Neyazık ki ben çalışıyorum cumartesi.Ama hepinizle tanışmayı çok isterim ilerki zamanlarda. Davetınle sana gelmiş kadar mutlu oldum canım.öpüyorm.

Slm arkadaŞlar nasılsınız,benı Çok fazla hatırlamazsınız uzun zamandırgıremedım,ama sızlerı takıp edıyorum sÜreklı,maŞallah cıvıl cıvılsınız her zamankı gıbı
ben 18 aralıkta kızıma kavuŞtum,normal doĞum bekledık ama bır tÜrlÜ sancılarım gelmedı,sezaryanla doĞumum gerÇekleŞtı,Çok gÜzel geÇtı,hıÇ aĞrım sızım olmadı,sadece ılk ayaĞa kalkarken zorlandım,hastaneden ve personelden Çok memnun kaldım Çok rahattı herŞey,ıyıkı jımerı tercıh etmıŞım
3500 olarak doĞdu kızım,adını nehır koyduk Çok ŞÜkÜr saĞlıĞı yerınde,gaz sorunumuz var her bebekte olduĞu gıbı
18 aralıkta yeŞım hemŞıreye ulaŞamadım acele gırdım zaten doĞuma,19 aralaık gÜnÜ korıdorda yÜrÜrken karŞılaŞtık,hemen kızımı zıyarete geldı ,her zamankı sıcaklıĞı ıle odamıza pozıtıf enerjısını yaydı,rabbım tez zamanda yeŞım hemŞıreme meleĞını gÖnderırı ınŞallah
benden haberler bu kadar Çok uzun oldu ama hepınızı ÖpÜyorum bebıŞlerıde ÖpÜyorum

kızlar sizlere yetişmem mümkün değill oku oku bitmedi mabelnu canım allah analı babalı büyütsün nehiri kokla topikteki teyzeleri için sende kendine iyi bak canım yeşim bir tane negatif ortama pozitif elektrik katıyor dedğin gibi mabelnu JıMER doğru yer,karamukçum sende üzülme canım ben eminim en kısa zamanda duyacağız müjdeli haberii,
bu arada antika maşallahın varr vallah harikasın topiğe slm vereni çağırıyorsun oh ohh ne güzell bayıldım sana yanlız ben gelmessem çatlayacağım haberiniz olsun özendimm vallah, kız jale hanımmı geliyor yoksa yeşimciğimm ,kız siz beni çatlatçanız bırakacam görümcelerii kaçacam evden ohh ohh canıma değsin antikanın dediği gibi çok kaldınız demeye gelir ama onlarda mevlüt günü gelecek ayyyy çok gelmek istiyorum yiğitardam arkadaşlarıyla tanışacak ben sizinle bakalım kısmet bu arada herkez alsın foto makinaları bol bol resim çekelim bebişlerii ne güzel olur zaten yeşim teyzesiyle oğlum resmi yok, nerdeyse herkez çekinmiş yeşim teyzesiyle bir benim oğluşum kalmışş neyse kızlar beniki uyanmaya çalışıyor acıktı
unutmadan antika cebini bir daha yaz canım ya kaybolurum falan,

Bu arada mabelnunun nehiri bir tatlı bir tatlı idi bilemezsiniz
Kaderim valla Jale Hanıma sordum aslında bir uğrayabilirim dedi :))
Bence gel derim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…