Op.Dr. Jale Gürlüler'in hastalarının paylaşım alanı...

teklif ettim ama hasta bakacağım aslında bir kaçsam mı falan dedi tabi ki ben tekrar hatırlatmamı yapacağım olumunekankayizsmile

bende seni merak ediyrdum cnm hadi allahım analı bablı büyütsün inş. tam 1 ay var bebişlerimizin arasında bir tane daha kız bebiş geldi cnm çok sevindim zemuszemus hastaneden memnun kalman çok güsel drumuzdanda memnun kaldın inş. yeşim zaten söze gerek yok hepimize allah razı olsun çok yardımcı oldu opuyorumnanaktan

selam kızlar..ınş en kısa zamanda ben de yeşim hanımla tanışırım..bir türlü kısmet olmadı..

Ben hep burdayım canlarım ne zaman olsa gelin 5 dk olsa sizi görürüm o da bana yeter!!!
Birde hafta içi muayeneye gelipte beni görmeden gidenler kafanıza taş düşer valla bak .Bana da bir merhaba diyin ama di mi?

Ben hep burdayım canlarım ne zaman olsa gelin 5 dk olsa sizi görürüm o da bana yeter!!!
Birde hafta içi muayeneye gelipte beni görmeden gidenler kafanıza taş düşer valla bak .Bana da bir merhaba diyin ama di mi?

Ben de Yeşim Hemşiremle tanışmayı çok isterim.Aslında 15 günde hatta bazen dayanamayıp 10 günde bir geliyorum jale hocamın yanına:)Ama hiç tanışma fırsatımız olmadı Benim kontrollerim hep haftaiçi oluyor.Haftaiçi 19,00-20,00 gibi geliyorum .Ama o saatlerde orda oluyomusunuz Yeşim Hemşirem?Olursanız tanışmayı çok isterim.....

kızlar 3 gün yok olmamı mı bekliyorsunuz bu kadar muhabbet etmeye ?? oku oku gözlerim yoruldu yaaa...neyse bayanlar c.tesi görüşürüz hepinizle gelmeyenler çok kıskanıcak bilesinizboshayallersmile yeşim hemşirem ayyy ne güzel artık sesin soluğun çıkıyor özlemiştik seni bak sen geldin topik hızlandı :)))

Kızlar bişey sorucam hamileyken bebişleriniz kaç haftalıkken hareket ettiğini hissettiniz. Bide ikili testten sonra
üçlü test yaptırdınızmı?Bu konuda cevap yazarsanız bana çok yardım etmiş olcaksınız..Bu annelerin merak duygusu ne olcak hiç bir fikrim yok.Acayıp sabırsızım ve hep bebeiğimi düşünüyorum.17+3 oldu.Masal okumaya başlamalımıyım.Bi akıl verin lütfen siz neler yapmıştınız.

uyuz cimcime bayıldım noel babaya bende yapıcam arkadaşlarıma mail atıcam süper fikir oldu sağolasın bizde atatuğun yeni yılını kutluyoruz nice güsel yıllrı olur inş. sağlıklı mutlu

cnm ebn bebeişimin ilk hareketlerini 19 hatalıkken hissetmiştim ama biraz geçti yani erken hissedenelr var ama ilk bebişlerde genelde bu civarda oluyor 3 lü tarama yaptırdım 2 li taramada yaptırdım bu dra bağlı sanırım bazısı istiyor bazısı istemiyor şükürki ikisinni sonucuda iyi çıkmıştı masal okumak sanırım 20 . haftadan sonra cnm kulaklarının duyması 20. haftada netleşiyor diye hatırımda kalmış bol bol müzik dinle oku konuş onunla 20 haftada ama doğunca hep muhabbet istiyor şimdiden söylüyeyim konuşulmaya alışıyor anne karnında

Çok saol canım ya. Ben de seyrme gibi bişey oldu ama kestiremıyorum hareketlerımı değilmi diye.18 aftalıkken jale hanım bizede test yaptırmamızı soyledı.2li testin sonucu iyi çıktı çok şükür ALLAHIMA.İnş. 3lü tçok estin sonucuda ii çıkar.Herkes bebeğin hareet ediyomu dıye sorunca bende de stres oldu açıkcası. Çok okuyorum ama yinede cevapları annelerden birebir duymak insanı rahatlatıyo.Cevabın rahatlattı beni.Anneler hamişken yaşadığınız tecrübelerede az çok değinin bizleri tecrübelerinizden faydalandırın birebir.

CNM SEN SIKILMADAN herşeyi sor bizlere o seğirme işte bebeğin ama net değildir henüz karnındanmı yoksa bebeğin hareketimi diye emin olamassın ama 19 da bazen 18 de resmen kıpırdıycak ayy negüsel heyecanlar hayırlısıyla al kucağına inş.

İnş. canım ben de hepiniz gibi bebeğimi kucağıma alırım.Benim bebiş aslında bana süpriz oldu.O yüzden sanki herşeye hazırlıksız yakalandım.Hiç hazır hissetmiyodum ama olunca ınsan çok değişiyomuş. Gerçi bana kalsa 5 yıl daha yapmayı düşünmüyodum.Malum kadınlardaki kariyer tutkusu. Amma velakin bebiş tutkusu herşeyden farklıymış bunu anladım.Hiç bişey ondan daha değerli olmuyo şimdi benim için.Bi de sizin yazılarınızı bulup okumaya başladım tesadüfen ve bayıldım.Dahada ısındım anneliğe sayenizde.Nekadar güzel bişey ya insanların bırbırını tanımadığı halde olumlu yönde bukadar etkilemesi.Aslında hiç yazamazdım böyle yazılar ve yavaş yavaş alıştırdım kendimi ama okadar cana yakınsınızki kızlar artık bende bakıyorum da ne çok şey yazmaya başladım size.öpüyorum hepinizi ve bebişlerinizi

selam hanım hanımcıklarrr ben gene geç kaldımmm (( bu seferde pc bozuldu sabahtan beri onunla uğrşıyorum.ayy şaşırdım zaten htun muyum herifmi belli deil kafamçokkarıştı gece herifim bişeyler indirmek için açık bırakmış elektiriklerde gidince vindows gün hadi format ettım mecbur bide sitenin beni hatırla tuşu açık diye şifreyide unutmuşum hadi ekrar şifre alıp değiştirmeyle uğraştım. o yüzden ancak geliyorum.güneşcim cumartesi günü bende toplanıyoruz müsaitsen senide bekleriz. hem ben kamerayı hazırladımda yönetmen eksik bak naniknanik Yeşim hemşirem sen yaparsın o işi tut kolundan getir Jale hanıma hatta hastayla beraber sonuçta oda yakında bize katılır kaydirigubbakcemile3 cimcimem bayıldım ben buna nasıl nerden yaptın bunu bi anlat bakem.orjinalliğin üstünde gene.unutmadan Yeşimmm şerbettede kaynattım bak sana.bilmem anlatabildimmi yerimseniben.kızlarr hakikaten bende fotoğraf makinası yok o yüzden biriniz getirirse sevinirim ama bende kamerayı hazırlıycam.böle canlı canlı ilk buluşmamızdan güzel bir anı olur hepimize.:dance:
hsb nsd canım seninki bişeymi ben delirtiyodum burda herkesi soru yağmuruna tutuyodum kaydirigubbakcemile3 bende hareketleri geç hissetmeye başladım. ama hangi haftaydı hatırlamıyorum doğrusu.ayrıca hiç meraklanma şimdi hissetmiyorum diyede üzülme sonra öle bi hal alıyoki durda azcık uyuyayım demeye başlıyosun en azından ben öyleydim.sıpa gelirken bile içersini karıştırmaya kalktıda kordona dolandı kaydirigubbakcemile3 aynı böle combalak atıyo sonra sonra.
kaderim bak sana taktik geceden az yüksek sesle herife yakın çok bunaldım falan diye oda git desin onların duyağı şekilde bi sat gider gelirim de çık sonra görümceler gidince gidersin :roflol:
bu arada kızlar bu yeni smililere bayıldım ben alsanaalsanasmile

öyle cnm bende tesadüfen okurken hamilelikte malüm deli gibi okuyor insan herşeyi merakından öylelikle tanıştım arkadaşlarla ama kesinlikle çok faydalandım hepsinden hamilelikte insan çok endişeli oluyor cidden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…