Bu arada mabelnunun nehiri bir tatlı bir tatlı idi bilemezsiniz
Kaderim valla Jale Hanıma sordum aslında bir uğrayabilirim dedi :))
Bence gel derim
Slm arkadaŞlar nasılsınız,benİ Çok fazla hatırlamazsınız uzun zamandırgİremedİm,ama sİzlerİ takİp edİyorum sÜreklİ,maŞallah cıvıl cıvılsınız her zamankİ gİbİ
ben 18 aralıkta kızıma kavuŞtum,normal doĞum bekledİk ama bİr tÜrlÜ sancılarım gelmedİ,sezaryanla doĞumum gerÇekleŞtİ,Çok gÜzel geÇtİ,hİÇ aĞrım sızım olmadı,sadece İlk ayaĞa kalkarken zorlandım,hastaneden ve personelden Çok memnun kaldım Çok rahattı herŞey,İyİkİ jİmerİ tercİh etmİŞİm
3500 olarak doĞdu kızım,adını nehİr koyduk Çok ŞÜkÜr saĞlıĞı yerİnde,gaz sorunumuz var her bebekte olduĞu gİbİ
18 aralıkta yeŞİm hemŞİreye ulaŞamadım acele gİrdİm zaten doĞuma,19 aralaık gÜnÜ korİdorda yÜrÜrken karŞılaŞtık,hemen kızımı zİyarete geldİ ,her zamankİ sıcaklıĞı İle odamıza pozİtİf enerjİsİnİ yaydı,rabbİm tez zamanda yeŞİm hemŞİreme meleĞİnİ gÖnderİrİ İnŞallah
benden haberler bu kadar Çok uzun oldu ama hepİnİzİ ÖpÜyorum bebİŞlerİde ÖpÜyorum
Ben hep burdayım canlarım ne zaman olsa gelin 5 dk olsa sizi görürüm o da bana yeter!!!
Birde hafta içi muayeneye gelipte beni görmeden gidenler kafanıza taş düşer valla bak .Bana da bir merhaba diyin ama di mi?
Kadınlar Kulübü - KADIN KADINCA KADINLAR KULUBU kızlar atatuğ yeni yılınızı kutlar
uyuz cimcime bayıldım noel babaya bende yapıcam arkadaşlarıma mail atıcam süper fikir oldu sağolasın bizde atatuğun yeni yılını kutluyoruz nice güsel yıllrı olur inş. sağlıklı mutlu
cnm ebn bebeişimin ilk hareketlerini 19 hatalıkken hissetmiştim ama biraz geçti yani erken hissedenelr var ama ilk bebişlerde genelde bu civarda oluyor 3 lü tarama yaptırdım 2 li taramada yaptırdım bu dra bağlı sanırım bazısı istiyor bazısı istemiyor şükürki ikisinni sonucuda iyi çıkmıştı masal okumak sanırım 20 . haftadan sonra cnm kulaklarının duyması 20. haftada netleşiyor diye hatırımda kalmış bol bol müzik dinle oku konuş onunla 20 haftada ama doğunca hep muhabbet istiyor şimdiden söylüyeyim konuşulmaya alışıyor anne karnında
CNM SEN SIKILMADAN herşeyi sor bizlere o seğirme işte bebeğin ama net değildir henüz karnındanmı yoksa bebeğin hareketimi diye emin olamassın ama 19 da bazen 18 de resmen kıpırdıycak ayy negüsel heyecanlar hayırlısıyla al kucağına inş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?