Saolun arkadaŞlar
leadangel canım saolasın ,bende merak etmİŞlerdİr dedİm yazamadım bİr tÜrlÜ ,kızımla uykusuz gecelerde yuvarlanıp gİdİyoruz
yeŞİm hemŞİrem saolsın ,senİnde tez zamanda gÜzel bİr prensesİn olur İnŞllah
herkesİ ÖpÜyorum
ay canım benim yaaa teyzelerinin yeni yılını da kutlarmış :1hug:yerim ben onu çok şeker olmuşşbende onun yeni yılını ktluyorum ve kocaman öpüyorummmŞeniz
Slm arkadaŞlar nasılsınız,benİ Çok fazla hatırlamazsınız uzun zamandırgİremedİm,ama sİzlerİ takİp edİyorum sÜreklİ,maŞallah cıvıl cıvılsınız her zamankİ gİbİ
ben 18 aralıkta kızıma kavuŞtum,normal doĞum bekledİk ama bİr tÜrlÜ sancılarım gelmedİ,sezaryanla doĞumum gerÇekleŞtİ,Çok gÜzel geÇtİ,hİÇ aĞrım sızım olmadı,sadece İlk ayaĞa kalkarken zorlandım,hastaneden ve personelden Çok memnun kaldım Çok rahattı herŞey,İyİkİ jİmerİ tercİh etmİŞİm
3500 olarak doĞdu kızım,adını nehİr koyduk Çok ŞÜkÜr saĞlıĞı yerİnde,gaz sorunumuz var her bebekte olduĞu gİbİ
18 aralıkta yeŞİm hemŞİreye ulaŞamadım acele gİrdİm zaten doĞuma,19 aralaık gÜnÜ korİdorda yÜrÜrken karŞılaŞtık,hemen kızımı zİyarete geldİ ,her zamankİ sıcaklıĞı İle odamıza pozİtİf enerjİsİnİ yaydı,rabbİm tez zamanda yeŞİm hemŞİreme meleĞİnİ gÖnderİrİ İnŞallah
benden haberler bu kadar Çok uzun oldu ama hepİnİzİ ÖpÜyorum bebİŞlerİde ÖpÜyorum
doğru dedin valla bende kestim hiçbirini yapmadım bende hoş istesende yanlız kalmıyorsun zaten :))))cnm benide ev bastı resmen patladım 38 günde gittim anneme onlar geldi soğuk çıkmayın hastaneye sağlı ocağına giderken 40 basmıyorda gezmelere giderken basıyor pess benide getiren götüren olmadı hiçte innamıyorum ama büyüklerin uydurması işte yok çocuğu odada yalnız bırakma 40 gün yok 40 gün sizi biri beklesin çocuğun tırmağını kesme 40 gün inan eve geldiğimizin 4. günüydü tırnakları nasıl uzamış hatta kırılmış 1-2 tanesi 40 gün kesmesen allahım korusun etin içine girer o tırnaklar sonra dr dr o tırnakları çıkarttır çok boş hurafeler
öykücükle hemen hemen aynıymış Devrim benim sıpacıkta 2710 gr. doğdu.çok şükür şimdi tophane patlıcanına döndü. bide boyu bana çekicek galiba bodur gidiyo.ama olsun ne demişler bodur tavuk her zaman piliçmiş.:)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?