Op.Dr. Jale Gürlüler'in hastalarının paylaşım alanı...

Saolun arkadaŞlar
leadangel canım saolasın ,bende merak etmıŞlerdır dedım yazamadım bır tÜrlÜ ,kızımla uykusuz gecelerde yuvarlanıp gıdıyoruz
yeŞım hemŞırem saolsın ,senınde tez zamanda gÜzel bır prensesın olur ınŞllah
herkesı ÖpÜyorum

girer cnm düzene meraklanma insan kalkmaya razı oluyor ama gece huzursuzluk yaptımı insanın eli ayağı dolanıyor benimki değişti mesela ama bazı geceler noluyorsa huyu suyu değişiveriyor arada olucak herhalde böyle razı olucazz

"Üç aylık bebekler karşısındaki kişilerin gülümsemesine gülümseyerek karşılık verir ve tanıdığı kişileri görmekten duyduğu zevki çeşitli sesler çıkararak gösterebilir. Bebekler gün geçtikçe daha sosyal hale gelir. Kendine yakın kişileri tanımaya başlar ve bu kişileri tanıdığını yüz ifadesi ve çıkardığı seslerle ortaya koyabilir. Bebekler yaşamlarındaki önemli kişilere farklı davranma eğilimindedir ve bu kişilere verdikleri önemi buna göre ayarlarlar. Bebeğiniz büyüdükçe dünyayı daha iyi tanır; kurduğunuz düzene alışır ve yeni deneyimlerle başa çıkmakta zorlanır. Bebeğiniz anne babasına ve diğer aile üyelerine alışmıştır, hatta bir dereceye kadar onların nasıl davranacağını tahmin edebilir. Ona bakan kişilerden ne tür davranışlar beklemesi gerektiğini bilir ama yabancılar farklıdır. Bu nedenle, bebeğiniz yeni birisiyle karşılaştığında sıkılmış görünüyorsa ve huzursuzlaşırsa şaşırmayın. Bu son derece normaldir."
kızlar bu bir anne bebek sitesinden alıntı ve okurken karşılaştırmalar yapıyorumda. yok benim sıpacıkta anormal nerde hzursuzlanmak yeni birini gördümmü deli oluyo atlıyo karşısındakinin kucağına. biliyo tabi o daha dinlenik onu daha uzun süre hoplatabilir. :)))

leadangel canım yap valla gönder herkese bayılıyorlar :) antikacım bir arkadaşım yolladı almanyadan çok hoşuma gitti bende yaptım zaten hemen altında link var ordan devam et nasıl amaaaaa alsanaalsanasmile.. yanlız bendentavsiye kendi resimlerinizi koyarsanız çoook daha komik oluyor bir de öyle deneyin derim kaydirigubbakcemile5

selam canım Allah analı babalı büyütsün ne güzel bi isim nehir.inş. ismi gibi akar çağlar hayatı boyunca.ayy kızları duydukça içim gidiyo. ahh ahh herifi bi kandırabilsem boshayallersmile ama bi eve senden bi tane yetiyoda artıyo deyip duruyo. neymiş çok konuşuyomuşum.kim demiş yalan söylemiş.kaydirigubbakcemile3 canım sanada hadi dicem ama anladığım kadarıyla 40'ınız çıkmamış. ama ben takılmam öle şeylere dersen bi ses et adresi yollim sanada. hoş batıl ama yinede uyanlar var. bak olsaydı cimcimeme olurdu kurtlu 3. gün attı kendini dışarı hala evin yolunu bulamıyo kaydirigubbakcemile3 şimdi alsanaalsanasmile böle yapcak bana iyisimi susayım.

hsbsnd canım herşeyi sor bizde çoğu şeyi buradan fikir alış verişinde öğrendik...benimki de geç ben burdayım dedi bize en azından ben çok geç fhissettim o da hıçkırığına denk geldiğinde...çok hıçkırıyordu hamileyken ki hala çok hıçkırır...ama o merakın yüzünü görene kadar gitmez sende burdan sor merak ettiklerini antikacım ben getiricem fotoğraf makinası canım benim....başka ne istersinnnnn???????

geliyooooo antikam geliyoooooo şimdi birtane ama ben sana kıyamam ki opuyorumnanaktan kızlar valla o kırk olayı tamamen hurafe diyeyim gece gündüz çıktım....ne karabasan geldi ne 40lar batı beni:))) beni ev bastı ev...

cnm benide ev bastı resmen patladım 38 günde gittim anneme onlar geldi soğuk çıkmayın hastaneye sağlı ocağına giderken 40 basmıyorda gezmelere giderken basıyor pess benide getiren götüren olmadı hiçte innamıyorum ama büyüklerin uydurması işte yok çocuğu odada yalnız bırakma 40 gün yok 40 gün sizi biri beklesin çocuğun tırmağını kesme 40 gün inan eve geldiğimizin 4. günüydü tırnakları nasıl uzamış hatta kırılmış 1-2 tanesi 40 gün kesmesen allahım korusun etin içine girer o tırnaklar sonra dr dr o tırnakları çıkarttır çok boş hurafeler

selam kızlar biz geldik doktordan kızım aşılarını oldu uslu uslu geldik eve şimdi de uyuyo

8050 gram olmuş topalağım boyu da 66 cm abla oldu benim kızım ya

doğru dedin valla bende kestim hiçbirini yapmadım bende hoş istesende yanlız kalmıyorsun zaten :))))

evet istiyorum cimcimem karabiberin o yumuklarından bi kokurcuklu öpücük istiyomopuyorumnanaktan
melekçim hadi geçmiş olsun canım maşallah bu arada öykü hanıma da nasıl taşıyon kız sen hala küçük prensesi.benim sıpacık dün tartıldı 6 kilo olmuşta kollarım düşüyo resmen iki hopladıkmı.kaydirigubbakcemile5

ayy maşallah öyküye ya benimkide 5 olsa haftaya kontrol başka bişey istemiyorum hemde aşımız var sanki büyümüyor gibi geliyor pek üzülüyoerum vallhi birde hem mama hem süt diyoerum becerip çocuğu kilo aldıratamıycam diye korkuyorum boya gidiyor sanki benimkide ilk ay 700 gr aldı vallhi az duyuyorum kasım bbeişlerinde 1,5 kg alan vaR

kızlar bide öykünün doğum kilosu çok düşüktü 2750 doğdu zamanla toparladı ayda en az 1000-1200 arası aldı öykü kilo valla antika benimde kollarım kopuyo ya sorma ağırlaştı iyice..
ay hepsini çok merak ediyorum ya

leadangel olur mu öyle şey kilo önemli değil sağlıklı olsunlarda ayda 500 gram ve üstü normal canım endişe etme...
4-5 ten sonra iyice düşüyo kilo alımı

öykücükle hemen hemen aynıymış Devrim benim sıpacıkta 2710 gr. doğdu.çok şükür şimdi tophane patlıcanına döndü. bide boyu bana çekicek galiba bodur gidiyo.ama olsun ne demişler bodur tavuk her zaman piliçmiş.:)))

evet canım aynı sayılırlar 2600 e düştü sona öykü çabuk toparladı kuzucuklar maşallah
evet çok aşırı uzun boyu sevmem
bende a.s

Günaydın kızlar alt tarafı bir gün giymedim ama amma kaynatmışsınız ha :) bilmiyorumkismile

ılgilenenlerin dikkatine Herşeye Rağmen demek dünya herşeye rağmen dönüyor , bana bile rağmen yani kaydirigubbakcemile3

herkeslere günaydınlar ne güzel yaaa kıskandım sizi giremedim bir iki gün sohbet koyulaşmış.almış başını gitmiş..oohhhh......gerçekten çok sıcak ve enerji dolusunuz buraya bile yansıtmışsınız bunu.
benim kızımda 22 haftalık oldu artık çok büyüdük sağlığı da iyi maaşallah.yeşim hemşire uğrayamadım yanına bir türlü ama seni görmeyi çok istiyorum.bi de bennneyvahedigeldismiledoğumdan çok korkuyorum ya....

ama sizler beni unutmuşsunuz kızlar yaaa hem bir sorum olmuştu şu emziklerden saplı mı alayım sapsız mı diye amamafoldumben tecrübelerinizi paylaşmadınız benimle....bilmiyorumkismile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…