Op.Dr. Jale Gürlüler'in hastalarının paylaşım alanı...

vallhi gökkuşak ben özellikle benimkine hiç emzik almadım
bitane setten çıktı yarım damaklı saplı
bitenede eşimle flört ederken 4 yıl öncesi eşime yeşil beyaz fanatik bursasporludurda bitene emizk almıştım onu saklamış oğlumuza ksımet oldu oda bütün saplı vallhi ikisinede alıştırdım hem yarım damak emiyor hem diğerinden ama ikiside saplı sapsızlar hakkında fikrim yok

:1hug:
teşekkür ederim canım çok sağol

hanımlar günaydınlarrrrrrrrhihoyyyt
çocuğun doktor saatini ayarladımzemuszemus patrondan izini de ayarladım zemuszemus
benim kocayı da ayarladımmı zemuszemus kısmetse yarın sendeyim antikacımmmmmmalkisalkisalkisalkisalkisalkis

gökkuşak canım ben sizi oklava ile kovalıyacağım ama heey anneler size diyorum şu bebekleri kandırıp emzik verip durmayın (gerçi içinizden derisiniz sen bir doğurda görelim diye) alıştırmayın
benim fikrim hiç emzik vermeyin bizim bebek hemşireside chico diye yaz diyor bana delisiniz siz yaklava:

evet aynen öyle diyorum içimden:)))))))))canım ya bende hiç vermycktm almamıstım bile kayınvalidemler almıs.sezeyandan sonra sütüm olmadı 3 gün cok huzursuzdu cok ağlıyordu mama veryrdk bende moral sıfır tabi bakalım emziği alcakmı diye denedim alış o alış...bir öğrencim vardı 5 yasında ağzında emzikle dolasıyrdu ondan cok korkuyrdm emzkten ama onunki cok istisnai bir durumdu psikolojik sıkıntıları wardı siddet görüordu babasından..o kadar psikologa gitti genede kurtulamadı..ben 2 tane cocuk dktrna sordum bıraktryym m9ı diye hayır dediler cocuk aldıysa problem yok dediler kendi doktorumada srdm ilerde parmak emmesinden emziği emsin daha iyi 9 aydan sonra bıraktırırsın dedi.simdi diş cıkartck huzursuz olck dedi.sene ne düşünyrsn ki cnm:)

sevgili kızlar yesim hemsire antikacık beyaz melek uyuz cimcime leadangel cok istememe rağmen yarn gelemycmmsfr gelyr esim söz werms...hepinizi bebişleri cok merak edyrm en kısa sürede tanısmak istiyorum sizinle

nilimsi benim fikrim damak yapıları bozulmasın diye elimizden geldiğince az verelim yönünde bak benim yeğenim var şu an da 2,5 yaşında kız ne emziği tanıyor ne biberonu maşallahı var hatta geçenlerde biberonla su içer mi acaba diye vereyim dedim çiğnedi attı yere ne olduğunu bile anlamadı bir görün tipini

sonuç olarak az verin canlarım (vermekte ısrarlısınız) beniiiim

sevgili kızlar yesim hemsire antikacık beyaz melek uyuz cimcime leadangel cok istememe rağmen yarn gelemycmmsfr gelyr esim söz werms...hepinizi bebişleri cok merak edyrm en kısa sürede tanısmak istiyorum sizinle

bizede gelecekti ben erteledim anlamam insan yarım saat uğrar bari :) (bana da bak sanki ben ev sahibiyim ama antikacığım da böyle düşünürdü di mi)lmaz::gitme:

evet yeşim hemşirem haklısın hiç vermekten yana değilim ben kesinlikle ilk bebeğim de de kullanmadım kesinlikle 13 aylıka kadar emzirdimm...topaç gibiydi..ama o kadar gazlıydııı o kadar ağlıyordu kii..sadece meme de susuyordu yani hep beni emiyordu bu da beni çok yıprattı o zaman çok inat ettim karşı olduğum için vermedim ben çocuk gelişimciyim...ama bu kez gazlı ve çok ağlayan bir bebeğim olursa verebilirim son çare olarak çünkü artık sorumluluklarım çok fazla onadan başka zaman ayırmam gereken çok şey var.bayılıyorum böyle evinde dertsiz tasasız zamanını sadece bebeğine ayırabilenlere amaa..........kariyer diye tutturmuşum bir kere....alahım yardım eder inşallah..bayanssulusmile

olumunekankayizsmile bunu çok beğendim ya
bayanssulusmile kim bildi beyaz meleğin burda olduğunu

hem kariyer hem çocuk gerçekten nasıl yapıyorsunuz bunu şimdi ben düşünüyorum da ben çok zorlanır mıyım acaba aahhh ahhh

selam kızlar biz geldik doktordan kızım aşılarını oldu uslu uslu geldik eve şimdi de uyuyo

8050 gram olmuş topalağım boyu da 66 cm abla oldu benim kızım ya

hadi gözünüz aydın canım atlatmışsınız aşıları a.s maşallah minik prenses de kocaman olmuş

bizde seni kocaman öptük ama sen c.tesi öpersin artık opuyorumnanaktan

işallah canım işallah kısmet olurda gelebilirsemm :Saruboceq:

eeeee ortalara gelmişsin artık..canım emzik askısı takılıyorsa hiç fark etmez..hangisi hoşuna gidiyorsazemuszemus...yeşimcim valla benimki çok huysuz olmamasına zorla alıştırdım..doktorun tavsiyesiyle...çünkü çene kasları daha çabuk gelişirmiş anneyi emerken daha güçlü çekermiş bu da hem annenin sütünün artmasına hemde bebeğin doymasını sağlarmış...valla ben doktorumuzun ve ortodontistlerin yalancısıyım...heee bi de 1yaşına kadar emzik emen bebeklerin ağız yapısı bozulmaz daha sonraları bozmaya başlar...yeşimcim çooook ihtiyacın olacak o emziğe :ecrin_bebek::ecrin_bebek::ecrin_bebek:

kızlar acil yardıma ihtiyacım var 17 günlük olduk sütüm az die 60cc mama veriyorum ama suyu ısıtmak sonrada ılımasını beklemek çok zor bide gece daha zor oluyo bebişimde beklemek istemiyo bunun kolay bi yolu yok mu mama verenler lütfen yardımcı olun bide mama verenler arada suda veriyomusunuz aklıma gelmişken şu nukun elektrikli süt sağma makinasını almaya düşünüyom çünkü elimle sıkınca 30cc anca süt sağıyom onuda saatlerce uğraştıktan sonra elde ediyom ayy kafayı yicem kızlar cvp yazın

canım ablamın yeni ikizleri oldu mecburen ek olarak mama alıyrlar odada bir termos var ona sıcak su koyuyorlar mama hazırlanması daha kolay ve kısa sürelü oluyr emzik almıyor mu diycem hani oyalasan lakin yesim beni kovalamasın oklavayla:)su veriliyr diye biliyrm ama en doğrusunu yesim bilir inş bol sütün olsun cnm...

meslektasız :)bu yıl evdeym cnm seneye okulum cağırıyr ne ypcm bilmyrm kariyerde istyrm ama bebiş nolckbunu basarabilenler nasıl ypyrlar yaaaaa

Canım bunun için pompa kiralayan firmalar var bence alana kadar onların bilgilerini yazayım ben sana onlarla bir görüş gündüz mama verirsin gecede sağdığın sütü verirsin işler yoluna gelir sende rahat edersin olmaz mı?Özelden yazıyorum bakarsın olumunekankayizsmile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…