vallhi gökkuşak ben özellikle benimkine hiç emzik almadım
bitane setten çıktı yarım damaklı saplı
bitenede eşimle flört ederken 4 yıl öncesi eşime yeşil beyaz fanatik bursasporludurda bitene emizk almıştım onu saklamış oğlumuza ksımet oldu oda bütün saplı vallhi ikisinede alıştırdım hem yarım damak emiyor hem diğerinden ama ikiside saplı sapsızlar hakkında fikrim yok
gökkuşak canım ben sizi oklava ile kovalıyacağım ama heey anneler size diyorum şu bebekleri kandırıp emzik verip durmayın (gerçi içinizden derisiniz sen bir doğurda görelim diye) alıştırmayın
benim fikrim hiç emzik vermeyin bizim bebek hemşireside chico diye yaz diyor bana delisiniz siz yaklava:
sevgili kızlar yesim hemsire antikacık beyaz melek uyuz cimcime leadangel cok istememe rağmen yarn gelemycmmsfr gelyr esim söz werms... hepinizi bebişleri cok merak edyrm en kısa sürede tanısmak istiyorum sizinle
gökkuşak canım ben sizi oklava ile kovalıyacağım ama heey anneler size diyorum şu bebekleri kandırıp emzik verip durmayın (gerçi içinizden derisiniz sen bir doğurda görelim diye) alıştırmayın
benim fikrim hiç emzik vermeyin bizim bebek hemşireside chico diye yaz diyor bana delisiniz siz yaklava:
selam kızlar biz geldik doktordan kızım aşılarını oldu uslu uslu geldik eve şimdi de uyuyo
8050 gram olmuş topalağım boyu da 66 cm abla oldu benim kızım ya
bizde seni kocaman öptük ama sen c.tesi öpersin artık opuyorumnanaktan
herkeslere günaydınlar ne güzel yaaa kıskandım sizi giremedim bir iki gün sohbet koyulaşmış.almış başını gitmiş..oohhhh......gerçekten çok sıcak ve enerji dolusunuz buraya bile yansıtmışsınız bunu.
benim kızımda 22 haftalık oldu artık çok büyüdük sağlığı da iyi maaşallah.yeşim hemşire uğrayamadım yanına bir türlü ama seni görmeyi çok istiyorum.bi de bennneyvahedigeldismiledoğumdan çok korkuyorum ya....
ama sizler beni unutmuşsunuz kızlar yaaa hem bir sorum olmuştu şu emziklerden saplı mı alayım sapsız mı diye amamafoldumben tecrübelerinizi paylaşmadınız benimle....bilmiyorumkismile
olumunekankayizsmile bunu çok beğendim ya
bayanssulusmile kim bildi beyaz meleğin burda olduğunu
kızlar acil yardıma ihtiyacım var 17 günlük olduk sütüm az die 60cc mama veriyorum ama suyu ısıtmak sonrada ılımasını beklemek çok zor bide gece daha zor oluyo bebişimde beklemek istemiyo bunun kolay bi yolu yok mu mama verenler lütfen yardımcı olun bide mama verenler arada suda veriyomusunuz aklıma gelmişken şu nukun elektrikli süt sağma makinasını almaya düşünüyom çünkü elimle sıkınca 30cc anca süt sağıyom onuda saatlerce uğraştıktan sonra elde ediyom ayy kafayı yicem kızlar cvp yazın
evet yeşim hemşirem haklısın hiç vermekten yana değilim ben kesinlikle ilk bebeğim de de kullanmadım kesinlikle 13 aylıka kadar emzirdimm...topaç gibiydi..ama o kadar gazlıydııı o kadar ağlıyordu kii..sadece meme de susuyordu yani hep beni emiyordu bu da beni çok yıprattı o zaman çok inat ettim karşı olduğum için vermedim ben çocuk gelişimciyim...ama bu kez gazlı ve çok ağlayan bir bebeğim olursa verebilirim son çare olarak çünkü artık sorumluluklarım çok fazla onadan başka zaman ayırmam gereken çok şey var.bayılıyorum böyle evinde dertsiz tasasız zamanını sadece bebeğine ayırabilenlere amaa..........kariyer diye tutturmuşum bir kere....alahım yardım eder inşallah..bayanssulusmile
kim bildi beyaz meleyin burda oldunu.......ne demek istedin tatlım
kızlar acil yardıma ihtiyacım var 17 günlük olduk sütüm az die 60cc mama veriyorum ama suyu ısıtmak sonrada ılımasını beklemek çok zor bide gece daha zor oluyo bebişimde beklemek istemiyo bunun kolay bi yolu yok mu mama verenler lütfen yardımcı olun bide mama verenler arada suda veriyomusunuz aklıma gelmişken şu nukun elektrikli süt sağma makinasını almaya düşünüyom çünkü elimle sıkınca 30cc anca süt sağıyom onuda saatlerce uğraştıktan sonra elde ediyom ayy kafayı yicem kızlar cvp yazın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?