Op.Dr. Jale Gürlüler'in hastalarının paylaşım alanı...

Sen bizim en güzelimizsin tatlım onu dedim
Anne kokoş kızı kokoş
Ben senin gibi olabilecek miyim acaba

Hıı birde su verdiğinizi duyarsamm klava:

:asigim::asigim: ay teşekkür ederim utandım bak:asigim:
sen benden çok daha güzelsin tatlım ya
tüm anneler çok güzelŞeniz

Canım geçmiş olsun ya aşılar rahatsız etmiştir onu annesi üzme kendini 1 2 güne kalmaz geçer huzursuzluğu çooook geçmiş olsun birde yok valla sen daha güzelsin hele bide annesi 2 kere güzelsin opuyorumnanaktan

yeşimcim bide bişey sorcam biz 7.aya girdik artık ve ek gıdaya geçtik ilk kez
dr umuz yoğurtdu mamadan yap 1 yaşa kadar inek sütü önermiyoruz dedi ama bu bana hiç hoş gelmedi mayadan yaptım hiç güzel tutmadı ve öykü yemedi
sen ne düşünüyosun bu konuda

selam hanım hanımcıklarrr.... Yeşim hemşirem aşkolsun sen benim yüreğimi biliyorsun tabiki benim yetişemediğim yerde sende ısrarcı olcan gelceniz diye olumunekankayizsmile gökkuşağı canım ilk etapta yeni doğanlar için olanlardan bi tane al ama ipini takma benim sıpa gibi olursa dolanıverir Allah korusun. ayrıca doğumdan korkmakta neyin nesi sancılar falansa derdin epidural var. yerimseniben ama doğum hiçe öyle abartıldığı gibi bişey deil.asıl zor olan öncesi hamileliğin o son ayları ama oda kişiden kişiye değişiyo bana sorsalar 10 tane daha doğurayım ama hamileliği yaşamıyım aman ne zor günledi ancak dediğim gibi benim hamileliğim problemli olduğu için öyleydi.hele doğacağı gün Jale hanım sunni sancı takalım dediğinde öyle bi hevesle olur deyip atladımki gülmüştü.benden başka sunni sancıya bu kadar hevesli evet diycekte başka çıkmaz herhalde.kaydirigubbakcemile3 hayatcım bende mama veriyorum ve ben suyu önceden kaynatıp soğutuyorum.sonra o hazırladığım sudan gerektiğinde yeteri kadar ısıtıp mamayı hazırlıyorum.
bu arada yeşim hemşirem emzik ilk zamanlar aranmasada kendini keşfetmeye başladığı 2,5-3 aylarda gerekmeye başlıyo. ben şimdi iyiki alışmış diyorum çünkü ellerini ağzına alıp öle bi emiyoki morartıyo resmen gördüğüm anda elini çekip emziği tıkıyorum ağzına.ayrıca benim yiğenimde var o sorun doktor emsin diye emzik vermeyin demişti. vermedi yengem ancak uykudaki emme ihtiyacını eliyle gidiyordu. ve zamanla alışkanlık halini aldı.şimdi 15 yaşında ve halen parmak emiyo uyurken ayrıca baş parmağı incecik.vermek bazı yönlerden faydalı görünüyo bu açılardan bakılınca ancak abartmadan tabi süreklide sakız gibi ağzında olmamalı düşünüyorum.ama düşünce hatalıda olabilirim tabi. ayy çenem düştü neyse kızlar ben kaçar akşam üstü uğrarım gene hava çok güzel ufaklıı çıkarayım hava alsın biraz.

canım valla elle sağma ile baş olmuyor öyle çok zor oluyor ben de makina kiralamıştım işe giderken sağıp bırakıyodum öyle aha kolay oluyor aynı bebek emiyormuş gbi çekiyor ve çok rahat. hee birde sakın elde pompalananlardan alma ben ilk başta bi markanınkini aldım öyle isim vermiyorum reklam girmesin hiçbir işe yaramadı sonra doktorumuz bize bu makinalrı söyledi ondan kiraladık a.s

yarın inşallah gelebilirim ya
eşim yarın çalışıyo
öğlen giderken bırakırım dedi
saat 2 de işe gidecek
ama akşam dönüş sorun olabilir öyküyle bana yalnız olsam sorun değilde
inşallah görüşürüz

canım biz hergün çay bardağında normal sütle mayalayıp veriyoduk ve tazecik oluyodu hem de çok da güzel yiyordu a.s meyve suları için ve meyve püreleri içinde cam rende kullanmam gerekiyor gerçi doktorun söylemiştir onu da heralde

ay canım işallah sorun olmaz aksilik çıkmaz da gelebilirisn yaa kızımızda iyi olur işallahhh:Saruboceq:

Canım dokturun şundan dolayı öyle demiş olabilir;inek sütü bebeklerin sindirimi için çok zor bir besin türü ve aynı derecede allerjen özelliği var
ee tabiki inek sütünden yapılan yoğurtta bir o kadar allerjen özelliğe sahip olabilir.Bu sebeple vereceksen önce az az meyveli yoğurt ile başla ve herhangi bir allerjiye sebep olmadığını görürsen devam et derim annesi olumunekankayizsmile

ya kızlar dert etmeyin hiç birşey olmazsa biz sizi dönüşte evlere dağıtırız hadi gelin ...:sinifsinif:

sağol yeşimcim mayaladım bakalım yoğurdu tutmadı ama galiba halen bi umuttur bekliyorum tutsun diyekaydirigubbakcemile3
inşallah gelirim ben yarın büğük ihtimal
çopk istiyorum sıkıldım hem çok evde

tamamdır o zaman geliyorsun diyorum ya dkaydirigubbakcemile5önüşte nasıl olsa herkesin eşi gelir ben seni bıraktırırım merak etme

melekçim yan çizmeee dedemizde bırakır nolcak.canım elle sağmayı bende tavsiye etmiyorum en güzeli elektrikliler bende almıştım bktık gelmiyo yen doğum yapan bi arkadaşıma yolladım.melekçim keçi sütünü tavsiye ediyorlar ilk etapta bir sor istersen doktoruna ve tam mayalanmadan vermeyi öneriyorlar.ama tam bilgim yok o yüzden kesin konuşmuyorum.

kızlar şu yoğurt meslesıne değinmişken okudum yazınızı ama maylanmakta zorlanıyosa. mayalama makinelerı var onun için.sadece bebiş için güzel kavonozlarıda var. Ben bıle daha hamileyken özenip alasım geldı.hijyen çok önemli çünkü baya bi bakteri olabiliyo. makinenın ozelliği çok ii .okuduğuma gore
saatlı ve mayalandığında ışığı yanıp sesli uyarı verıyo.bence bı araştırın derim.benım arkadaşım kullanıyo ve acayıp memnun,kavozlarıylada bebişinin yoğurdunu fazla kap değişikliği yapmak zorunda olmadan heryere goturebılıyo.çok pratik bence..Ben alıcam ondan buyuk ıhtımalle..

slm kızlar
leadangel canım evet uykusuz kalmak sorun deilde ,dediğin gibi ilk çocuk olunca acemilik oluyor heralde,insanın eli ayağına dolaşıyor,panik oluyor insan,alışacaz yavaşa yavaş,senin paşa büyümüştür öptm canım
antikacım çok saol canım,gelmek isterim ama yarın misafir gelecek,benimde öyle batıl inançlarım yoktur bende 5 günlükkken kendimi sokkaklara attım,siz buluşun bir dahakine inşallah,bir gün bendede toplanırız hep beraber
beyaz melek bizim doktorumuzda faruk bey şimdilik memnunuz ama,sen ne zamandır götürüyorsun kızını faruk beye menunmusun
herkesi öptm

ya kızlar benimki de yarın çalışıcak ama hava yarın bugünden daha güzel olucakmış atın pusete gelin gelmeyen çok pişman olucak gibi geliyor...ben bugün bir çıkayım dedim eve geldim bende atatuğda resmen terlemişiz...yarın görüşürüz kızlar bye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…