selam kızlar muhabbet gene almış başını gitmiş...önce karamuk kaderim melekcim geçmiş olsun kızlar...bizde ananedeydik geldik...offf nasıl dinlendim bilemessiniz:) YEŞİMCİM sen yerini biliyorsun sen atatuğun ilk ve son göz ağrısısın..ilk aşklar unutulmaz...kızlar benimkide 2 gündür çok mızmız bakalım doktor ne diyecek süt mü yetmiyor acaba sürekli emmk istiyo sonrada çok usuyor anlamadım gitti..hamişler bende çok yedim hamilelikte ama 9 kilo aldım ama kilolu hamile kaldım..62 hamile kaldım 71 doğum yaptım..1 aylıkken 63 oldum ama sonra gene kilo almaya başladım anlamadım gitti..şimdi son durum 66 :kedi:
ben tam bi püsküllü belayım Yeşim hemşirem :)))
hayatcım aynı dertten bende muzdaribim ve bu insanın nasıl canını acıtıyor üzüyor çok iyi biliyorum.hata o anı hatırlayabilmekiçin hipnoza bile girdim.ama başarısız olundu her şeyi geçtim bari ilk yüzüü gördüğüm anı ilk sesini duyabilmek için neler vermem.sen yine benden şanslıymışsın bari yüzünü gördüğün anı hatırlayabiliyorsun. bendeyse herşey tam bir muamma sadece başımda duran yeşimin yüzü var hatırımda bir kare olarak.inan elimde olsa herşeyi tekrar yaşamaya razı olurum yeterki o anları hatırlayabilim ama malesef.(( ve hamişler ilk bebeklerde insanların çoğu düşünür ya ne kadar canım yanıcak diye inanın doğum anı yaklaştığında sadece görmek sağlıkla kucaklamak arzusuyla doluyorsunuz insanın aklına başka hiç bir şey gelmiyor.benki sezeryana karşı olan benki epidural istemeyen. oğlumun kalp atışları yavaşladığında nst den o iğrenç sesi duyduğumda ve Jale hanım sezeryana alıcaz yoksa tehlikeye girecek dediğinde inanın ölmek istedim benim hayatımı al oğluma ver diye yalvarıyordum içimden Allah'a ve sezeryanmı asla derken nerdeyse koşarak inecektim ameliyathaneye o duygu öyle garip bişey.
Allah'ım hiç bir kadının kollarını boş bırakmasın evladından ayırmasın.tüm isteyenlerede hayırlı zamanda hayırlı evlatlar nasip etsin inş. tabi önce karamukcumuzla Yeşimimize :)
ayyy gene çenem düştü demi tamam sustum :))
Günaaaayydıın kızlar a.s.
Hayatçığım ben senin sezeryanına giremedim ama antikanın da dediği gibi bebeğinin yüzünü hatırlaman güzel zira antika sadece benim yüzümü hatırlıyor :teselli: ama yapacak birşeyimiz yok malesef sıkmayın canınızı bu beyinlerimizin kendini savunma mekanizması çok zor bir durumda reset atıyorlar Çok üzgünüm çoook
Valla antikacım çenen hep böyle düşsün canım.Okadar guzel anlatıyosun okadar guzel yazıyosunki duygularını inan gazeteki köşe yazısı gibi okuyorum uzun yazılarını.Bana geçiyo duygusu resmen.Bi edebiyat yeteneği var sanırım sende canım çünkü çok güzel tasvirliyosun olayları.Bak sabah maillerime bakmadan senin yazını okudum canım.Çok hoş bence.BUARADA GÜNAYDIN KIZLAR HEPİNİZE :lepi:
ben tam bi püsküllü belayım Yeşim hemşirem :)))
hayatcım aynı dertten bende muzdaribim ve bu insanın nasıl canını acıtıyor üzüyor çok iyi biliyorum.hata o anı hatırlayabilmekiçin hipnoza bile girdim.ama başarısız olundu her şeyi geçtim bari ilk yüzüü gördüğüm anı ilk sesini duyabilmek için neler vermem.sen yine benden şanslıymışsın bari yüzünü gördüğün anı hatırlayabiliyorsun. bendeyse herşey tam bir muamma sadece başımda duran yeşimin yüzü var hatırımda bir kare olarak.inan elimde olsa herşeyi tekrar yaşamaya razı olurum yeterki o anları hatırlayabilim ama malesef.(( ve hamişler ilk bebeklerde insanların çoğu düşünür ya ne kadar canım yanıcak diye inanın doğum anı yaklaştığında sadece görmek sağlıkla kucaklamak arzusuyla doluyorsunuz insanın aklına başka hiç bir şey gelmiyor.benki sezeryana karşı olan benki epidural istemeyen. oğlumun kalp atışları yavaşladığında nst den o iğrenç sesi duyduğumda ve Jale hanım sezeryana alıcaz yoksa tehlikeye girecek dediğinde inanın ölmek istedim benim hayatımı al oğluma ver diye yalvarıyordum içimden Allah'a ve sezeryanmı asla derken nerdeyse koşarak inecektim ameliyathaneye o duygu öyle garip bişey.
Allah'ım hiç bir kadının kollarını boş bırakmasın evladından ayırmasın.tüm isteyenlerede hayırlı zamanda hayırlı evlatlar nasip etsin inş. tabi önce karamukcumuzla Yeşimimize :)
ayyy gene çenem düştü demi tamam sustum :))
Herkese günaydın.
Günaydın canım.Bu alttakı bebeiğinin haftasını gösteren resmi nasıl ekledin acaba merak ettim.Ben bulamadımdaCADIARZU
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?