Op.Dr. Jale Gürlüler'in hastalarının paylaşım alanı...

sağol canım benimm opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan oh sende ne güzel canım dinlenmişsin biraz iyi gelmiştir.zemuszemus niye öyle yapıyoki acaba tontiş olabilir belki canım sorarsın bakalım doktora belkide yetmiyodur sütün ay kıyamam ben ona yaaa boshayallersmile

selam hanım hanımcıklarrr anca geliyorum.ama bu kez işlerden deil şu yeni bulduğum doktorun peşinde koşuyodum Yeşimcim sana dediğim araştırmayı yaptım yerimseniben o taraftanda onayı aldım şimdi geçmesi gereken bi test kaldı eğer onuda başarıyla atlatırsa çocuk doktorumu buldum diycem a.s
kişiler o kadar arttıki kim ne soruyodu kafam karışıyo o yüzden genelleme cevap vericem balık yağının adını hatırlamıyorum ama mavi büyük bir kutusu vardı canım içindede 40 kapsül.sgk karşılamıyordu onu.calsiyumda adını yazmış bi arkadaş o ile başlıyo bende onu kullanıyordum.magnezyumun ilk toz olanını vermişti Jale hanım banada ama benim şurup bile içemeyen tiksien bir yapım olduğu için onuda hapla değiştirmişti.hoş şeker testinde bile damardan verilmişti bana çünkü yuttuğumu öıkarmıştım baktılar olcak gibi deil damardan verdiler kaydirigubbakcemile3.testlere gelince ben çok pinpirik olduğum için normal gebelerde yapılmayan testleri bile istemiştim ve bir çok tahlil yapılmıştı o yüzden hangisi ne zamandı hatırlamıyorum doğrusu.
kaderim sende kilo kaldı diyosan cimcimem napsın kaydirigubbakcemile3 yaaa sen benimle uğraşırmısın bende böle uğraşırım işte kaydirigubbakcemile3 canım benim kızmıcanı biliyorum ondan uğraşıyorum ama.
Yeşim hemşirem cevap alamadım çok merak ediyorum noldu o bebişlere hani 26 haftalık doğanlar.

Jale hanımın ikizleri yaşıyor diyerleri de biraz zorlanıyor canım Allahtan umut kesilmez ama işleri zor
Çocuk hekimi için başarılar sen az değilsin valla

kızlar ben doğumdan bi gün önce hiç uyuyamadım epidural sezeryan oldum ama hiç bişey hatırlamıyorum ameliyat masasında uyuyakaldım galiba bebeğin yüzünü gördüm başka bişey hatırlamıyorum acaba yeşim hemşire benim doğumuma girdin mi 23 aralıkta doğum yaptım ya ne sıkıcı bi durum güya herşeye tanık olacaktım o kadar üzgünüm ki

ben tam bi püsküllü belayım Yeşim hemşirem :)))
hayatcım aynı dertten bende muzdaribim ve bu insanın nasıl canını acıtıyor üzüyor çok iyi biliyorum.hata o anı hatırlayabilmekiçin hipnoza bile girdim.ama başarısız olundu her şeyi geçtim bari ilk yüzüü gördüğüm anı ilk sesini duyabilmek için neler vermem.sen yine benden şanslıymışsın bari yüzünü gördüğün anı hatırlayabiliyorsun. bendeyse herşey tam bir muamma sadece başımda duran yeşimin yüzü var hatırımda bir kare olarak.inan elimde olsa herşeyi tekrar yaşamaya razı olurum yeterki o anları hatırlayabilim ama malesef. (( ve hamişler ilk bebeklerde insanların çoğu düşünür ya ne kadar canım yanıcak diye inanın doğum anı yaklaştığında sadece görmek sağlıkla kucaklamak arzusuyla doluyorsunuz insanın aklına başka hiç bir şey gelmiyor.benki sezeryana karşı olan benki epidural istemeyen. oğlumun kalp atışları yavaşladığında nst den o iğrenç sesi duyduğumda ve Jale hanım sezeryana alıcaz yoksa tehlikeye girecek dediğinde inanın ölmek istedim benim hayatımı al oğluma ver diye yalvarıyordum içimden Allah'a ve sezeryanmı asla derken nerdeyse koşarak inecektim ameliyathaneye o duygu öyle garip bişey.
Allah'ım hiç bir kadının kollarını boş bırakmasın evladından ayırmasın.tüm isteyenlerede hayırlı zamanda hayırlı evlatlar nasip etsin inş. tabi önce karamukcumuzla Yeşimimize :)
ayyy gene çenem düştü demi tamam sustum :))

Valla antikacım çenen hep böyle düşsün canım.Okadar guzel anlatıyosun okadar guzel yazıyosunki duygularını inan gazeteki köşe yazısı gibi okuyorum uzun yazılarını.Bana geçiyo duygusu resmen.Bi edebiyat yeteneği var sanırım sende canım çünkü çok güzel tasvirliyosun olayları.Bak sabah maillerime bakmadan senin yazını okudum canım.Çok hoş bence.BUARADA GÜNAYDIN KIZLAR HEPİNİZE :lepi:

Günaaaayydıın kızlar a.s.
Hayatçığım ben senin sezeryanına giremedim ama antikanın da dediği gibi bebeğinin yüzünü hatırlaman güzel zira antika sadece benim yüzümü hatırlıyor :teselli: ama yapacak birşeyimiz yok malesef sıkmayın canınızı bu beyinlerimizin kendini savunma mekanizması çok zor bir durumda reset atıyorlar Çok üzgünüm çoook

günaydın canım sanadaaaaŞeniz

evet canım aynen katılıyorum valla insan o uzun yazıalrını okurken hiç sıkılmıyor vallahi antikanın a.s birde kimseyi atlamadan maşallah cevap veriyoo ee çene bnu kadar düşük olursa heryere yetişir :roflol:

amin canımm aminnn işallahh :Saruboceq: ay kız susma bak ne güzel ağzından bal damlaya damlaya konuşuyon canım benimmmmmmŞeniz

Kızlar nekadarlık hamileyken bebişlerinize kıyafet ve ihtiyaçlarını almaya başladınız.Bana bi akıl verin lütfen.Ben şuan18+4 üm.Bide bizim iki tarafın aileside şehir dışında.Yani yardım durumları kısıtlı zaman açısından ve çalışıyorum.Bunları göz önünde bulundurup bi akıl verebilirmisiniz.Teşekürler canlarım şimdiden.....

Yeşim hemşirem bişey sorcam.Ben hergün aç karnına demir hapını içiyordum.işede geliyorum dıye arkasında hemen koca bır bardak süt içiyordum.Ama şimdi öğrendımki süt demiri tutuyomuş.ya benim aylarca içtiğim demir hapı boşunamı gıttı.Çok üzüldüm yaaaamafoldumben.Bi akıl verin lütfen.....

Evet haklısın yanlış bir uygulama olmuş.Ama asla boşuna gitmemiştir.Demir içeren tabletler yemeklerden yarım saat önce içilmelidir ki içindeki demir hiç bir etkene maruz kalmadan emile bilsin.

Ama benim önerim sütü sıcak içmeyi sevmiyorsan işe giderken yanına küçük bir kutu süt al ve iş yerinde sütü iç derim.Tabi sana da uyarsa....opuyorumnanaktan

tünaydınnnn
ben geldim bağğğyanlarrr aışarı atlatmanın verdiği mutlulukla
akşamki saat başı kalkmanın verdiği yorgunlukla gelmiş bulunuyorum
ateşlenmedi şükürler olsun vallah ben okadar aşı olsam körkütük yatardım muhtemelen maşallah kuzularımıza
dün bidünyada misafirim vardı hatta yatıya bile kaldılar sbh geçirdim yorucu bir gündü dün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…