Evet haklısın yanlış bir uygulama olmuş.Ama asla boşuna gitmemiştir.Demir içeren tabletler yemeklerden yarım saat önce içilmelidir ki içindeki demir hiç bir etkene maruz kalmadan emile bilsin.
Ama benim önerim sütü sıcak içmeyi sevmiyorsan işe giderken yanına küçük bir kutu süt al ve iş yerinde sütü iç derim.Tabi sana da uyarsa....opuyorumnanaktan
tünaydınnnn
ben geldim bağğğyanlarrr aışarı atlatmanın verdiği mutlulukla
akşamki saat başı kalkmanın verdiği yorgunlukla gelmiş bulunuyorum
ateşlenmedi şükürler olsun vallah ben okadar aşı olsam körkütük yatardım muhtemelen maşallah kuzularımıza
dün bidünyada misafirim vardı hatta yatıya bile kaldılar sbh geçirdim yorucu bir gündü dün
tünaydınnnn
ateşlenmedi şükürler olsun vallah ben okadar aşı olsam körkütük yatardım muhtemelen maşallah kuzularımıza
dün bidünyada misafirim vardı hatta yatıya bile kaldılar sbh geçirdim yorucu bir gündü dün
aman çok şükür atlatmışsınız aşınız ne zaman oldu canım bizdede çok şükür ateş olmadı ama kk teyzelerinin gördüğü gibi aşırı ağrı ve huysuzluk vardı biizm kötü geçti sizin umarım olmaz 3 gün sürüyor deniyor çünkü bizim 2.günde bitti ama gece hiç uyku uyumadan tabi
hsb... canım vallah annelik böyle bişey bebeği hastayken 24 saat uykusuz bile kalmaya razı oluyor insan senin ilkmiydi canım hamilelikk
merhaba arkadaşlar ben de yeni geldim aranıza bende jale hanımın hastasıyım 22 haftalık.aslında bişey sormak istiyorum sizlere acaba jale hanımla normal doğum yapan var mı???ben normal doğum istiyorum ama jale hanımla ilgili pek normal doğuma yanaşmıyor şeklinde bi duyum aldım sizlerin düşüncelerinizden ve tecrübelerinizden yararlanmak istiyorum....mafoldumben çok kararsızım lütfen yardımcı olun bana...fisfisfisfisfisfis
sağol canım amin,heyecan olmazmı hiç tatlı telaşlar ayy çok güzeldi o günler özledim hamileliğimi,canım sakın tecrübesizim deme olurmu hiç sende çok ilgili bir anne adayısın eminim herşeyin üstesinden geleceksin, alışveriş için erken ben 7. aydan itibaren başladım, benim eşim çocuk giyim üzerine büyük bir fimanın alım satımını yapıyor o yüzden ben şanslıyıdm yani hiç gezmeden çarşı pazar alışveriş mağazaları dolaşmadan alışverişimi yaptım bu arada bol bol zıbın takımı almanı tafsiye ediyorum en çok kullanılan zıbın takımı ve alttan çıtçıtlı bady daha erken zaten, biz hep burdayız canım sorularını keyifle cevaplarım sakın ha sıktığını düşünme bende senin gibiyken başladım sterse sorulara yani seni anlıyorum.
benim ikinci evet 9 yaşında bir tane oğlum var yiğit ardam da68 günlük oldu
merhaba arkadaşlar ben de yeni geldim aranıza bende jale hanımın hastasıyım 22 haftalık.aslında bişey sormak istiyorum sizlere acaba jale hanımla normal doğum yapan var mı???ben normal doğum istiyorum ama jale hanımla ilgili pek normal doğuma yanaşmıyor şeklinde bi duyum aldım sizlerin düşüncelerinizden ve tecrübelerinizden yararlanmak istiyorum....mafoldumben çok kararsızım lütfen yardımcı olun bana...fisfisfisfisfisfis
bende evlilik çizelgemi ekleyecektim ama beceremedim olmadı henüzgebelik yok ne yaparsınız :))
tünaydınnnn
aman çok şükür atlatmışsınız aşınız ne zaman oldu canım bizdede çok şükür ateş olmadı ama kk teyzelerinin gördüğü gibi aşırı ağrı ve huysuzluk vardı biizm kötü geçti sizin umarım olmaz 3 gün sürüyor deniyor çünkü bizim 2.günde bitti ama gece hiç uyku uyumadan tabi
hsb... canım vallah annelik böyle bişey bebeği hastayken 24 saat uykusuz bile kalmaya razı oluyor insan senin ilkmiydi canım hamilelikk
çok sağolun kızlar
dün olduk cnm ama akşam iyiydi maşallah ama kimbilir nasıl ağrıları oluyor vallh tetanozu vurulunca ben 2 gün kolumu kaldıramıyorum
uykusuzluk amca kızım vardı akşam onunla tuğkanın yanında yattık eşimew sbh diyor sen nasıl işe gidiyorsun o uykusuzlukla ben vallh hiç uyuyamadım diyor işte insan anne baba olunca hiç farkına bile varmıyor o uykusuzlukların allahım kolayını veriyor
ama ilk bebişte anneane kalınca yada babanne yanınızdan gidince biraz zorlanma oluyor kendi doğum ağrınız oluyor sonra acemilik lohusalık psikolojisi gelen giden ama 1 hafta sonra alışıyor insan daha önce bikaç tane büyütmüş gibi benden hamişlere tavsiye kimseleri takmayın bunlar gelip geçici şeyler en iyisini siz bilirsiniz eşinizin desteği çok mühim birde yıptarmayın kendinizi bırakın olduğu kadar olsun herşey tam olmasın eksik kalsın bazı şeyler
Maşallah canım. gördüm hepinizin bebişlerini çok güzeller.Ben de dediğin gibi geç başlarım alışverişe Hem benim annelerde gelir sanırım 7-8 aylıkken.Ozamn tadını çıkara çıkara alışveriş yapılır.Eşimde alışveriş veriş için çok erken dıyo.Bende sizin gibi düşünüyodum ama bazı annelere bakıyorum şimdiden odasını bıle alanlar var.Ben 2hafta önce hatta burda başka bı topiği okuyunca acaba ilgisiz bi annemıyım dıye akşam eve gıdınce ağlamıştımmafoldumben.Eşimede tuhaf geldi hareketim üzüldü hatta.Tamam dedi istersen erken başlayalım.Ama şimdi sizinle konuşunca hak verıyorum.Ama ben hiçbişey almadım daha çorap bıle almadım.Korkudan bıraz sanırım.Neyse canım böyle işte.
Hoşgeldin canım.Jale hanımdan çok memnunum acayip ilgili saolsun.Herşeyi soruyorum panik halinde.anltıyo saolsun oda.Bende sormuştum ılk başlarda normalmi sezeryanmı yapılcak dıye.o da daha dur bakalım dedı.o ilerleyen zamnlarda belli olcak.Şimdi düşünüyorum ne komık bı soru sormuşum daha taş catlasın10haftalıktımkaydirigubbakcemile3.Bence ben o nerse onu uygulayacağım sezeryansa ssezeryan olucam.Yani çokda dıretmenın manası yok bence.Tamam her ikisininde artı ve eksılerı var.herikisindede dikişler falan fılan.Neyse herkes için hayırlı olsun.Ben sezaryan olcam sanırım buyuk ıhtımalle zatenkaydirigubbakcemile3
köşe yazıları he tamam konuşmuyorum bundan sonra :))) desemde inanmayın çünkü duramam :)))
HAYAT8 'cim canım o söze kendimden sonra hiç inanasım gelmiyor doğrusu çünkü yapsaydı bende yapardı yapardı hele son hafta nerdeyse her sabah 4 lerde 5 lerde uyandırdım kadıncağızı. aman alimde kurtulayım şundan demedi yinede.nst ilk acı acı bağırmaya başladığında bile kordon dolanmasıdır bekleyelim belki kendini kurtarır diyerek gitti geldi başıma.ve kaç kez dakikalarca nst yi gözledi kim bilir aşada bekleyen hastalarından neler duydu bu arada.ve son ana kadar nst durmaksızın sinyal verene kadar yinede sezeryan demedi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?