Op.Dr. Jale Gürlüler'in hastalarının paylaşım alanı...

Çok saolun yeşim hemşirem ben öyle yapayım.Demir hapını olmazsa portakal suyu ile içilmesini tavsiye ediyorlar.öyle yapıp.işyerıne sutu getırip işyerinde tuketmek....

Canım geçmiş olsun.Hadi maşallah sorunsuz atlatmışınız aşılarınızı..Okadar uykusuzluğa nasıl dayanıyo insan demi.anne sevgisi işte ALLAH bir güç kuvvet veriyo demekki insana.

aman çok şükür atlatmışsınız aşınız ne zaman oldu canım bizdede çok şükür ateş olmadı ama kk teyzelerinin gördüğü gibi aşırı ağrı ve huysuzluk vardı biizm kötü geçti sizin umarım olmaz 3 gün sürüyor deniyor çünkü bizim 2.günde bitti ama gece hiç uyku uyumadan tabi

hsb... canım vallah annelik böyle bişey bebeği hastayken 24 saat uykusuz bile kalmaya razı oluyor insan senin ilkmiydi canım hamilelikk

Evet canım ilk bebek.Oyüzden çok tecrubesiz ve heycanlıyım.Bakalım hayırlısıyla kavuşuru bebeğime inş.Oyüzden nezamn alışverış yapılır.Neler alınır tamamen cahilim bu konularda.Bakalım ALLAHIM yardım eder inş.:Saruboceq:Senin 2. sanırım takip ediyorum canım.ALLAH bağılasın canım senınkılerıde inş.

çok sağolun kızlar
dün olduk cnm ama akşam iyiydi maşallah ama kimbilir nasıl ağrıları oluyor vallh tetanozu vurulunca ben 2 gün kolumu kaldıramıyorum
uykusuzluk amca kızım vardı akşam onunla tuğkanın yanında yattık eşimew sbh diyor sen nasıl işe gidiyorsun o uykusuzlukla ben vallh hiç uyuyamadım diyor işte insan anne baba olunca hiç farkına bile varmıyor o uykusuzlukların allahım kolayını veriyor
ama ilk bebişte anneane kalınca yada babanne yanınızdan gidince biraz zorlanma oluyor kendi doğum ağrınız oluyor sonra acemilik lohusalık psikolojisi gelen giden ama 1 hafta sonra alışıyor insan daha önce bikaç tane büyütmüş gibi benden hamişlere tavsiye kimseleri takmayın bunlar gelip geçici şeyler en iyisini siz bilirsiniz eşinizin desteği çok mühim birde yıptarmayın kendinizi bırakın olduğu kadar olsun herşey tam olmasın eksik kalsın bazı şeyler

sağol canım amin,heyecan olmazmı hiç tatlı telaşlar ayy çok güzeldi o günler özledim hamileliğimi,canım sakın tecrübesizim deme olurmu hiç sende çok ilgili bir anne adayısın eminim herşeyin üstesinden geleceksin, alışveriş için erken ben 7. aydan itibaren başladım, benim eşim çocuk giyim üzerine büyük bir fimanın alım satımını yapıyor o yüzden ben şanslıyıdm yani hiç gezmeden çarşı pazar alışveriş mağazaları dolaşmadan alışverişimi yaptım bu arada bol bol zıbın takımı almanı tafsiye ediyorum en çok kullanılan zıbın takımı ve alttan çıtçıtlı bady daha erken zaten, biz hep burdayız canım sorularını keyifle cevaplarım sakın ha sıktığını düşünme bende senin gibiyken başladım sterse sorulara yani seni anlıyorum.
benim ikinci evet 9 yaşında bir tane oğlum var yiğit ardam da68 günlük oldu

merhaba arkadaşlar ben de yeni geldim aranıza bende jale hanımın hastasıyım 22 haftalık.aslında bişey sormak istiyorum sizlere acaba jale hanımla normal doğum yapan var mı???ben normal doğum istiyorum ama jale hanımla ilgili pek normal doğuma yanaşmıyor şeklinde bi duyum aldım sizlerin düşüncelerinizden ve tecrübelerinizden yararlanmak istiyorum....mafoldumben çok kararsızım lütfen yardımcı olun bana...fisfisfisfisfisfis

Jale hanıma sorsana canım...

benim ilk çocğuğum sezeryan olduğu için ,bu bebek de mecburen sezeryan olacak kısmetse o yüzden bilemiyorum Jale hanımın bu konudaki düşüncesini..

Hoşgeldin canım a.s. gebeliğin hayırlı olsun öncelikle.
Haklısın bu konuda sezeryan sayısı normal doğumuna göre daha fazla fakat bu kendi tercihi olmuyor çoğunlukla .
%80 hasta isteği %20 bebeğin sıkıntıya girip kalp seslerinin düşmesi nedeni ile
Ama herşey normal ise çatı muayenende bir sıkıntı olmazsa kimse seni zorla sezeryana sokmaz merak etme a.s.

aynen yeşime katılıyıyoum jale hanımın hastası değilim ama sen istemediğin müddetçe herşey yolunda gittiği sürece kimse seni sezeryana almaz bende de öyle bir durum oldu doğum çok ağır ilerliyırdu sezeryana alalım istersen dendi ben hsyır 1 saat daha bekliyelim dedim ve herkes saygıyla karşıladı ama bebekle ilgili sıkıntılı bir durum olsa bana sormalarına gerek bile yok direk alıcaklardı sezeyana
allahım göstermesin tabi kimselere

Maşallah canım. gördüm hepinizin bebişlerini çok güzeller.Ben de dediğin gibi geç başlarım alışverişe Hem benim annelerde gelir sanırım 7-8 aylıkken.Ozamn tadını çıkara çıkara alışveriş yapılır.Eşimde alışveriş veriş için çok erken dıyo.Bende sizin gibi düşünüyodum ama bazı annelere bakıyorum şimdiden odasını bıle alanlar var.Ben 2hafta önce hatta burda başka bı topiği okuyunca acaba ilgisiz bi annemıyım dıye akşam eve gıdınce ağlamıştımmafoldumben.Eşimede tuhaf geldi hareketim üzüldü hatta.Tamam dedi istersen erken başlayalım.Ama şimdi sizinle konuşunca hak verıyorum.Ama ben hiçbişey almadım daha çorap bıle almadım.Korkudan bıraz sanırım.Neyse canım böyle işte.

Hoşgeldin canım.Jale hanımdan çok memnunum acayip ilgili saolsun.Herşeyi soruyorum panik halinde.anltıyo saolsun oda.Bende sormuştum ılk başlarda normalmi sezeryanmı yapılcak dıye.o da daha dur bakalım dedı.o ilerleyen zamnlarda belli olcak.Şimdi düşünüyorum ne komık bı soru sormuşum daha taş catlasın10haftalıktımkaydirigubbakcemile3.Bence ben o nerse onu uygulayacağım sezeryansa ssezeryan olucam.Yani çokda dıretmenın manası yok bence.Tamam her ikisininde artı ve eksılerı var.herikisindede dikişler falan fılan.Neyse herkes için hayırlı olsun.Ben sezaryan olcam sanırım buyuk ıhtımalle zatenkaydirigubbakcemile3

köşe yazıları he tamam konuşmuyorum bundan sonra :))) desemde inanmayın çünkü duramam :)))
HAYAT8 'cim canım o söze kendimden sonra hiç inanasım gelmiyor doğrusu çünkü yapsaydı bende yapardı yapardı hele son hafta nerdeyse her sabah 4 lerde 5 lerde uyandırdım kadıncağızı. aman alimde kurtulayım şundan demedi yinede.nst ilk acı acı bağırmaya başladığında bile kordon dolanmasıdır bekleyelim belki kendini kurtarır diyerek gitti geldi başıma.ve kaç kez dakikalarca nst yi gözledi kim bilir aşada bekleyen hastalarından neler duydu bu arada.ve son ana kadar nst durmaksızın sinyal verene kadar yinede sezeryan demedi.

bende evlilik çizelgemi ekleyecektim ama beceremedim olmadı henüzgebelik yok ne yaparsınız :))

ay canım benim işallah birlikte gebelik çizelgelerimizi ekleriz:Saruboceq:

hadi canım gözünüz aydın çok geçmiş olsun atlatmışsınız hayırlısıyla aşılarınızı ama bayağıda yorulmuşsun baksana anlattığına göree napıcaksın onların keyfi yerinde olsun da insan yorgunluğuda uykusuzluğuda razı vallahi canımm:1hug:

evet kaderim yaa kıyamam o gün bütüngün uyud yavrum ama şimdi iyidir işallah artık değilmi canımmopuyorumnanaktan

evet canım aynen katılıyorum sana o dönemde gerçekten hiçbirşeyi takmamak lazım gerçekten lohosoluk psikolojisini iyi atlatmak lazım tabi buda dedeğin gibi eşlerin deseteği mutlaka olmalı a.s sen huzurklu ol bebeiş huzurlu olsun yeter gerisi boş valla eksik kalan kalsın olmayıversin değilmiia.s

canım benimde son ana kadar normal doğum olsun diye bekeldik hatta ben istedim diye bir hafta daha bekeldi jale hanım ama son kontrolde baktıki artık bebeğin hareketlleri azalmaya başladı yeri daraldı ve bende de hiç açılma ve aşağıya dönme olmadığı için artık mecburen sezeryana almak zorunda kaldı yani yoksa hiç bana teklif bile etemedi sezeryan yapalım diye tamamen bana bıraktı ama bizim velet geçikince riske sokmak istemedi ve sezeryan oldu canım a.s ama kesinlikle doğru doktordasın işallah sende bizim gibi memnun kalırsın canım sağlıcakla bebeğini kucağına alırsın :Saruboceq:

canım hiç acele etme şuan inan herşey sırası gelince yavaş yavaş oluyor bir bakmışsın herşeyin hazır hereşeyini almışsın ama şuanda da mesela biyere gittin çok hoşuna gititi ialabilirisn illaki alışveriş zamanını beklemene gerek yok tatlımm a.s

ohhooo sen bu soruna gülüyosan ben hastahanedeki jenaratörlerin hangi şirket tarafından bağlanıp hangi marka olduğunu nasıl bir yangın sistemi kullanıldığını bile sormuştum kaydirigubbakcemile3 boşuna demiyorum benden kurtulmak istemediyse kimseden istemez diye :roflol: hele Yeşim hemşirem topiklerde sorular ayrı özelden sorduklarım ayrı. Allah bilir parmaklarıma bant yapıştırmak bile istemiştir sölemesede kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
bu arada ben alışverişimi 6 ayın sonuna kadar bitirmiştim. sancılarım erken başlayıp açılmada olunca erken doğum riski ortaya çıkmıştı o yüzden Jale anım 7 den itibaren hazırlıklı ol demişti.zaten o yüzden sürekli uyarıyorum hamişleri hiçbir garipliği sancıyı önemsememezlik yapmayın diye.ben bu sayede 2 kez doğumdan döndüm.ve 4 ayda 2 cm. açıklıkla gezdim.ama çok şükür herşeye rağmen kuzum kuveze gerek kalmadan sağlıkla geldi.

Canım benim antıkacım aşk olsun.Valla yazılarını çok beğenerek okuyorum çok ciddiyim.Üye olmadanda senın yazdıklarını okuyodum ben.Rahatlatıyosun ınsanları ve sıkıntılarını çok guzel bı dılle acıklıyosun.Çok cıddıyım.Bu çok guzel bı ozellık bence.Bencede yazmalısın sürekli hatta sen yazmasan ne oluyo bugun fılan derım heralde.opuyorumnanaktan

Antika 13 desene Jale hanım sana dayandıysa her hastaya dayanır..

Yangın sistemini soran hastayı da ilk defa duydum:)))))))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…