Hsbsnd senin cinsiyeti kaçıncı haftada söyledi jale hanım..?
Canım benım 15 ya da 16. haftaydı canım.Bizim kız göstermedi bi turlu. hep ayaklarını kapatıyordu.Ama bu aylarda %105 kız dedi jale hocakaydirigubbakcemile3Seninde belli olmadı demi.Ama benım gıbı zor gosteren 3 bebek olmuş.Öyle demişti.Bunun 2si kız biri erkek çıkmıştı dedi
Canım benim antıkacım aşk olsun.Valla yazılarını çok beğenerek okuyorum çok ciddiyim.Üye olmadanda senın yazdıklarını okuyodum ben.Rahatlatıyosun ınsanları ve sıkıntılarını çok guzel bı dılle acıklıyosun.Çok cıddıyım.Bu çok guzel bı ozellık bence.Bencede yazmalısın sürekli hatta sen yazmasan ne oluyo bugun fılan derım heralde.opuyorumnanaktan
Salı günü gittiğimizde benimki de bacaklar çaprazdı..:)
Jale hanım bekledi açmadı aradan dereden baktı inceledi ben meraklandım diye,açar belki diye ama açmadı..
Sonra da kıza benziyor ama kesin değil, bir dahaki sefere netleşir merak etme dedi de ondan sordum..
İnş kızdır:):Saruboceq:
ya daha neler sordu bir bilsen kaydirigubbakcemile3
Anladım hayırlısı olsun canım.Sağlıklı sıhatli olsun hepsi ınş.
opuyorumnanaktan ben habersz bir gün ortlıkta yoksam bilinki akannehir canım beim çok teşşekkür ederim.hoş aslında psikloji üzerine okumayı ve çalışmayı çok istedimde baktım bakırköyün kadrosu dolu iyisimi ben daha az deli olanların arasında olayım deyip konservatuara giriş yaptım :teytey:
ohhooo sen bu soruna gülüyosan ben hastahanedeki jenaratörlerin hangi şirket tarafından bağlanıp hangi marka olduğunu nasıl bir yangın sistemi kullanıldığını bile sormuştum kaydirigubbakcemile3 boşuna demiyorum benden kurtulmak istemediyse kimseden istemez diye :roflol: hele Yeşim hemşirem topiklerde sorular ayrı özelden sorduklarım ayrı. Allah bilir parmaklarıma bant yapıştırmak bile istemiştir sölemesede kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
bu arada ben alışverişimi 6 ayın sonuna kadar bitirmiştim. sancılarım erken başlayıp açılmada olunca erken doğum riski ortaya çıkmıştı o yüzden Jale anım 7 den itibaren hazırlıklı ol demişti.zaten o yüzden sürekli uyarıyorum hamişleri hiçbir garipliği sancıyı önemsememezlik yapmayın diye.ben bu sayede 2 kez doğumdan döndüm.ve 4 ayda 2 cm. açıklıkla gezdim.ama çok şükür herşeye rağmen kuzum kuveze gerek kalmadan sağlıkla geldi.
ohhooo sen bu soruna gülüyosan ben hastahanedeki jenaratörlerin hangi şirket tarafından bağlanıp hangi marka olduğunu nasıl bir yangın sistemi kullanıldığını bile sormuştum kaydirigubbakcemile3 boşuna demiyorum benden kurtulmak istemediyse kimseden istemez diye :roflol: hele Yeşim hemşirem topiklerde sorular ayrı özelden sorduklarım ayrı. Allah bilir parmaklarıma bant yapıştırmak bile istemiştir sölemesede kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
bu arada ben alışverişimi 6 ayın sonuna kadar bitirmiştim. sancılarım erken başlayıp açılmada olunca erken doğum riski ortaya çıkmıştı o yüzden Jale anım 7 den itibaren hazırlıklı ol demişti.zaten o yüzden sürekli uyarıyorum hamişleri hiçbir garipliği sancıyı önemsememezlik yapmayın diye.ben bu sayede 2 kez doğumdan döndüm.ve 4 ayda 2 cm. açıklıkla gezdim.ama çok şükür herşeye rağmen kuzum kuveze gerek kalmadan sağlıkla geldi.
bak yeşim alttan alttan sırıtıyo napim dünyanın bin bir türlü hali var :kedi:
eee karamukçum antikadan bahsediyoruz antika akla gelemeyecek şeyleri sorar öğrenir, bende kırk yıl düşünsem aklıma gelmez sanki aklıma gelse ne olcak o anda yangın çıktığında markasını hangi servisin bağladığını öğrensem ne olacak öğrenmsem ne olacak
sağol karamukçum artık iyi bizimki şimdi uyuyor, akşam çocuğu fırlattımmafoldumben oto koltuğuna koydum salonda oturuyorduk oda bakınıyordu sonra eşim lavobaya kadar gitti bende aldım koltukla beraber yiğidi odaya götürüyordum birden aşağı doğru kayıverdi derken koltuktan ayrıldı havada yakaladım koltuk pat diye yere, aman alahım nasıl titreme korku bende anlatamam yiğitte dudaklarını büke büke ağladı kahroldum, eşim geldi ne bu çığlık ne oldu dedi bende aman merdivene çöpü bırakırken ayağım kaydı yere düşüyordum diye salladım,ah be hayatım önüne baksana dedi nasılda hemen yalan geldi aklıma o anda vallah anlamadım, ama korkum bütün gece sürdü çok şükür yavruma bişey olmadı..buda bana ders olsun kemerini bağlamadım ne gerek var dedim eşime kırk yılda birde olsa koca lafı dinlemek gerek kulağıma küpe olsun, bizim maceralar bitmiyorr.
adam onkere bağla dedi bana
eee karamukçum antikadan bahsediyoruz antika akla gelemeyecek şeyleri sorar öğrenir, bende kırk yıl düşünsem aklıma gelmez sanki aklıma gelse ne olcak o anda yangın çıktığında markasını hangi servisin bağladığını öğrensem ne olacak öğrenmsem ne olacak
sağol karamukçum artık iyi bizimki şimdi uyuyor, akşam çocuğu fırlattımmafoldumben oto koltuğuna koydum salonda oturuyorduk oda bakınıyordu sonra eşim lavobaya kadar gitti bende aldım koltukla beraber yiğidi odaya götürüyordum birden aşağı doğru kayıverdi derken koltuktan ayrıldı havada yakaladım koltuk pat diye yere, aman alahım nasıl titreme korku bende anlatamam yiğitte dudaklarını büke büke ağladı kahroldum, eşim geldi ne bu çığlık ne oldu dedi bende aman merdivene çöpü bırakırken ayağım kaydı yere düşüyordum diye salladım,ah be hayatım önüne baksana dedi nasılda hemen yalan geldi aklıma o anda vallah anlamadım, ama korkum bütün gece sürdü çok şükür yavruma bişey olmadı..buda bana ders olsun kemerini bağlamadım ne gerek var dedim eşime kırk yılda birde olsa koca lafı dinlemek gerek kulağıma küpe olsun, bizim maceralar bitmiyorr.
adam onkere bağla dedi bana
antikacım gerçekten çok hoşsun.akla gelmeycek sorular sormuşsun.sınavdan geçtimi peki jimer jenaratör konusunda kaydirigubbakcemile3 ya bayanlar bişi sormak istiyorum geçen hafta kontrolüm vardı jale hanım dediki 15 gün sonra gel vajinal muayane yapıcam erken doğum riskin varmı ona bakıcaz dedi.bunu hepinize yaptımı bide vajinal usg ilemi bakıyo.biraz stres oldumda eyvahedigeldismile
ayyyy ayyyy ohaoldumsmile kadercimmm çok geçmiş olsun canım yaaa :sinifsinifff valla sen anlatırken benim elim ayağım titredi canım allah korumuş valla nasılda tutuvermişisn kuzucuğuu çok şükür canımm:Saruboceq: e yani dinlesen sen adamı ee bir de duysaydı ordan düşeceğine artık kurtul kurtulabilirsen çenesidenneyvahedigeldismile
Tatlım 20 haftalıkken rutın yapılması gereklı bı muayne.Banada yapılcak.Evet vajinal usg ile bakılcak canım.Stres olcak bişey yok bence.Daha önce smear testı fılan yaptırdınmı?Aynı şekılde.Bence buyutulecek bişey yok.Hiç canını sıkma boşyereyerimseniben
saol canım daha öncede vajinal usg oldum yine aynımı bakacak die merak ettim.bide bebişlere oda baktınızmı yada alnlar nerden aldınız.biz karar aşamasındayız ama doğrumu değilmi bilemedim.inci tuncelde beğendik.ordan alan varmı memnun kaldınızmı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?