Op.Dr. Jale Gürlüler'in hastalarının paylaşım alanı...

Geçmiş olsun..

Ufak tefek kazalar oluyor istemeden de olsa..neleeer oluyor büyürlerken...

Allah beterinden saklasın.olumunekankayizsmile.

Bulvardaymış canı bursadaki baktım şimdi.Benim evede yakın.Bi bakayım orayada.benım başka yerden beğendiğim manolya adındakı takıma benzıyo ama taşlarla suslenmiş benimkinin üzeri.Ama tabı bi iki değişiklik yaptırmayı düşünüyorum almaya karar verırsem.Burdan fıkırlerı paylaşım kızlar.Bence çok yardımı olur fikirlerin.

vallahi başlarlar canım bizimkiside çocuk birkere beşikten düştü diyee toparladı kaldırdı beşiği valla a.s

bizde bulutlu takımı beğendik canım.çok araştırma yaptık bu konuda aslında.mobilyada en önemli şey tabiki kanserojen madde olayı.bunların herşeyi tse belgeli solvent asla içermiyor.kızlar aklınızda bulunsun mobilya alırken eğer mobilya boya kokuyosa aman uzak durun bebişlerin cildi çok hassas olacak çünkü.görsellikten öte malzeme çok önemli...

Evet benım baktığım yerde de kız bırsuru ozellık saydı.hatta anlamadım ama eşim de behendi.Suntalem değil filan dedı.Zaten acayıp fıyat farkı oynuyo bu urunler arasında.Ben ayşen bebeden baktım.Internet sıtesıne bakmıştım.Pek umutlu değildim hatta gıderken ama mağzaya gıttığimde hayal gibiydi çok guzel şeyler vardı.Bayıldım ben.Ben şimdilik model bakıyorum eşim özelliklerine bakıyo.Sonra hepsinı gozden gecırcez.Çorap bıle almadım oda bakıyom bende ne yapayımkaydirigubbakcemile3

dezy geçti tabi hem marka hem bakımları hemde işleyişi bakımından elektrik kesildikten 3 sn. sonra işleme giriyo.hem nasıl sormam az duymadık ameliyat masasında kalanları.elektrik tesisatı hazırlanırken kullanılan malzemeler hastahane alet edavıtına uymadığı için çıkan yangınları burası Türkiye nede olsa.ama öğrendiklerimden sonra şunu söyleyebilirimki en azından hastahane yönetiminin hatası yüzünden yoğun bakımdaki hastanıza bişey olursa (olmayan sigaradan yangın çıkarsa) yüzsüzlük edip morgtaki yakınınız için yoğun bakım faturası yollamıyorlar bari. anlayan anladı.
kaderim bununla geçmiş olsun canım kaza işte geliyorum demiyor.

vallahi başlarlar canım bizimkiside çocuk birkere beşikten düştü diyee toparladı kaldırdı beşiği valla a.s

ay karamuk çok güldüm vallah bizmkide hep toplar hem yapar bir kere bilgisayarı yerden yere vurdu sonra sabaha kadar toplamaya uğraştıkaydirigubbakcemile3

ben biraz tez canlıyım sanırım cinsiyeti öğrendiğimizden beri habire bişiler alıyorum arabası,kıyafteleri..... ama başında da başlasan sonada bıraksan mutlaka herşey yetişiyo.o yüzden boşver içinden nasıl geliyosa öyle yap canım.benim mesai bitti görüşürüz kızlar.iyiakşamlar opuyorumnanaktan

kızlar bir tavsiyde benden ilk zamanlar ince battaniye yetişmiyor acemilikte siz bezi bağlayana kadar her yer göl oluyor.ince battaniyeleri 2-3 alın.ayrıca annemin daha benden sakladığı benimse amann ne işe yarıcak dediğim şimdi yanımdan ayırmadığım muşamba altını değiştirirken çok işe yarıyor silinebiliyor kurumasını bekleme derdi yok.eski bebe mağazlarında bulabilirsiniz.

nasıl düştü seninki ya kötümü düştüü aman allah korusun canım yaa beşikten kesin inmeye çalışırken düşmüştür biizm böyle çok vukuatımız var ama ciddi değildi hiç biri resmen atlıyodu oynuyodu sonra patt yere

evt ince pamuklu battaniye..
ilk zamanlar evin içinde falan gevşek vaziyette ona sararak dolaştırırımdım ben...kucağa daha iyi alınıyor ince battaniyeye sarınca ilk zamanlar tabii..

Alttan çıt çıtlı badiler kurtarıcıdır, ayaklı alt penye pijama çok kullandım, zıbın vs..

Ağız mendilleri almıştı annem bir sürü emzirirken ağzının kenarından akar filan..emzirirken ,onları çok kullandım..gerçi peçete falan da kullanılıyor ama...

Aklıma ilk gelenler bunlar.

Valla sana sonuna kadar katılıyorum.Benımde aklıma gelmezdı bu soru ama super fıkır doğru yani.Sende gecer not aldıysa bu sorularla jimer gözüm kapalı gıdebılırım demektır.Çünkü yeşim hemşire neler neler sordu dıyo.Demekki almışın cevapları ki orda doğum yapmışsın.İçim bikere daha rahatladı.

Kaderim canım benim çook geçmiş olsun .Ama sen dikkatli bir annesin ve bak olaydan bile nasıl etkilenmişssin Allah korusun bebeklerimizi canlarım benim :Saruboceq:

benim doktorum da Recep Bey. hamile kalmadan önce de onunla görüşüyorduk, hamile kaldım hala kontrollerimi o yapıyor. ayrıntılı ultrasonistedi doktorum. jimerde yaptırmayı düşünüyorum ayrıntılı ultrasonu; ama birkaç hastanede daha arştırdım. çoğu hastenede sgk bir kısmını karşılıyor, jimerde karşılamıyor, hepsini ödüyoruz. bizim hastanede niye böyle ya? 120 tl miş.
siz ayrıntılı ultrasonu nerede yaptırdınız arkadaşlar. gerçi çoğunuz bebişlerinizi kucağınıza almışsınız, üstünden bayağ geçmiştir. hatırlayanlar yardımcı olursa sevinirim.
allah bana da nasip etsin bebişimi kucağıma almayı.

aaa benimde drum recep bey çok memnun kaldım inş. hayırlısıyla kucağına alırsın bebişini bende jimerde yaptırmıştım

Günaydın hanımlar.Ya ben jale hocanın yanında tek ultrasona gırıyoruz.Ayrıntılı denınce benımde kafam karıştı.Bence bizim her ay gırdığımız ayrıntılı ultrason sanırım.Çunku 2li ve 3lü test içinde aynı ultrasona gırdım ben.Jale hocaya gidenler söyleyebilermi arkadaşlar....

günaydınlar herkese.........hsbnd ben geçen hafta girdim ayrıntılıya..aynı ultrasonda yalnızca radyalog gelip bakıyor 15 dk falan sürdü.aslında dediğin gibi kullanılan ultrason son teknoloji zaten ben jale hn ma sordum farklı bir göz daha görsün daha iyi dedi.jale hn istemese ben yaptırmayacaktım jale hn ma çok güveniyorum ve usg zaten 4 boyutlu.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…