hsbsnd haklsın canım aman ne gerek var demeye gelmiyor bundan sonra bağlayacım,gerçi bugün elime bile almadamım koltuğu yavrumun dudağını kıvırıp kıvırıp ağlaması mahvetti beni, çocuğum demiştir allahım bu benim annem olmamalı o ne çığlıktı öyleee ses tellerim açıldı vallah yiğitte nerden geldiğini anlamadı yavrumm korktu oda ama ben daha fazla korktum elim ayağım salındı vallah
İnci tuncel neresı.Bende bıkaç yere baktım ama aklımda bı tane var o hiç çıkmıynu alcam alırsam.Senınkı kızmı erkekmi canım bebiş.
hsbsnd haklsın canım aman ne gerek var demeye gelmiyor bundan sonra bağlayacım,gerçi bugün elime bile almadamım koltuğu yavrumun dudağını kıvırıp kıvırıp ağlaması mahvetti beni, çocuğum demiştir allahım bu benim annem olmamalı o ne çığlıktı öyleee ses tellerim açıldı vallah yiğitte nerden geldiğini anlamadı yavrumm korktu oda ama ben daha fazla korktum elim ayağım salındı vallah
tabii bir başlayacaktı ben sana demedimmi diye dinle ondan sonra 2 saat adamı ne koltuk klaırdı evde ne bişey atardı oto koltuğunu yada parçalardı yemin ediyorum bizimkinin siniri berbattt koç erkeğiyle evli olan varsa anlar beni tabi iyiliğinede iyimi iyi melekmi melek yani gerçi herkez bu durumda çıldırırdı herhalde, anneme anlattım yalan makinesimi var içinde kız deyip güldü bana :tomato:
Bulvardaymış canı bursadaki baktım şimdi.Benim evede yakın.Bi bakayım orayada.benım başka yerden beğendiğim manolya adındakı takıma benzıyo ama taşlarla suslenmiş benimkinin üzeri.Ama tabı bi iki değişiklik yaptırmayı düşünüyorum almaya karar verırsem.Burdan fıkırlerı paylaşım kızlar.Bence çok yardımı olur fikirlerin.
bizde bulutlu takımı beğendik canım.çok araştırma yaptık bu konuda aslında.mobilyada en önemli şey tabiki kanserojen madde olayı.bunların herşeyi tse belgeli solvent asla içermiyor.kızlar aklınızda bulunsun mobilya alırken eğer mobilya boya kokuyosa aman uzak durun bebişlerin cildi çok hassas olacak çünkü.görsellikten öte malzeme çok önemli...
vallahi başlarlar canım bizimkiside çocuk birkere beşikten düştü diyee toparladı kaldırdı beşiği valla a.s
Evet benım baktığım yerde de kız bırsuru ozellık saydı.hatta anlamadım ama eşim de behendi.Suntalem değil filan dedı.Zaten acayıp fıyat farkı oynuyo bu urunler arasında.Ben ayşen bebeden baktım.Internet sıtesıne bakmıştım.Pek umutlu değildim hatta gıderken ama mağzaya gıttığimde hayal gibiydi çok guzel şeyler vardı.Bayıldım ben.Ben şimdilik model bakıyorum eşim özelliklerine bakıyo.Sonra hepsinı gozden gecırcez.Çorap bıle almadım oda bakıyom bende ne yapayımkaydirigubbakcemile3
dezy geçti tabi hem marka hem bakımları hemde işleyişi bakımından elektrik kesildikten 3 sn. sonra işleme giriyo.hem nasıl sormam az duymadık ameliyat masasında kalanları.elektrik tesisatı hazırlanırken kullanılan malzemeler hastahane alet edavıtına uymadığı için çıkan yangınları burası Türkiye nede olsa.ama öğrendiklerimden sonra şunu söyleyebilirimki en azından hastahane yönetiminin hatası yüzünden yoğun bakımdaki hastanıza bişey olursa (olmayan sigaradan yangın çıkarsa) yüzsüzlük edip morgtaki yakınınız için yoğun bakım faturası yollamıyorlar bari. anlayan anladı.
kaderim bununla geçmiş olsun canım kaza işte geliyorum demiyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?