Op.Dr. Jale Gürlüler'in hastalarının paylaşım alanı...

Kaç haftalıkken gırdın ayrıntılı ultrasona yazabılırmısın...

ıyide benımkıne neden radyolog gırmedı ben onu anlamadım şimdi.Kafam karıştı zaten.Yeşim hemşire bi bilginiz varsa cevap yazabılırmısın ya da kızlar sızınkı nasıl oldu soyleyebılırmısınız.

Arkadaşım bu konularda henüz bir bilgim yok ama ayrıntılı ultrason denilen cihaz, jale hanımın bize kullandığı cihaz değil sanırımm...

O çok daha farklı...çok daha kapsamlı bir ultrason aleti sanırım bursada 1 doktorda var..Ya da Jimerde de mi var bilmiyorum ama bizim rutin kontrollerde girdiğimiz ultrason aleti değil o sanırım..

Bana bir arkadaşım ayrıntılı ultrason için o doktora gidip baktırırsın zamanı gelince demişti..

Yanılmıyorsam olay böyle.

Tabiii Jale hanım ne derse onu yapıcaz kendi adıma...

Denizcim sanırım 20 haftalıkken giriliyo ayrıntılı ultrasona ondan bılgım yok bişey soylenmedi sanırım ama gökkuşağı aynı bıze bakılan cıhazda gırdığını soyledı.Sadece radyoloji uzmanı gelip bakıyormuş.Jimerde doğum yapan arkadaşlar bılıyodur nasıl olduğunu ama bebişlerde fırsat bulup okuyamadılar sanırım...kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

Sana gerek görmemiştir Jale hanım radyalogun da görmesini...

Herkesin durumu farklı canım..
Ya da sen sorarsın bir daha ki sefere Jale hanıma:)

Hımmmm bilemiycem ..

ya bana 2 arkadaş o aletin Bursada sadece 1 doktorda olduğunu söyledi Allah allah..

O doktorun adı da Yalçın Kimya...

Tek tek bebeğin her tarafını tarıyormuş falan filan..ne var ne yok söylüyormuş alet..
Hatta bir arkadaşıma kendi doktoru amniyosentez önerdi ama o kabul etmeyip bu doktora gidip ayrıntılı ultrasona girdi...birşey çıkmayınca da amniyosentez yaptırmayıp doğurdu bebeğini.

Demek Jimerde kiler de ayrıntılı ultrasaon..

ıyi o zaman...sevindim..Yani ben bize bakılan aletlerin son sistem olduğunu biliyorum ama ayrıntılı ultrason denilen aleti gözümde bayağı büyütmüşüm ki çook farklı bir alet düşünüyordumm neyse..

Ayrıntılı ultrasında diğerlerinden farklı olarak olması gereken doppler diye kan akımlarını izlemeye yarayan kısım birde iyi bir hekim bizim 4 tane ultrasonumuzda doppler var size bakılan usg 300 milyar değerinde olup türkiyede sadece 4 kişi de var yani bebeğinize bakılan ultrason mükemmel.
Jale hanım bebeği tam inceleyemiyorsa pozisyonundan dolayı filan ayrıca kendinden başka bir hekim görmesini isteyip ayrıntılı usg ye girmenizi isteyebilir tabi şunu da göz ardı etmemek gerek kendisi gebelikte bebek gelişimi ile ayrıca bir eğitim aldı yurt dışında sonuç olarak şanslısınız olumunekankayizsmile

Yani ayrıntılı ultrason dedikleri alet mi bu bahsettiğiniz?

ıyi söyleyim o zaman arkadaşlarıma..Ayrıntılı ultrasonun Bursada sadece Yalçın Kimya beyde olduğunu söylediler bana..

Yalçın beyin ayrıca bebek ultrasonu kalp anomalileri filam olduğu için herkes sadece Yalçın bey de var sanıyor ama ultrasonumuza laf söyletmem kaydirigubbakcemile3 yerimseniben

hayır cnm o 4 boyutlu usg ayrıntılıya radyolog bakıyor arkadaşında dediği gibi 2-3 lü tarama testlerinin usg sini normal drların odalarında usglerde yapıyorlar fakat diğeri farklı kaçıncı haftamda girdiğime emin değilim ama zamanı gelince dr zaten söyler meraklanma

bu sabah karumuk yok galiba nerelerdesin tam benim işim varken yazışıyorsunuz yetişemiyorum hızınıza vallaalsanaalsanasmile

bu sabah karumuk yok galiba nerelerdesin tam benim işim varken yazışıyorsunuz yetişemiyorum hızınıza vallaalsanaalsanasmile

ay canım buralardayım da tam giriyorum yazıcam işim çıkıyo yazamıyorummmŞeniz sabah bi günaydın dedim kaldım öyleeŞeniz

hava çokmu soğuk kızlar ya bugün vallhi dışarıdan bihaberim belki karacabeye gidicez akşama ama korkuyorum üşütücem diye tuğkanı

leadangel canım günaydın Şeniz nasılsınn:1hug:

deniz_güneş, hsbsnd günaydın canalrımmmmŞeniz
kızlar boşuna panik telaş yapmayınn düşünüyosunuzdur acaba bişeyler eksik kalıyomu tüm tesler yapıldımı acaba ddiyebilmiyorumkismile ama inanın zamanı gelince hepsini söylüyor zaten jale hanım a.s bende öyleydim birinden bişey duyardım hemen tel açardım jale hanıma bilmiyorumkismile ama çok şükür herşeyi zamanı gelince tek tek yaptıkk kafamda da hiç şüphe kalmadıı a.s

iyiyim cnm sen nasılsın şükür atlattık aşılarımızı iyi bugün bana ana kucağından laf atıyor oğluşumla muhabettliyoruz sende durumlar nasıl yoğunmu işler

hadi gözünüz aydın canım çok şükür atlattınız geçmiş olsunnŞeniz
yerim ben onun bıcır bıcır dillerini büyümüşde annesiyle muhabbet ediyomuş minik adam:1hug:
canım valla ben sabah çıkarken yağmur yağıyordu ama hava soğuk değildi o kadar ama şuan bende bilmiyorum nasıl sadece yağmur yağmadığını görüyorumma.sa.s

teşekkür ederim cnm atlattık çok şükür iyiyim bende sen nasılsın
vallhi banada yağmıyor diye fazla soğuk değil gibi geldi ama dışarı çıkmadan anlıyamıyorda insan balkona çıkıp bakıyorum ama gamyoncuiremsu

günaydın ..

ben biraz daha rahatım aslında 2.hamilelik olduğu için tecrübeliyim ama yine de işte...:kedi:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…