günaydınlar herkese.........hsbnd ben geçen hafta girdim ayrıntılıya..aynı ultrasonda yalnızca radyalog gelip bakıyor 15 dk falan sürdü.aslında dediğin gibi kullanılan ultrason son teknoloji zaten ben jale hn ma sordum farklı bir göz daha görsün daha iyi dedi.jale hn istemese ben yaptırmayacaktım jale hn ma çok güveniyorum ve usg zaten 4 boyutlu.....
ıyide benımkıne neden radyolog gırmedı ben onu anlamadım şimdi.Kafam karıştı zaten.Yeşim hemşire bi bilginiz varsa cevap yazabılırmısın ya da kızlar sızınkı nasıl oldu soyleyebılırmısınız.
İyide benımkıne neden radyolog gırmedı ben onu anlamadım şimdi.Kafam karıştı zaten.Yeşim hemşire bi bilginiz varsa cevap yazabılırmısın ya da kızlar sızınkı nasıl oldu soyleyebılırmısınız.
Denizcim sanırım 20 haftalıkken giriliyo ayrıntılı ultrasona ondan bılgım yok bişey soylenmedi sanırım ama gökkuşağı aynı bıze bakılan cıhazda gırdığını soyledı.Sadece radyoloji uzmanı gelip bakıyormuş.Jimerde doğum yapan arkadaşlar bılıyodur nasıl olduğunu ama bebişlerde fırsat bulup okuyamadılar sanırım...kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
Ayrıntılı ultrasında diğerlerinden farklı olarak olması gereken doppler diye kan akımlarını izlemeye yarayan kısım birde iyi bir hekim bizim 4 tane ultrasonumuzda doppler var size bakılan usg 300 milyar değerinde olup türkiyede sadece 4 kişi de var yani bebeğinize bakılan ultrason mükemmel.
Jale hanım bebeği tam inceleyemiyorsa pozisyonundan dolayı filan ayrıca kendinden başka bir hekim görmesini isteyip ayrıntılı usg ye girmenizi isteyebilir tabi şunu da göz ardı etmemek gerek kendisi gebelikte bebek gelişimi ile ayrıca bir eğitim aldı yurt dışında sonuç olarak şanslısınız olumunekankayizsmile
Yalçın beyin ayrıca bebek ultrasonu kalp anomalileri filam olduğu için herkes sadece Yalçın bey de var sanıyor ama ultrasonumuza laf söyletmem kaydirigubbakcemile3 yerimseniben
Günaydın hanımlar.Ya ben jale hocanın yanında tek ultrasona gırıyoruz.Ayrıntılı denınce benımde kafam karıştı.Bence bizim her ay gırdığımız ayrıntılı ultrason sanırım.Çunku 2li ve 3lü test içinde aynı ultrasona gırdım ben.Jale hocaya gidenler söyleyebilermi arkadaşlar....
bu sabah karumuk yok galiba nerelerdesin tam benim işim varken yazışıyorsunuz yetişemiyorum hızınıza vallaalsanaalsanasmile
Leadangel canım nasılsın iyi misin?
iyiyim cnm sen nasılsın şükür atlattık aşılarımızı iyi bugün bana ana kucağından laf atıyor oğluşumla muhabettliyoruz sende durumlar nasıl yoğunmu işler
hadi gözünüz aydın canım çok şükür atlattınız geçmiş olsunnŞeniz
yerim ben onun bıcır bıcır dillerini büyümüşde annesiyle muhabbet ediyomuş minik adam:1hug:
canım valla ben sabah çıkarken yağmur yağıyordu ama hava soğuk değildi o kadar ama şuan bende bilmiyorum nasıl sadece yağmur yağmadığını görüyorumma.sa.s
leadangel canım günaydın Şeniz nasılsınn:1hug:
deniz_güneş, hsbsnd günaydın canalrımmmmŞeniz
kızlar boşuna panik telaş yapmayınn düşünüyosunuzdur acaba bişeyler eksik kalıyomu tüm tesler yapıldımı acaba ddiyebilmiyorumkismile ama inanın zamanı gelince hepsini söylüyor zaten jale hanım a.s bende öyleydim birinden bişey duyardım hemen tel açardım jale hanıma bilmiyorumkismile ama çok şükür herşeyi zamanı gelince tek tek yaptıkk kafamda da hiç şüphe kalmadıı a.s
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?