Kaç haftalıkken gırdın ayrıntılı ultrasona yazabılırmısın...
günaydın ..
ben biraz daha rahatım aslında 2.hamilelik olduğu için tecrübeliyim ama yine de işte...:kedi:
teşekkür ederim cnm atlattık çok şükür iyiyim bende sen nasılsın
vallhi banada yağmıyor diye fazla soğuk değil gibi geldi ama dışarı çıkmadan anlıyamıyorda insan balkona çıkıp bakıyorum ama gamyoncuiremsu
canım evet ben araştırmıştım jimere gitmeden hepsini bize bakılan ultrasonlar zaten son teknoloji 4 boyutlu doppler özellikli ve jale hn yurt dışında perinatoloji eğitimi almış bu makinaları en yi kullanan ve bebekteki amomalilikleri tespit edebilen yani doktorumuz zaten süper usg ler süper ayrıntılıyı ben sordum ben size usg ye güveniyorum diye zaten herşeyim normaldi 3 lüye bile gerek duymadı jale hn.ama başka bir gözde gördüğünde biz vijdanen rahatlıyoruz dedi jale hn görürse daha iyi olur dedi...bende tamam o zaman dedim yaptırdım 22+1 dim işte..radyalog baktı ama doğrusu jale hn mı aradım o çok daha rahatlatıyor bizi.birkez daha jale hn mın kıymetini anladım kızlar içiniz rahat olsun....
Evet canım içim rahatladı.Ben şuan 18+4 um.İşte burdakı bılen arkadaşlara soruyorum ki jale hocayı gereksiz arayıp sormayım dıye.Bide 3lü testi yaptırdım ben.Dün aldım sonucu normal dedi 3000 de 1 çıkmış maşallah güzel dedi.bana yapmayalımda dese jale hoca testı yapalım derdım.Çünkü bırazda olsa rahatlıyo ınsan.Bıde burdan sormuştum jale hoca çoğu hamişe yaptırıyomuş dıye duydum.Mantıklı bence de yapılması.Karamukcum haklısın bıtanem telaş edılecek bişey yok ama dayanamıyo ınsanoğlu ya.Ama rahatladım kızlar saolun.Allah bütün anneleri ve evlatarına sağlık versin inş:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
Canım gözün aydın ayrıntılı usg de bıtmış canım gozun aydın.Sağlıkla inş.
teşekkür ederim canım sağol.....darısı başınaa...
benim doktorum da Recep Bey. hamile kalmadan önce de onunla görüşüyorduk, hamile kaldım hala kontrollerimi o yapıyor. ayrıntılı ultrasonistedi doktorum. jimerde yaptırmayı düşünüyorum ayrıntılı ultrasonu; ama birkaç hastanede daha arştırdım. çoğu hastenede sgk bir kısmını karşılıyor, jimerde karşılamıyor, hepsini ödüyoruz. bizim hastanede niye böyle ya? 120 tl miş.
siz ayrıntılı ultrasonu nerede yaptırdınız arkadaşlar. gerçi çoğunuz bebişlerinizi kucağınıza almışsınız, üstünden bayağ geçmiştir. hatırlayanlar yardımcı olursa sevinirim.
allah bana da nasip etsin bebişimi kucağıma almayı.
canım bende yaptırdım evet sgk karşılamaz gerçi ben o zaman pembe maviye gidiyordum bende orada yaptırdım 130 miktarı yanlış hatırlamıyorsam 15 dakika sürüyor bence yaptırın tabi dr. önerdiği taktirde yapılabilir,canım pembe mavidede karşılamıyor.
canım 22+1 ken girdim ben.......sen ne zaman girdin canım..
Canım ya bişey sorcam sen yaptırdın dıye.Bu apayrı bı işlem demi yani ayrı bi ücret alınıyo demi bunun için.Sende de mi öyle oldu.ışleyiş nasıl bilmiyorum açıkçası.Söylersen sevınırım canım.
Bence öyledir tabii..ekstra ücretli birşey..
Testlere nasıl ekstra ücret veriyoruz buna da vericez.
Senin bir dahaki randevun ne zaman?.
Canım benımde 25-26 sı olur heralde 15 gune dayanamayıp daha önce gıtmezsem tabikaydirigubbakcemile3.
kızlarr tünaydınn, bende anca geliyorum 1 saat önce gelicektim amaeyvahedigeldismile biraz evleri temizleyim dedim açtım yiğidin altını örttün bataniyesiyle başladım işe oda bayılıyor altı açık kalmaya altına yapar diye düşünerek pipisnin üzerine örttüm altınada alt açma var tabi bende rahat rahat başladım temizliğe hiç sesi çıkmadı agular falan gülmeler pek bir hoşuna gitmişti:umursamaz:, bende yok orası yok burası derken yarım saat oldu gittim yanına birde baktım bizimki altına b.. yapmış :jeyyar:ayakları bacakları aman allahımm çok berbat bir durumdu hemen küvete koyduğum gibi yıkadım bu arada ilk defa yanlız banyosunu yaptırdım iş başa düşünce yapıyor insan, kızlar özür dilerim böyle b.. konuya girdim ama insanın başına herşey geliyor gülmeyin komşunuza gelir başınıza, offff çok şükür uyudu şimdi de bende biraz takılayım dedim,bugünün özetini iğrençte olsa sizinle paylaştım kızlarr.
bu arada yeşimciğim senin fikrini almak istedim bu korunma yoluyla ilgili bugün 3 aylık iğneyi olmak için evden çıktım 15gün önce gebelik testi yaplımıştı negatif çıktığı için çağırmışlardı beni gittim fakat son anda vazgeçtim 3 aylık olduğu için biraz panik yaptım çünkü yan etkileri çoktu gerçi 1 aylık iğnelerinde yan etkileri var ama onlar en azından 1 aylık memnun kalmadığımız zaman yaptırmama şansımız var ama 1 aylık iğneler bana önerilmiyor emzirdğim için, 3 aylık iğnesi ise öyle değil yani yan etkileriyle karşılaşırsam 3 ay boyunca çekmek zorunda kalacağım benim için en uygun iğne bu 3 aylık iğnesi bu konuda ne diyorsun jale hanımlada konuşmuştuk emzirdiğim için hap iğne gibi vs.kullanılamıyor şimdilik eski yöntemle devam edebilirseniz edin dedi sonra yine görüşürz dedi son durum bu lohusa bayanlar sizlerin tafsiyesini alabilirmiyimhihoyyyt
sen pek heveslisin de ondan sordum bende kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?