Op.Dr. Jale Gürlüler'in hastalarının paylaşım alanı...

hemde nasıl sorma canım hsbnd ben demedimmi kız gülmeyin gelir başınıza diyealsanaalsanasmile

slm karamuçukçum iyim canım çok şükür,sen nasılsın iyisin inşallah

iyiyim bende çok şükür canım Şeniz ama siz daha bir iyi olmuşsunuz paşamız rahatlamış bayağı :roflol: ay güzelim hiç iğrenç olurmu yaa :1hug: bebek o daha küçük ne yaparsa yapsın hep sevimlii kıyamam ben onaa:1hug: ohh banyonuzu da yaptınız hadi bakalım şimdi mışıl mışıl uyusun bakalımm minik adammopuyorumnanaktan

hemde nasıl sorma canım hsbnd ben demedimmi kız gülmeyin gelir başınıza diyealsanaalsanasmile

gelir gelir hayatım mutlaka yapıyolar birkerede olsa oratlığaa:roflol:
kız kaderim sana bişey sorcam senin doğumdan önce saçalrın uzunmuyduu ya düşünüyorum da şimdi aklıma geliyo ben hastaneye gititğimde birisini gördüm ama saçalrı uzundu çok sana benziyodu merak ettim acaba senmiydin oo hatta doğum yakın diye odaları gezmeye falan çıktılar onunda yanında senin oğlun yaşalrında bir çocuk vardı birde yaşlı bir kaadın vardı belki de karşılaşmışızdır ordaabilmiyorumkismile

kaderimmm :))) daha önce benim şebeğe gülerken kırılmıştınız gördünmü bak nasıl geliyo insanın başına :))) sen dua et benimki gibi yüzünü gözünü bulamamış.bu arada selam hanım hanımcıklarrrrr.... kızlar ultrasonlar hakkındada konuya el koyim artık az çok öğrendiniz beni eğer ben bi yere laf söylüyosam uzak durun altınan çapan oğlu çıkar yok eğer sesim çıkmıyosa bilinki gözünüz kapalı girebilirsiniz eee kaçınız elektrik tesisatı hakkında bilgi aldınız :))) demi ama şaka bi yana ne zaman yapıldığını hatırlamıyorum ama benimki yaklaşık bir saat sürmüştü ama sorundan deil hem radyoloji uzmanı yarım saatin sonunda da dayanamıyarak Jale hanım girmişti çünkü o sessiz sakin uzmanı bile delirtmiştim o ne bu ne o neden öle şimdi napıyosunuz sorularıyla Allah bilir ağzımı dikmek bile istemiştir ama bişey diyemedi arkasındada Jale hanım kıs kıs gülüyodu eee kaç senedir öğrendi tabi huyumu suyumu :)))ayy öle deyince aklıma geldi Devrim'imin doğcağı gün Yeşim'e tembihlemişti yatırmayın söz verdim ben ona yatırmıcam diye gezinebildiği kadar gezsin demişti :))) biliyo yatarsam birilerinin istifa edip yanımdan bile geçmek istemeyeceğini çeneme vurucağını :)))

evet canım msn görebilrisiz saçlarım bayağı uzundu ama o gördüğün benmiydim bilmiyorum genelde saçımı kapatıyorum şalla falan doğumumada oğlum gelmedi canım eşimle ikimzdik belkide bendim gözlerim dolu dolu dudaklarımda uçuklar yaralar berbattım senin gördüğün de öyleyse ben olabilirm canım bu arada bu iğne hakkınıda bilginiz yokmuu kafamçokkarıştıyazmıştımm

sorma vallah dediğin gibi bizimkinin daha ellerinde yoktu 5 dakika daha oyalansam elleri hatta ayyyyyyy neyse geliyor vallah insan başına canımm:sm_cool:

yok doğum zamanı değildi canım muayeneye gelmiş birisiydi ama o kadar benziyoki sana ondan sordumm hatta eşiyle odaları dolaşmaya çıktılar üst katlara oğlanla yaşlı kadın aşağıda kaldılar a.s
vanım ben vurunmadım iğne falan jale hanım söyledi ama ben hiçbirisini istemedim yani biz doğal yolda devam ettika.s

antikam hoşgeldin pir geldsin vallahi gelirgelmez daldın konulara canımmmmŞeniz

Canım başımıza gelen o olsun yeterki.Allah o günleri göstersin inş.:Saruboceq:Çok güzel ya anlattıkça nasıl hoşuma gıdıyokaydirigubbakcemile3Olan öyle güzel yaramazlıklar olsun.Gerçi bebişimizin yaptığıda yaramazlık değil.Bünyenin doğal bi sonucu annesikaydirigubbakcemile3

bizde şuan doğal yolla devam ediyoruz fakat acaba mı diye düşünüyorum, arkadaşım geldi 2hafta önce ağlamaktan gözleri şişmiş 6 aylık kızı var 3 aylık iğne için sağlık ocağına gidiyor ve önce gebelik testi yapın diyorlar ondan sonra iğneye başlayacağız demişler bizimki yaptırmış testi bu arada istendiği için yaptırmış kendinden o kadar emin yani ebe de hamilesiniz deyince benmi kim falan diye sağına soluna bakmış ve anlayınca şok olmuş ve şuan 3 aylık hamile 6 aylıkta kızı ve 8 yaşında bir kızı daha var allah yardım etsin bende çok korkuyorum düşünsene canım 3.ncü delikafadulden çıldırır insan

antikam hoşgeldin pir geldsin vallahi gelirgelmez daldın konulara canımmmmŞeniz

olcak o kadar her zaman diyom buranın gevezesi benim diye kaydirigubbakcemile3 sahi melek'le cimcime nerdeler hoş cimcimem gene geziyodur da melek gelmemezlik etmezdi iyilerdir inş.bu günlerde vukuat üstüne vukuat olayı.canım ben daha önce korunma yöntemi olarak denemiştim hapı unutuyorum diye ama bizde pek başarılı olmadı.hani derler ya ceketi atsa yok benimki nefes alsa yetiyo benim hamiş kalmama ama ondada neyseeee ..........alsanaalsanasmile

YEŞıMMM nerdesin canım ya korunmayla ilgili bilgi ver bana ne olur iğnemi yaptırmadan geldim vallah kadın elinde iğneyle kaldımafoldumben bir daha nasıl gideceğim oarya bilmiyorum lmaz:

ayy inanmıyorum yaa sütü koruyor diyemi düşündü acaba arkadaşın desene bir tane daha geliyor başınaa napıcan hayatım vardır onda da bir hayır belkide erkek olur bu seferki ama o dönemde dikkat etmek gerekiyor işteea.s

konuş hayatım sen konuş yeterki sen gevezelik yap zevkle okuyoruz seni vallahiiiiiiŞeniz evet onlar bugün hiç uğramadı yeşimde sabah burdaydı birdaha gelmedi o da a.s

ay antika alemsin vallah kız sen 2.ye doğurursun da hadi seninki normal bana bakarak, düşünsene ben 3.ye kalıyormuşumm:jeyyar: ayy aman en iyisi kocayı yanında yatırmıyacaksın en güzel korunma yöntemi buu hem hiç bir doktor bu yöntemi hastalarına uygulatmamıştır bundan sonra korunma yöntemi değişti, kızlarrr kocalardan uzak durun özelikle bebek istemeyenler, yeni korunma yöntemii kocalara dikkat
çokmu edepisiz oldum ne

bişey sorucam kızlar...son bir haftadır inanılmaz mide yanması sorunu yaşıyorum ne yesem kavruluyorum.biraz reflüde başladı.sizlerde yaşadınızmı bunları ve nasıl başa çıktınız.çok felaket bi durum bu ya boshayallersmile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…