Op.Dr. Jale Gürlüler'in hastalarının paylaşım alanı...

karamukçuğum evet canım, sütün mütün koruduğu yok koca karı lafı bunlar gerçi dikkat ettik diyor ama sonuç:hamile
ayy vallah gülmeye gelmez evet vardır bu iştede hayır oda allahım erkek olsun diye dua ediyor gamyoncuiremsu hayılrııs

şallah canım işallah erkek olur 3.cüde aman ha sakın koruyo diye düşünmeyin kesinlikle hiçbir garantisi yok sonuçlar ortada a.s

ay şimdi msn den baktım fotolarada çok benziyor valla gördüğüm kişiye uzun saçlı halin a.s

şimdik arkadaşım bana korunma meselesini sormuş msnden 4,5 aylık bebişi anam bir açtım burayı burdada aynı muhabbet bizde klasik yöntemle devam edenlerdeniz arkadaşımda spiral taktırıcakmış bana soruyor bende şimdik ona antikanın verdiği linki attım okusun deyii

şurup vermişti benim drum ama hiç içmedim bana ilaçların yan etkisi olucak gibi geliyordu hep hep sabrettim ilaç içmedim başım çatladı kimi günler içmedim ağrı kesici kuzum için

aman düşünemiyorum kendimi allahım göstertmesin biri karnımda biri kucağımda biri yanımda kafayı yer herhalde

DEZY canım ya heralde bu topikte benim gibi mide yanması yaşayan başka hamile yoktu o dönem acayip midem yanıyor bunu için acilden gittiğim bile oldu:gitme: ama sonuç hüsran yani dr.bana renni dil hapı vermişti yaatağımın başında, mutfakta çantamda,bulunduruyorum şeker gibi hep ağzımdaydı günde 7 ye kadar çıktım, birde bol bol elma yedim ve elma sodası bunlar bir etken oldu oan için ama tatlı yemedim özellikle tatlı ve ağır yiyeceklerden sonra daha fazla yanma oluyordu yediklerine dikkat et canım birde etrafımdakilere söylediğimde oo saçlı doğacak bebğin dediler bu da koca karı lafı

ledangel evet sana katılıyorum topik çökecek:lepi:bugün çok hareketli oh ohh ne güzell, kızlar oğluşumun resmi varmı sizlerde bana atın msn den hadii ben daha koymadım resimleri bende size atıcağımm

hehehe o kadar bulantıya yanmaya benimkinin saçlar içerde kaldı heralde. :))) kabaktan da kabak bi oğluşum var.kel kurbağam benim :))) canım ben ne ilaçla ne başka şeyle çözüm bulamadıydım o yanmalara bide onu yeme bundan uzak dur derler ya oda işe yaramıyo zaten ülserim olduğu için yıllardır diyetteyimdir pek çok konuda sebzeleri haşlama tüketirim kızartmadan uzak durum falan ama nafile.

şurup vermişti benim drum ama hiç içmedim bana ilaçların yan etkisi olucak gibi geliyordu hep hep sabrettim ilaç içmedim başım çatladı kimi günler içmedim ağrı kesici kuzum için

bende 8 ay her sbh lavobada aldım soluğu saçlı doğacak dendi sonuç kel bebek

ay evet ya banada ilk söylenen bebeğin saçları çıkıyo,çok saçlı olacak insan bazen sinir oluyor valla.bakalım haftaya kontrolüm var jale hanım ne diycek belki banada bi ilaç falan verir.yani bulantı bitiyo başağrısı başlıyo,o bitti mide yanması başladı....neyse kuzularımız için katlanıcaz artık ne yapalım :bbo:

Yeimmmm bizim bıcırların saçları nolduuuu doğarken yoldunmu yoksa :))))))))))) ayyy şebekliğe vurdum iyice.benimki göbek atıp duruyo yanımda ondan heralde :)))

evet canım ya ne yesem mehvediyo.önceden midem kötüyken ekmek peynir ilaç gibi gelirdi bana şimdi ekmek bile yakıyor.

Yeimmmm bizim bıcırların saçları nolduuuu doğarken yoldunmu yoksa :))))))))))) ayyy şebekliğe vurdum iyice.benimki göbek atıp duruyo yanımda ondan heralde :)))

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kız sen çok alemsiz beni güldür ya allahta seni güldürsün vallah yeşimciğimin günahını alamam benim doğumumda bulunamamıştı ama sizinkileri bilmemkaydirigubbakcemile3

yeşim birde bana siyah saçları görünüyor saçları görünüyor aman bir doğdu sarı saçlı onlarda zaten 3-5 tene belli belirsiz dedim hani kara saçlar diyolar yalnış görmüşüz

evet canım ya ne yesem mehvediyo.önceden midem kötüyken ekmek peynir ilaç gibi gelirdi bana şimdi ekmek bile yakıyor.

evet canım yemeyle içmeyle bebeğin saçıyla hiç alakası yok yanacaksa yanıyor vallahii hiçbişey fayda etmiyor benimde yere doğru eğildimde yanardı temeizlik falan yaparken ama hiç ilaç falan hiçbişey kullanamdım sen yinede jale hanımla bir konuşurusun a.s
ben bol bol sakız çiğnerdim vivdent damal sakızlı sabah kalkınca atardım ağzıma hiç çantamdan eksik olmazdı o beni çok rahatlatıyodu ondan olsa gerek benim oğlan küçüklüğünden beri bayılıyor sakıza hem de o da vivident çüğniyorr:roflol:

antika msn verde sana resimleri yollayalım çok güzel çıkmışlar şimdide ledangel yolluyor bana bu arada seninki aynı anneanneye benziyor vallah aynıı, annene ilet bunu hadii,

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…