slm canım hoşeldinnnŞeniz
hoş geldin canımm
karamukçuğum evet canım, sütün mütün koruduğu yok koca karı lafı bunlar gerçi dikkat ettik diyor ama sonuç:hamile
ayy vallah gülmeye gelmez evet vardır bu iştede hayır oda allahım erkek olsun diye dua ediyor gamyoncuiremsu hayılrııs
hoşbulduk opuyorumnanaktan cuma günlerini seviyorum yaşasın yarın iş yok :lepi:
bişey sorucam kızlar...son bir haftadır inanılmaz mide yanması sorunu yaşıyorum ne yesem kavruluyorum.biraz reflüde başladı.sizlerde yaşadınızmı bunları ve nasıl başa çıktınız.çok felaket bi durum bu ya boshayallersmile
DEZY canım ya heralde bu topikte benim gibi mide yanması yaşayan başka hamile yoktu o dönem acayip midem yanıyor bunu için acilden gittiğim bile oldu:gitme: ama sonuç hüsran yani dr.bana renni dil hapı vermişti yaatağımın başında, mutfakta çantamda,bulunduruyorum şeker gibi hep ağzımdaydı günde 7 ye kadar çıktım, birde bol bol elma yedim ve elma sodası bunlar bir etken oldu oan için ama tatlı yemedim özellikle tatlı ve ağır yiyeceklerden sonra daha fazla yanma oluyordu yediklerine dikkat et canım birde etrafımdakilere söylediğimde oo saçlı doğacak bebğin dediler bu da koca karı lafı
şurup vermişti benim drum ama hiç içmedim bana ilaçların yan etkisi olucak gibi geliyordu hep hep sabrettim ilaç içmedim başım çatladı kimi günler içmedim ağrı kesici kuzum için
bende 8 ay her sbh lavobada aldım soluğu saçlı doğacak dendi sonuç kel bebek
hehehe o kadar bulantıya yanmaya benimkinin saçlar içerde kaldı heralde. :))) kabaktan da kabak bi oğluşum var.kel kurbağam benim :))) canım ben ne ilaçla ne başka şeyle çözüm bulamadıydım o yanmalara bide onu yeme bundan uzak dur derler ya oda işe yaramıyo zaten ülserim olduğu için yıllardır diyetteyimdir pek çok konuda sebzeleri haşlama tüketirim kızartmadan uzak durum falan ama nafile.
Yeimmmm bizim bıcırların saçları nolduuuu doğarken yoldunmu yoksa :))))))))))) ayyy şebekliğe vurdum iyice.benimki göbek atıp duruyo yanımda ondan heralde :)))
evet canım ya ne yesem mehvediyo.önceden midem kötüyken ekmek peynir ilaç gibi gelirdi bana şimdi ekmek bile yakıyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?