evet canım ya ne yesem mehvediyo.önceden midem kötüyken ekmek peynir ilaç gibi gelirdi bana şimdi ekmek bile yakıyor.
Canım valla benımde mıdemın maşallahı var ne yesem yarıyo.Herşeyden yıyorum oyuzden.Siz boyle anlatınca hatta bende bı garıplık var dıyorum.O yuzden alıyom kıloları tabı bı guzel.şalgamsuyu bıle içiyoranımum 2-3 bardak .Eşim diyo benımkı 1 bardakta yanıyo nasıl içiyosun dıye.Bende anlamadım kızlar.Deyz canım geçer inş. biran önce.Bazen dıyom bende de olsamıydı acaba kılo almazdım dıyebilmiyorumkismile
Canım valla benımde mıdemın maşallahı var ne yesem yarıyo.Herşeyden yıyorum oyuzden.Siz boyle anlatınca hatta bende bı garıplık var dıyorum.O yuzden alıyom kıloları tabı bı guzel.şalgamsuyu bıle içiyoranımum 2-3 bardak .Eşim diyo benımkı 1 bardakta yanıyo nasıl içiyosun dıye.Bende anlamadım kızlar.Deyz canım geçer inş. biran önce.Bazen dıyom bende de olsamıydı acaba kılo almazdım dıyebilmiyorumkismile
bende 8 ay her sbh lavobada aldım soluğu saçlı doğacak dendi sonuç kel bebek
kızlar merhabalar bişey soracağım oğlumun kırkı çıkınca sünnet ettirmeyi düşünüyoruz tavsiye edeceğiniz doktor var mı yeşim hemşirem sen daha ii bilirsin olsun bitsin istiyoruz küçükken ama doğrumu yapıyoz
günaydın kızlar .. çok yorgunum :bbo:
Sorma tatlım ya bugün bana 15 kişilik bir bayan ekibi geliyor dün akşam 23,30 du oturduğumda her yerim ağrıyor işe geldim 13,00 da çıkacağım bir de evde onları ağırlayacağım mafoldumben
Tek umudum yarın dinlenebilmem yönünde canım
zor bir hafta geçirdim ama inşallah güzel bir hafta beni bekliyor :bbo:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?