Op.Dr. Jale Gürlüler'in hastalarının paylaşım alanı...

evet canım ya ne yesem mehvediyo.önceden midem kötüyken ekmek peynir ilaç gibi gelirdi bana şimdi ekmek bile yakıyor.

Canım valla benımde mıdemın maşallahı var ne yesem yarıyo.Herşeyden yıyorum oyuzden.Siz boyle anlatınca hatta bende bı garıplık var dıyorum.O yuzden alıyom kıloları tabı bı guzel.şalgamsuyu bıle içiyoranımum 2-3 bardak .Eşim diyo benımkı 1 bardakta yanıyo nasıl içiyosun dıye.Bende anlamadım kızlar.Deyz canım geçer inş. biran önce.Bazen dıyom bende de olsamıydı acaba kılo almazdım dıyebilmiyorumkismile

akannehirakannehirakannehir

maşallah canım umarım böle devam eder.çünkü böyle olunca canın bişey çeksede midem yanıcak diye yiyemiyorum.kilo konusuda bende bşda hızlı almıştım sonra baktım olmayacak tuttum kendimi normale döndü.sende tut kendi bundan sonra çünkü daha hızlı alıcaz...

dezy meraba benimde aynı hamileliğimin başından beri yanma sorunu var mide bulantılarıyla beraber başladı ve sürekli devam ediyor jale hanıma söyledim 1 tane pulcet diye mide hapı bide şurup verdi birazda olsa rahatıyorlar birde yeni duydum bende 3 yudum süt içince mideye ii geliyormuş denedim bende en azından o anlık rahatlıyorsun bir bardak değil ama üç yudum fazlası olmasın guclubacismile

kızlar merhabalar bişey soracağım oğlumun kırkı çıkınca sünnet ettirmeyi düşünüyoruz tavsiye edeceğiniz doktor var mı yeşim hemşirem sen daha ii bilirsin olsun bitsin istiyoruz küçükken ama doğrumu yapıyoz

canım ben oğlumu kendi isteğimle sünnet ettrdm.doruk tıp da op.dr tamer özekinci var kendisi cocuk cerrahıdır aynı zaman da velim olur cok basarılıdır o yaptı sünnetimizi cok sükür cok iyi gecti simdi 4 aylık oldu oğlummmmsünnetten sonra ne ağrı ne sızı nede ağlaması oldu.ilaç olarak ta sadce dolven(şişliğini alsın diye)ve bir krem ile pansuman yaptık 5 gün iyiki yapırmısım.anne sütü alan bebekler cok cabuk iyileşirmiş doktor öyle söylemişti kendi oğlunuda 3 günlükken yapmıs büyüyünce o stresi yasayacağına simdi olsun bitsin tabi bu benim fikrim büyünce düğünü de olur.zaten benim bildiğim dinimiz de de 3 ile 7 günlükken yapılması.tabi konunun otoriterleri daha iyi bilir.sünnete sende giriyorsun istersen biz esimle girdik video resim cekmiştik.muhabbet ederken bir baktık bitmiş hersey:)

ablamın ikizleri var onlarda sünnet oldu cok sükür sorunsuz gecti..dediğim gibi biz cok rahat ettk inş sende cok rahat edersn cnm bunlar benim düşüncelerm kolay gelsiinnn

kızlarr korkulu rüyanız olmaya geldim, ohh ne güzel herkez mışıl mışıl uyuyor burada bir benim yiğiidimmi uykusuz ya yine uykusuzum, resimlerde hep uyuyordu diye nazarmı değdi ki acaba kızlar onun uyuduğuna bakmayın fitil vermiştik ondan uyuyorduu:bbo: laelaelaelaelae

yeşimciğim ya bişey soracağım sana benim velet mamayı 120 cc içiyor bir gram kusmuyor beni 2 dakika emse hemen kusuyor :1 haftdaır deniyorum aç karnına ilk emziriyorum hepsini çıkarıyor ama mamayı hiç kusmuyor kendimi üşüttüğüm içinmi yoksa sütüm yaramadığı içinmi kusuyor acaba anlamadım gitti, sütümü ziyan ediyor bende kafayı yiyeceğim bulunmaz nimet ama anlamıyor anladığı zamanda iş işten geçmiş olacak neyse kızlar size iyi geceler tatlı rüyalar biraz daha yazarsam pc başında uyuyacağımmboshayallersmile

en deldimmmm boshayallersmile ne işin var bu saatte burda diyceksiniz ama benim sıpacık bıraktıkça ızıklıyo baktım çare yok uykuda attaaa gitti iyisimi otur pc başına al böcür ayağına ikinizde rahat edin dedim geldim.kızlar bu gün neler oldu neler hani derler ya pişmiş tavuğun başına gelmemiştir diye. hoş neden derler onuda hiç anlamam onu bile kestikten sonra yoluyolar ya biz hatunlar canlı canlı ağdayla uğraşıyoz.neyse konuyu dağıtmıyım.akşam üzeri benim herif aradı hazırlan seni bi yere götürcem diye.(bir iki gündür nane mllaydıkta aklı sıra özür diloyu bi yerden geçerken kafasına bişeymi düştü ki diye düşündüm ilk başta ama yok sağlamdı baktım)dedim nereye bebişi napcaz böle akşam gezmeleri falan olmaz daha yok yok 3-4 saat olmıycaz dedi.neee 3-4 saat mi en son 20 dakka annemlerle yanlız bıraktımda geldiğimde yüzü gözü b... içindeydi bide 3-4 saat. dedim olmaz oda bunu bekliyomuş en kötü noktamdan vurup beni "zaten artık yaşlanmaya başladın bende kabahat akşam dışarı çıkmak için yaşın geçti senin "deyince sen çok biliyon nereye gitcez ona göre giyineyim dedim.çok önemli deil spor yeterli deyince gayet spor ama sözünü yedirircesine gayette iddialı bi makyajla çıktım evden indim arabada beni bekliyo.neyse çıktık baktımki jimere doğru yol döndü (beyin ona endeksli hala yanlız kaydirigubbakcemile3 ) nereye dedim sus dedi carfura girdi ne yani buryamı getircektin beni deyincede ne zamandır gitmek istiyodun o filme giricez dedi. gözlerim açıldı bi an AVATAR ama bilet bulamıyorduk dedim.buldum dedi ve o anda adamın jeton düştü.biletleri net üzerinden sanal kartla almış ve sanal kartın numarasınıda bi kağıda yazıp benim montun cebine koymuş neymiş sürpriz ma benimde evden mantoyla çıkacağım tuttu ve bunu benim çok dikkatli goncam ta orda farketti eee dedim napcaz.cepten annemi aramak ölüm şebekeyi al daha ucuza gelir.babamın cebinden ulaşıp numarayı bulduk. ayy keşke bulmasaydıkta o filme giremeseydik.:1no2: filmin daha yarısı gelmeden bir tel sesi. bağırıyo "sevsem uyanmazzz sarsam uyanmazzz" (bir bursa türküsüdür) ve olsa olsa anca ya bizim camiadan biri daha orda olacak yada benim teli unutmayı unutam kocamın olacak o tel.ve adam seyrettiği şeyin bırakın içine düşmeyi öyle bi monte oluyoki oraya üstüne somun sıkılmış civata sanırsınız.benim dürtüklemelerim sonucu türkü yarısına geldiğinde ve millet söylenmeye başladığında farkederek teli cebinden çıkardı ve kapadı.tabi rezilliği düşünün.neyse Allahtan bi kaç dakka sonra film arası verildide o bakışlardan kurtulduk tele bakıp evden arandığımızı görünce daha bi telaş oldum hemen aradım ve neyle karşılaştım tahmin edin.babam soruyo en son 2 saat önce yedi ama meee diye bağrıyo(bu acıktım demek) biz buna mama veelimmi :uhm: neyse film bitti. ordan çıktık asıl komedi orda yaşandı arabayı kaybettik.yok yaaa şaka yapmıyorum ciddi ciddi kaybettik ne ben nereye bıraktığımızı hatırlıyorum ne herif ohaoldumsmile koca otopark araki bulasın.bulduk tam 15 dakika tüm otoparkı gezdikten sonra aramaya başladığımız tarafın tam ters yönünde en sonda -tatlicadiarzu- neyse eve geldik tabi ben doğğğğru Devrim'in başına ayyy bakmaz olsaydım ne görim. çocuğun surat reçel içinde. akannehir tamam pek mutlu hiç sesi çıkmadan emziği coklatıyo ama nasıl coklattığı malum.neyse buna şükür dedim diğer türlü bulmaktan iyidir en azından tatlı. kaydirigubbakcemile3
bu arada merak eden gitmek isteyenler filmi kendi adıma tavsiye etmem hiçte öle 14 yıl bekletilecek bir film deil.görsellik akannehir ama senaryo alışılmışın bi beden büyüğü. mirmirmirmir yaratıcılık o yönetmen ve bu kadar sansasyondan sonra çok daha iyisini beklerdim. ilk filmi terminatör bile o zamanın şartlarına göre bundan daha iyiydi.

kızlarrr yazdıklarıma baktımda u sefer aşmışım kendimi bilmiyorumkismile biri beni kaydirigubbakcemile baksanıza artık eleştirmenliğe falanda el attım yakında hayırlısı hakkat acaba köşe yazarlığına falanmı başlasam en azından burda benden kurtulursunuz.

Son düzenleme:
Sorma tatlım ya bugün bana 15 kişilik bir bayan ekibi geliyor dün akşam 23,30 du oturduğumda her yerim ağrıyor işe geldim 13,00 da çıkacağım bir de evde onları ağırlayacağım mafoldumben

Antikacığım sen delisin bunu şimdi daha iyi anlıyorum canım üzme kendini geçmiyor bu delilik hatta daha da artıyor ama hayatta bazen mola vermekte gerekiyor unutma

Sorma tatlım ya bugün bana 15 kişilik bir bayan ekibi geliyor dün akşam 23,30 du oturduğumda her yerim ağrıyor işe geldim 13,00 da çıkacağım bir de evde onları ağırlayacağım mafoldumben

ayyy allah kolaylık versin canım sanaa allahtan yarın pazar dinlenirisin güzel güzel mirmirmirmir

Tek umudum yarın dinlenebilmem yönünde canım
zor bir hafta geçirdim ama inşallah güzel bir hafta beni bekliyor :bbo:

Tek umudum yarın dinlenebilmem yönünde canım
zor bir hafta geçirdim ama inşallah güzel bir hafta beni bekliyor :bbo:

işallah canım hepimiz için güzel bir hafta olsunnn:Saruboceq: sende yarın bol bol dinlen mirmirmirmir ay yardıma geleyim istersen hayatımmmmmmmmmopuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…