- 27 Ekim 2007
- 1.068
- 28
- 643
- 41
Canım benim düşünmen bile yeter ama oturmaya gelebilirsin o kadar kişiden sana yer mi kalmayacak ayıpsın birini gönderir seni otuttururum ben a.s.
Aa evin üstü terassa ve çıkılabiliyorsa baharda kesin sendeyim canım
günaydınnnnnn
benim karacabey işi yattıktan sonra buradayım.dün gece eşim işten 9 da gelince mecbur yattı tabi
antika bende merak ediyorum ama benim bırakıcak kimsem yok şubata kadar gösterimde kalırsa annem gelicek şubat tatilinde kardeşm tatile girince bir umut ozamn
ama senin maceraların vallhi yazmakla bitmiyor hem okudum hem güldüm o reçel muhabbeti bendede oldu bir ara memeyi tutsun diyeydi bendede hem ben hem o rezil gibi oluyorduk
kaderiminde seninde fındıklar uykuyla zoru bizim uykularımızda onların olsun akşama bari dinlendirsinler annelerini
yeşim cnm benim sen çalışan hatunsun sen bizlere sipariş vericektin sen şunu yap sen bunu yap bizler evdeyiz sana birer çeşit bişey çıkartırdık sende toplardın ağırlardın misafirlerini vallhi elime hiç üşenmem benden iste sıkışınca ciddiyim
karamuk cnm sanada kocaman günaydınnnnn
Ben sadece bir kek yaptım valla geri kalanını anneler yaptı ama evi temizle tabak çatal bardak hazırla falan derken öldüm bittim yorgunluktan sorma canım mirmirmirmir
Karamukcuğum baharda o terasta bir türk kahvesi borcun var bana unutma
Annelik eklenirse hayatıma çok zorlanacağım biliyorum herkese yeterim biliyorum ama herkeste olduğu gibi kendime yetemeyeceğim
vallahi okullar bu haftamı son eşimde söz verdi önümüzdeki hafta sonu gidicez diye hımm ozamn onlar gelir biz gitmeyiz ben okullar 2 hafta var biliyordum
ilk tuğkan doğduğunda annem gittiğinde bırakıp wc bile çıkamadım resmen 2 gün sonra baktım olucak gibi değil vallh o uykuya ben koşa koşa mutfağa
kızlar günaydınn avatarı merak edenler banaaaaaa gelin eşim sinemaya gittiği halde her akşam avatar seyrediyoruz avatar manyağı oldu ama bana göre bir film değil, ama avatarı seyretmek istiyorum diyenler bana bizim adam baylıyor böyle filmlere diye yapmadığ kalmadı skartmı ne varya onları dolduruyor istediği gösterimde olan filmleri ervde syrediyor teknoloji sinemayı eve getirdi artık
yeşimciğim canım sana kolay gelsin azda değilmiş aaaa 15 kişi olsun sen üstesinden gelirsin anneelrin yardımıyla guclubacismile
evet kızlar doğru bir hafta sonra 15 tatil,delikafadulden oğlum gün sayıyor 1 aydırr
yeşimciğim sen bir niyetine gir kk olarak sana yardıma koşa koşa geliriz canım sen bir doğurr gerisi allahhh
ledangel canım anlıyorum seni ama artık biizmki anneme alıştı bugün çarşıda işim var mecbur anneme bırakacağım böyle zmanlarda iyi oluyor anneanne
karamuk canım sen napıyosun işyerindemisin bugün çalışan annaeleri anlıyorum bende 5 yıldır çalışıyordum hem ev işi hem işyerindeki sorumluluk hem çocuk üçü bir arada zor vallah ama allah yardım ediyor,hııı unutmadan birde koca o başlı başına sorumluluk vallahaklinialirimsmile
günaydınnnnnn
benim karacabey işi yattıktan sonra buradayım.dün gece eşim işten 9 da gelince mecbur yattı tabi
antika bende merak ediyorum ama benim bırakıcak kimsem yok şubata kadar gösterimde kalırsa annem gelicek şubat tatilinde kardeşm tatile girince bir umut ozamn
ama senin maceraların vallhi yazmakla bitmiyor hem okudum hem güldüm o reçel muhabbeti bendede oldu bir ara memeyi tutsun diyeydi bendede hem ben hem o rezil gibi oluyorduk
kaderiminde seninde fındıklar uykuyla zoru bizim uykularımızda onların olsun akşama bari dinlendirsinler annelerini
yeşim cnm benim sen çalışan hatunsun sen bizlere sipariş vericektin sen şunu yap sen bunu yap bizler evdeyiz sana birer çeşit bişey çıkartırdık sende toplardın ağırlardın misafirlerini vallhi elime hiç üşenmem benden iste sıkışınca ciddiyim
karamuk cnm sanada kocaman günaydınnnnn
en deldimmmm boshayallersmile ne işin var bu saatte burda diyceksiniz ama benim sıpacık bıraktıkça ızıklıyo baktım çare yok uykuda attaaa gitti iyisimi otur pc başına al böcür ayağına ikinizde rahat edin dedim geldim.kızlar bu gün neler oldu neler hani derler ya pişmiş tavuğun başına gelmemiştir diye. hoş neden derler onuda hiç anlamam onu bile kestikten sonra yoluyolar ya biz hatunlar canlı canlı ağdayla uğraşıyoz.neyse konuyu dağıtmıyım.akşam üzeri benim herif aradı hazırlan seni bi yere götürcem diye.(bir iki gündür nane mllaydıkta aklı sıra özür diloyu bi yerden geçerken kafasına bişeymi düştü ki diye düşündüm ilk başta ama yok sağlamdı baktım)dedim nereye bebişi napcaz böle akşam gezmeleri falan olmaz daha yok yok 3-4 saat olmıycaz dedi.neee 3-4 saat mi en son 20 dakka annemlerle yanlız bıraktımda geldiğimde yüzü gözü b... içindeydi bide 3-4 saat. dedim olmaz oda bunu bekliyomuş en kötü noktamdan vurup beni "zaten artık yaşlanmaya başladın bende kabahat akşam dışarı çıkmak için yaşın geçti senin "deyince sen çok biliyon nereye gitcez ona göre giyineyim dedim.çok önemli deil spor yeterli deyince gayet spor ama sözünü yedirircesine gayette iddialı bi makyajla çıktım evden indim arabada beni bekliyo.neyse çıktık baktımki jimere doğru yol döndü (beyin ona endeksli hala yanlız kaydirigubbakcemile3 ) nereye dedim sus dedi carfura girdi ne yani buryamı getircektin beni deyincede ne zamandır gitmek istiyodun o filme giricez dedi. gözlerim açıldı bi an AVATAR ama bilet bulamıyorduk dedim.buldum dedi ve o anda adamın jeton düştü.biletleri net üzerinden sanal kartla almış ve sanal kartın numarasınıda bi kağıda yazıp benim montun cebine koymuş neymiş sürpriz ma benimde evden mantoyla çıkacağım tuttu ve bunu benim çok dikkatli goncam ta orda farketti eee dedim napcaz.cepten annemi aramak ölüm şebekeyi al daha ucuza gelir.babamın cebinden ulaşıp numarayı bulduk. ayy keşke bulmasaydıkta o filme giremeseydik.:1no2: filmin daha yarısı gelmeden bir tel sesi. bağırıyo "sevsem uyanmazzz sarsam uyanmazzz" (bir bursa türküsüdür) ve olsa olsa anca ya bizim camiadan biri daha orda olacak yada benim teli unutmayı unutam kocamın olacak o tel.ve adam seyrettiği şeyin bırakın içine düşmeyi öyle bi monte oluyoki oraya üstüne somun sıkılmış civata sanırsınız.benim dürtüklemelerim sonucu türkü yarısına geldiğinde ve millet söylenmeye başladığında farkederek teli cebinden çıkardı ve kapadı.tabi rezilliği düşünün.neyse Allahtan bi kaç dakka sonra film arası verildide o bakışlardan kurtulduk tele bakıp evden arandığımızı görünce daha bi telaş oldum hemen aradım ve neyle karşılaştım tahmin edin.babam soruyo en son 2 saat önce yedi ama meee diye bağrıyo(bu acıktım demek) biz buna mama veelimmi :uhm: neyse film bitti. ordan çıktık asıl komedi orda yaşandı arabayı kaybettik.yok yaaa şaka yapmıyorum ciddi ciddi kaybettik ne ben nereye bıraktığımızı hatırlıyorum ne herif ohaoldumsmile koca otopark araki bulasın.bulduk tam 15 dakika tüm otoparkı gezdikten sonra aramaya başladığımız tarafın tam ters yönünde en sonda -tatlicadiarzu- neyse eve geldik tabi ben doğğğğru Devrim'in başına ayyy bakmaz olsaydım ne görim. çocuğun surat reçel içinde. akannehir tamam pek mutlu hiç sesi çıkmadan emziği coklatıyo ama nasıl coklattığı malum.neyse buna şükür dedim diğer türlü bulmaktan iyidir en azından tatlı. kaydirigubbakcemile3
bu arada merak eden gitmek isteyenler filmi kendi adıma tavsiye etmem hiçte öle 14 yıl bekletilecek bir film deil.görsellik akannehir ama senaryo alışılmışın bi beden büyüğü. mirmirmirmir yaratıcılıko yönetmen ve bu kadar sansasyondan sonra çok daha iyisini beklerdim. ilk filmi terminatör bile o zamanın şartlarına göre bundan daha iyiydi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?