Op.Dr. Jale Gürlüler'in hastalarının paylaşım alanı...

Canım benim düşünmen bile yeter ama oturmaya gelebilirsin o kadar kişiden sana yer mi kalmayacak ayıpsın birini gönderir seni otuttururum ben a.s.

Canım benim düşünmen bile yeter ama oturmaya gelebilirsin o kadar kişiden sana yer mi kalmayacak ayıpsın birini gönderir seni otuttururum ben a.s.

CANIM BENİM SAĞOLASINNNNNNNŞeniz İŞALLAH BİRGÜN GELİRİZ SANADA a.s
BENDE ÇAĞIRMAK İSTİYORUM SİZİ AMA BİRAZ HAVALAR ISINSIN ÖYLE ÇÜNKÜ BENİM EVİMİN ÜSTÜ TERAS ÇOK SOĞUK OLUYOR O YÜZDEN BEBİŞLER ÜŞÜRLER opuyorumnanaktan

günaydınnnnnn
benim karacabey işi yattıktan sonra buradayım.dün gece eşim işten 9 da gelince mecbur yattı tabi
antika bende merak ediyorum ama benim bırakıcak kimsem yok şubata kadar gösterimde kalırsa annem gelicek şubat tatilinde kardeşm tatile girince bir umut ozamn
ama senin maceraların vallhi yazmakla bitmiyor hem okudum hem güldüm o reçel muhabbeti bendede oldu bir ara memeyi tutsun diyeydi bendede hem ben hem o rezil gibi oluyorduk
kaderiminde seninde fındıklar uykuyla zoru bizim uykularımızda onların olsun akşama bari dinlendirsinler annelerini
yeşim cnm benim sen çalışan hatunsun sen bizlere sipariş vericektin sen şunu yap sen bunu yap bizler evdeyiz sana birer çeşit bişey çıkartırdık sende toplardın ağırlardın misafirlerini vallhi elime hiç üşenmem benden iste sıkışınca ciddiyim
karamuk cnm sanada kocaman günaydınnnnn

GÜNAYDIN CANIMM SANADAA Şeniz GİDEMEMİŞSİN ANNENE AMA OLSUN GELİCEKMİŞ NASIL OLSA TATİLDE BU HAFTA OKULLA SON NE DE OLSA a.s

Ben sadece bir kek yaptım valla geri kalanını anneler yaptı ama evi temizle tabak çatal bardak hazırla falan derken öldüm bittim yorgunluktan sorma canım mirmirmirmir

Karamukcuğum baharda o terasta bir türk kahvesi borcun var bana unutma

ne demek hayatım hiç unuturmuyum başımla beraber canım benimm Şeniz
zor oluyor değilmi ya böyle çalışınca her işin akşam yapmak zorunda kalıyosun bende perşembe akşamı yaptım temizlik belki yarın akşama banada misafir gelecek daha belli değil ama ben yinede yaptım ne olur ne olmaz diye insanın canı çıkıyor yaa senin şimdi çocuk yok bak olsun o zaman daha da zor olacak hayatım bir de çocukla ilgilenmek gerekecek ben mesela hafta sonuna hiç iş bırakmam heleki şimdi anaokuluna gidiyor akşamalrı erken uyuyor sadece 1-2 saat görebiliyoruz o nedenle hafta sonunu tamemen ona ayırıyoruz. böyle oluncada bütün işleri hafta rası akşam yapmak zorunda kalıyosun a.sa.s

vallahi okullar bu haftamı son eşimde söz verdi önümüzdeki hafta sonu gidicez diye hımm ozamn onlar gelir biz gitmeyiz ben okullar 2 hafta var biliyordum

ilk tuğkan doğduğunda annem gittiğinde bırakıp wc bile çıkamadım resmen 2 gün sonra baktım olucak gibi değil vallh o uykuya ben koşa koşa mutfağa

Annelik eklenirse hayatıma çok zorlanacağım biliyorum herkese yeterim biliyorum ama herkeste olduğu gibi kendime yetemeyeceğim

Annelik eklenirse hayatıma çok zorlanacağım biliyorum herkese yeterim biliyorum ama herkeste olduğu gibi kendime yetemeyeceğim

sen merak etme hayatım bir süre sonra o düzen alışıyosun ver herşey rayına oturuyoo ama ne var herşeyini çocuğa göre planlıyosun ve hayatını ona endeksli olarak yaşamaya başlıyosun:ecrin_bebek::ecrin_bebek::ecrin_bebek:

evet canım bu hafta son kapanıyo 15 taile giriyolar a.s
ay canımm insan bırakımıyor gerçekten aklı hep onda oluyor a.s

kızlar günaydınn avatarı merak edenler banaaaaaa gelin eşim sinemaya gittiği halde her akşam avatar seyrediyoruz avatar manyağı oldu ama bana göre bir film değil, ama avatarı seyretmek istiyorum diyenler bana bizim adam baylıyor böyle filmlere diye yapmadığ kalmadı skartmı ne varya onları dolduruyor istediği gösterimde olan filmleri ervde syrediyor teknoloji sinemayı eve getirdi artık

yeşimciğim canım sana kolay gelsin azda değilmiş aaaa 15 kişi olsun sen üstesinden gelirsin anneelrin yardımıyla guclubacismile

günaydın canımmmmmmm Şeniz ee hadi patlat mısırları o zaman akşam sendeyizzzzz avatar seyretmeyeee kaç seansı müsait ona göre bilet ayır bizeeeeeeee:roflol:

evet kızlar doğru bir hafta sonra 15 tatil,delikafadulden oğlum gün sayıyor 1 aydırr

yeşimciğim sen bir niyetine gir kk olarak sana yardıma koşa koşa geliriz canım sen bir doğurr gerisi allahhh
ledangel canım anlıyorum seni ama artık biizmki anneme alıştı bugün çarşıda işim var mecbur anneme bırakacağım böyle zmanlarda iyi oluyor anneanne
karamuk canım sen napıyosun işyerindemisin bugün çalışan annaeleri anlıyorum bende 5 yıldır çalışıyordum hem ev işi hem işyerindeki sorumluluk hem çocuk üçü bir arada zor vallah ama allah yardım ediyor,hııı unutmadan birde koca o başlı başına sorumluluk vallahaklinialirimsmile

evet canım işteyim ben bugün 5 e kadar malaseffffffffffff:sinifsinif:

ledangel canım iyi düşünmüşsün evet hep beraber yapardık toplayıp gönderiridik ama iş işten geçmiş artık, bu arada ledangel laf aramızda o pastayı kaçırdığım için üzülüyorumm tarifi istediğine göre antika, süper bişeydir, benim vazgeçemeyeceğim yiyecekelrden biride pasta ama ev yapımı neyse daha yiyecek günlerimiz var

neyse ben kaçar işler beni bekliyor

avatar hakkında şunu söyleyebilirim enteresaaann
bu filmi görünce insan sade saf hayata özlem duyuyor ve
kendi ırkımızın tamamen duygusuzlaştığını görüyorum ama şunu söyleyebilirim

arkası yarın gibisin canım benim:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…