Sorma tatlım ya bugün bana 15 kişilik bir bayan ekibi geliyor dün akşam 23,30 du oturduğumda her yerim ağrıyor işe geldim 13,00 da çıkacağım bir de evde onları ağırlayacağım mafoldumben
kızlar ya bişey sorucam rotavirüs aşısını ne yaptınız yaptırdınızmı kuzulara
canım ben doğumdan 50 gün sonra korunma iğnesi oldum 3 aylık..........YEŞİMMM nerdesin canım ya korunmayla ilgili bilgi ver bana ne olur iğnemi yaptırmadan geldim vallah kadın elinde iğneyle kaldımafoldumben bir daha nasıl gideceğim oarya bilmiyorumlmaz:
benim hiç midem yanmadı çok zülüyodum kızım kel olcak diye oysa siyah saçlı bi bebek hayal ediyodum hep...yeşim birde bana siyah saçları görünüyor saçları görünüyor aman bir doğdu sarı saçlı onlarda zaten 3-5 tene belli belirsiz dedim hani kara saçlar diyolar yalnış görmüşüz
Spiralle korunmayan kadınlara hayret ediyorum..
İsmi lazım değil baş harfi hepiniz..
kızlar ya bişey sorucam rotavirüs aşısını ne yaptınız yaptırdınızmı kuzulara
selammmmmmmmmmmmm kuzucuklar,,
bi süredir girip bişey yazamadım felaketim kaç gündür..kaç gündür bi baş ağrısı çene de uyuşma falan ölüyorum sandım çok kötüydüm ateş te vardı çok yüksek olmasada neyse dedim en iyisi yarın dr giderim diye düşündüm...gece de çene de nasıl ağrı var kulak çene uyuştu sabah oldu aynaya bi baktım kiiiiiiiiiiii dişim şişmiş.....meğer dişimden miş biraz rahatladım biraz da korktum dişçiden çok korkarım da
nası ağrıdı dişim bilemezsiniz yirmilik ve yarı gömülü diş çene darlığından çıkamıyo neyse 1 gün evde geçer diye bekledim baktım olacak gibi değil aradım dişçimi hoppaa ben o kadar cesaretle aradım dişçi kongredeymiş pazartesi gelcekmiş:))) sevindim ama ağrım da dayanılmaz erteleyebilmem mümkün değil neyse...cebinden aradım bikaç ilaç verdi zaten intaplı diş nereye gitsen bu antibiyotiği vercekler ben sana dedim o dişi aldır ameliyatla dedi:)
neyse verdiği antibiyotiği koşa koşa gidip aldım ve içiyorum şükür 2. haptan sona gevşeyip rahatladım şimdi çok iyiyim...pazartesi gel bakalım dedi ama((((
umarım giderim
neyse ufff özlemişim sizi geçmiş te çok birikmiş biraz bakayım ne dedikodular yaptınız
bu arada beni hiç merak etmemişsiniz aşkolsun unutulduk galiba hıı:umursamaz:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?