Op.Dr. Jale Gürlüler'in hastalarının paylaşım alanı...

Sorma tatlım ya bugün bana 15 kişilik bir bayan ekibi geliyor dün akşam 23,30 du oturduğumda her yerim ağrıyor işe geldim 13,00 da çıkacağım bir de evde onları ağırlayacağım mafoldumben

canımmm kolay gelsin cabuk cabuk bitisin bugün sende dinlen bol bolboshayallersmile

Kızlar merhaba sohbet cıddı cıddı aşmış kendını.Avatardan bahsetcek olursam ben o fılmı uzun zamndan berı bekledığım için 18 aralık da gosterıme gırıcekken 17 aralıkda carrefourda galası vardı ve eşim banada suprız yapmış saolsun ve 18 beklerken daha bı suprız oldu.Bence fılm muhteşem.Hayalgücünün maksımum kullanıldığı bı fılm.Navi dili profesorler tarafından oluşturulan yenı kelımelerden oluşmuş ve pandoradaki ağaçların gece ışıldaması için orjinal olması için bilim adamlarına danışılmış.yani her ayrıntı düşünülmüş.Konusuna gelınce gerçekten insanlığın bu hırsını anlamak ilginç geldi bazen.Hiç bişey yetmiyo ınsanoğluna.ışin özü şuana kadar izlediğim en ii 3 boyutlu fılm.Bayıldım ben tekrar gidicektim hatta ama butun sahneler aklımda saçma olur dıye gıtmedım.Bu arada Halit ergencin Acı Aşk fılmı var kızlar Gecen haftada ona gıttım.Harıka:değişik bı aşk fılmı seyretmek için super bı fılm.Vaviene gelirsek fragmanda dediği gibi iiyi iyidir.Kötüde kötü.Bunu doğruluyo fılm.Fılmden açılmışken yazayım dedım.Ben de fılm hastasıyımdır kızlar.Bence avatar sınemada mutlaka ızlenmeli.

ya bazı drlar yapılmasından bazıları yapılmamsından yana kafam karıştı
999 çeşit ishal mikrobu var bu sadece 1 tenesi hepsinemi aşı yaptırıcaksın demiş arkadaşıma doktoru

selam hanım hanımcıklarrr yeşim çıkmıştır herhalde ben anca geliyom ama busefer uykudan kalkıp nanmazsınız benim sıpa 5'e kadar direndikten sonra bir uyudu pir uyudu birtek arada meee ye kalktı sonrada güm yine tam bitiremedi bile bende hazır uyurken yat işleri sonra yaparsın mantığıyla tattiii :)))
yeşim sen düşünme nasıl bakılır diye öle bi bakılıyoki ama gerçekten hem çalışıp hem ev çevirmek zor iş.karamuk seni çok iyi anlıyorum canım.evliliğimin ilk 2 yılı hem çalışıyor hem okuyor hemde evle uğraşıyordumki bazen yatağı bulmakta bile zorlanıyordum.ki çocuk bambaşka bişey.
leadangel canım bende çok düşünmüştüm o aşı hakkında hatta daha önceki sayfalarda yazılarda vardır ne kovalamıştım o işini olmalımı olmamalımı diye. ama kısaca şöle söylim.şu an bilinen en güçlü ishal türü aşı olarak kullanılıyormuş.ve genele bakıldığında öneriliyor.fakat rotarıx olanı yani 2 doz olan doktorlar tarafından daha fazla kabul edilen yada şöyle sölim çocuklarında kullanmayı kabul ettikleri. anla artık işte :))) neyse kızlar ben kaçtım misafirim gelecek artık anca gece fırsat bulursam gelirim.

leadangel canım bende dktra sormustm rotayı.önceden coğu ası özeldi (önceki yıllarda)devlet yapmıyrdu bu ası tamamen maddi nedenlerden ötürü devlet yapmıyr ama görüceksnz bir kac seneye kadar devlet bunu da yapacak demişti 5 aylık oğlu wardı dktrn oğlunada yapmıstı.yaptıralım ya aklımızda kalmasın

selammmmmmmmmmmmm kuzucuklar,,
bi süredir girip bişey yazamadım felaketim kaç gündür..kaç gündür bi baş ağrısı çene de uyuşma falan ölüyorum sandım çok kötüydüm ateş te vardı çok yüksek olmasada neyse dedim en iyisi yarın dr giderim diye düşündüm...gece de çene de nasıl ağrı var kulak çene uyuştu sabah oldu aynaya bi baktım kiiiiiiiiiiii dişim şişmiş.....meğer dişimden miş biraz rahatladım biraz da korktum dişçiden çok korkarım da
nası ağrıdı dişim bilemezsiniz yirmilik ve yarı gömülü diş çene darlığından çıkamıyo neyse 1 gün evde geçer diye bekledim baktım olacak gibi değil aradım dişçimi hoppaa ben o kadar cesaretle aradım dişçi kongredeymiş pazartesi gelcekmiş:))) sevindim ama ağrım da dayanılmaz erteleyebilmem mümkün değil neyse...cebinden aradım bikaç ilaç verdi zaten intaplı diş nereye gitsen bu antibiyotiği vercekler ben sana dedim o dişi aldır ameliyatla dedi:)
neyse verdiği antibiyotiği koşa koşa gidip aldım ve içiyorum şükür 2. haptan sona gevşeyip rahatladım şimdi çok iyiyim...pazartesi gel bakalım dedi ama((((
umarım giderim

neyse ufff özlemişim sizi geçmiş te çok birikmiş biraz bakayım ne dedikodular yaptınız

YEŞİMMM nerdesin canım ya korunmayla ilgili bilgi ver bana ne olur iğnemi yaptırmadan geldim vallah kadın elinde iğneyle kaldımafoldumben bir daha nasıl gideceğim oarya bilmiyorum lmaz:
canım ben doğumdan 50 gün sonra korunma iğnesi oldum 3 aylık..........
hiçbir yan etkisi olmadı tek sorun biraz ödem yaptı vucutta özellikle göbek bölgesinde...
bende bıraktım o yüzden şimdi kendi kendimize korunuyoruz yada korundumuzu sanıyoruz artık yakında hamileyim diye gelirsem hiç şaşmayıneyvahedigeldismileeyvahedigeldismileeyvahedigeldismile

yeşim birde bana siyah saçları görünüyor saçları görünüyor aman bir doğdu sarı saçlı onlarda zaten 3-5 tene belli belirsiz dedim hani kara saçlar diyolar yalnış görmüşüz
benim hiç midem yanmadı çok zülüyodum kızım kel olcak diye oysa siyah saçlı bi bebek hayal ediyodum hep...
anaaaa bi doğdu upuzun kapkara saçlı bişey çoksevinmiştim görünce aaa saçı var çok dedim...:))
Spiralle korunmayan kadınlara hayret ediyorum..

İsmi lazım değil baş harfi hepiniz..

denizcim ben çok korkuyorum spralden nedense ya
rahat edemezmişim gibi geliyo hem jale hanım bana daha yaşın küçük sprali boşver dedi..neden bilmem...bende taktıramam zaten hayatta :umursamaz:
kızlar ya bişey sorucam rotavirüs aşısını ne yaptınız yaptırdınızmı kuzulara

ben yaptırdım canım öyküye
3 doz du bitti 2-4-6 aylarda oldu

asıl sana aşkolsun melekçim kaç defa sordum (( hatta şöle bir cümleyle cimcime gene geziyodur ama melekte yok o gezmezde sürekli acaba noldu diye !!!
nilimsi evet yapmaya başlarda inş. yaptığı yada aşı diye dağıttığı gerçekten aşı olur yada neyse.... hatırlarmısınız bilmem bundan bikaç yıl önce bir sağlık ocağındaki aşıları oranın hekimlerinden biri kendi bebeğinede uygulatırken merak edip labrotuara yollamış ve şişenin içinden H2O çıkmıştı yani bildiğimiz SU. yada yakın zamanda yaşadığımız şu domuz gribi aşısı vs.tabi birde çocukluğumuzda okullarda bizlere dağıtılan fıntık fıstık varki o konulara hiç girmiyorum.

canım çok geçmiş olsun ah ahhh diş ağrısını çeken bilir hamileliğimde diş ağrısaından çok çektim gece 2lerde de dentatürkün yolunu tuttuk banada geçici dolgu yapmıştılar doğumdan sonra gel dolgunu çıkarıp yenileceğiz dedielr hatta hala beklyorum bende çok korkuyorumm diş ağrısından canım ihmal etmemek lazım aslında

melekçim tekrar geçmiş olsun canım umarım ameliyta gerek kalmadan hallolur:Saruboceq:

gerçekten melekçim kafam dağınık bu gün biraz kusuruma bakma. çok çok geçmiş olsun canım.o yürmilik dişler gerçekten berbat Allah yardımcın olsun.kaderiminde ediği gibi inş. ameliyata gerek kalmaz.

beyaz melek gecmiş olsn canımmm..sorma benimde azım azıttıhafif sisme var dişimde mecbur dktra gdcğmhamileliğmde gittim cekecekti 6.ayımdaydım dktrm cektrblrsn birsey olmaz demesine rağmen gitmemştm simdi cok kötü oldu kızlaar size sryrm bebeğim 4 aylık oldu diş doktorum anestezi verip cekse bebişimi emzrblrmym?beyaz melekkk diş doktorum cocukluğumdan beri kankam o koltuk alışkanlık oldu artık bende:)antikacım yaaa sağlık ocağnda ki asılarla hastahanede ki asılar farklı mı ?e hastahaneye gelen asılar nereden geliyor hastahanede para almıyr asılardan demek ki onlarada mı devlet veriyor?ayy kafam karıstı.bu arada beni sağlık ocağından aradılar ben asıları yaptryrm dedim illede gelcksiniz boyunu kg ölccez dediler ben size getiririm bilgilerini diyorum yok ille bebeği getir diyorlar neden bu kadar ısrarlılar?antikanın basına gelen sağlık ocağı vukuatından sonra korkuyrm yaaa içimizde asılarını sağlık ocağında yaptıran varmıııı

nilimsicim canım istedği kadar çağırsınlar gitme mecbur değilsin elbette, beni telefonla.aramıştılar 10kasımda hala doğurmadınmı diye bende doğum yaptığımı söyleyince başladı bana çatmaya neden getirmediniz burda doğum yapmamış gözüküyorsunuz topuk kanı almamız gerekiyor falan diye bende biz topuk kanını aldırdık dememe rahmen biraz tartışmadan sonra aradan yarım saat geçtikten sonra zilim çaldı br baktım sağlık ocağından gelmişler elinde dosya lütfen kapıyı açarmısınzı dedi bayan neyse açtım biraz daha sakin bir şekilde onu salonuma davet ederek güzel bir dille konuştum biz sağlık ocağında yaptırmayı düşünmüyoruz özelde yaptıracağız dedim oda peki yaptırın ama aynı aşılarbizdede var ve bizde bedava özelde parayla yaptırın beni ilgilendirmez ben sadace bebeğin kimliğini görmeye geldim diyerek ortalığı yumuşattık bebğimin kimliğini gördüü ve bundan sonraki aşılarınızdan haberimiz olsun sonuçta bizde sorumluluk altındayız sağlık bakanlığından duyuru geldiği için evine kadar gelidm dedi nilimsicim aslında onalrda haklı yapmamız gereken onalra bildirmek artık öyle yapıyorum tl bildiiryorum son aşımızdada aradım ve bilgi verildi bize doruktan dediler artık sağlık ocakalrıda aile hekimliği olduğu için daha sıkı denetim var ama tabiki kararlı olursan hiç kimse zorlayamaz nerde istersek orada yaptırırız rahat ol canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…