Kizlar sizi dinledin ve tekrar mail attim.hemen aradi ve randevu verdi.resin cekildim.tasarim yapti.ve eger karar verirsem ameliyat icin gun verdi.bunlarin hepsi su 8 saatte oldu.sanki bu hafta sony ameliyat olucam.iyiki sizi dinlem8sim.ama cok heycanliyim.ben sadece burun ucu ameliyati olurum derken tam burun olcam.icim icime sigmiyo ya.boole bi garip.yine hep bir acaba.sadece bu forumda sadece evhamli ozellikle senin yorumlarinla buldugum ve karar verdigim ilk doktora ameliyat oluyorum.Allahin utandirmasin.pisman etmesin.
Yani zaten eger tasarimdaki gibi olursa aratmaz gibi gorunuyo.ama benim derim cok inceymis en cok bundan endise duyuyorum.
Diyorum ya bunda sizin etkiniz coook buyuk ve bende guveniyorum doktoruma.sonucta tabiki cok korkuyorum.annem surekli olmasanda olur cok mu lazim falan diyo ama ben psikolojik cokuntudeyim ve olmam lazim.bi seferde olsun bitsin insallah.ama dedim ya sizin soylemleriniz once doktoruma sonra kendime guvenimi getiriyo.inaniyorum.inaniyorum insallah.....
Diyorum ya bunda sizin etkiniz coook buyuk ve bende guveniyorum doktoruma.sonucta tabiki cok korkuyorum.annem surekli olmasanda olur cok mu lazim falan diyo ama ben psikolojik cokuntudeyim ve olmam lazim.bi seferde olsun bitsin insallah.ama dedim ya sizin soylemleriniz once doktoruma sonra kendime guvenimi getiriyo.inaniyorum.inaniyorum insallah.....
Canım bir defa kafana koyduysan muhakkak olman lazım. Ben onsekizimden beri istiyordum bu ameliyati kısmet otuzaymisİnşallah sen de bizler gibi sorunsuz atlatirsin bu süreci .
Offfff bende artik cesaret etmeliyim. Nefes sIKINTIM DA var ustelik
Neden cesaret edemiyorsun ki? Millet ikinciyi üçüncüyü oluyor korkulacak bir ameliyat degil cesaretini topla biran önce ol kurtul bence.
aynı doktora mı 2.ameliyatı olacakmış ? yoksa bir önceki ameliyatı başarısız olmuşta tevfik sözene revizyon mu olacak
Hastanedeydim kizlar kan anedtezi sira falan filan.o kadar hizli degil aslinda dusununce ayni efnanin hesap.ilk 13 yasimda takildim burnuma.33 yasindayim simdi.ben bu burnu hakettim :)
Hastanedeydim kizlar kan anedtezi sira falan filan.o kadar hizli degil aslinda dusununce ayni efnanin hesap.ilk 13 yasimda takildim burnuma.33 yasindayim simdi.ben bu burnu hakettim :)
elbette bayramdan sonra gidecegim büyük ihtimalle..
Iste kotu olurmu acaba korkusu
Ameliyatımı olalı tam 20 gün oldu. Başta bu mükemmel değişimi sağlayan doktorumuz Tevfik SÖZEN'e ve burada vesile olan sevgili efnan81 busra90 evhamli sizlere çok teşekkür ediyorum, o konuları açarak ne kadar iyi etmişsiniz
Kendisiyle görüşmeye gittiğim ilk gün bile güven verici konuşmalarıyla kafamda hiçbir soru işareti kalmadan ayrıldım, ilk günden kararımı vermiştim yanigüzel güzel tasarımlar yapıldı ve ameliyatımı oldum. Daha şişi inmemiş halini bile çok seviyorum
Henüz karar verme durumda olan arkadaşlar umarım sonuçtan çok memnun kalırsınız, seçimleriniz size mutluluk getirsin..
Daha fazla konuşup uzatmayım, fotograflar albümümde değerli yorumlarınızı bekliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?