Hastanedeydim kizlar kan anedtezi sira falan filan.o kadar hizli degil aslinda dusununce ayni efnanin hesap.ilk 13 yasimda takildim burnuma.33 yasindayim simdi.ben bu burnu hakettim :)
Bu arada uysaliye cnm ben ozelden msjini cevapladimki senin.ya diyorum ya hic iyi olnadi teknolojiyle aram.telefonuma yeni alisiyorum.bu forumu ve sisteme yeni alisiyorum.belli bi kota varmis bu yuzden icerden yazamiyomusuz.evhamli ve efnan olmasa resim goremicem iimiha bide daha komik bisey soolicem.ben tevfik beyin yanina hic resim gormeden sadece bu forumda sizin yazilarinizi okuyarak gittim ya :))
Teşekkür ederim kesinlikle iyi ki kendilerini tanımışım
İnşallah sorunsuz ameliyat olursunuz :) bende ilk görüşmede karar verdim ve bir kaç gün içinde oldum gerçekten tuhaf bir his oluyor :)Yarin kan vermeye gidiyorum.aslunda bi yandan cok hizli gelisti hersey.bir yandan yillarca bekledim.ne tuhaf bi ikilem dimi
. geçmiş olsun canım, eminim Tevfik hocam yine çok güzel bir iş çıkarmıştır :) sağlıkla bir ömür boyu kullanırsın inşallahMeraba herkese.persembe saat 9 da kosturarak panikle girdim ameliyata.kendime geldiimde saat 2.30 du.eve gelebildim evet ama kendime gelebilmem zamanimi aldi.gerci belki cok yogun morarma ya da sislik yasamadim ama kendimi kendimle kitasliyorum balon gibiydim.hala biraz morluk var ama ilk gunu dusununce :))
Hepinize oncelikle dogru yonlendirmeleriniz ve sonrasinda saglik dilekleriniz icin tesekkur ederim.
Dedim ya degisik sebeplerle 6 kez ameliyat oldum ama ben hayatimda bu kadar harika bir doktor ve insan tanimadim.ilk gorusmeye gittigim gunden beri surekli ariyarak durumumu sordu.ilgilendi.bi kre ameliyatin basarisindan cok dr.un ilgi ve alakasina mutluluk duyuyosun,guven duyuyosun.ki zaten buyuk bir hissiyatla guvendigim dr.um sizlerinde yasarak tespit ettigi gibi harika bir buruna imza atti yine.
su an saga yatmiyim sola yatmiyim dokunmayin bakmayin modundayim :) daha cok yeni 4. gun :)
Ankara'da olupta dr arastirmasi yapanlar Tevfik Bey i gormeden ameliyata karar vermesinler derim.:))
Meraba herkese.persembe saat 9 da kosturarak panikle girdim ameliyata.kendime geldiimde saat 2.30 du.eve gelebildim evet ama kendime gelebilmem zamanimi aldi.gerci belki cok yogun morarma ya da sislik yasamadim ama kendimi kendimle kitasliyorum balon gibiydim.hala biraz morluk var ama ilk gunu dusununce :))
Hepinize oncelikle dogru yonlendirmeleriniz ve sonrasinda saglik dilekleriniz icin tesekkur ederim.
Dedim ya degisik sebeplerle 6 kez ameliyat oldum ama ben hayatimda bu kadar harika bir doktor ve insan tanimadim.ilk gorusmeye gittigim gunden beri surekli ariyarak durumumu sordu.ilgilendi.bi kre ameliyatin basarisindan cok dr.un ilgi ve alakasina mutluluk duyuyosun,guven duyuyosun.ki zaten buyuk bir hissiyatla guvendigim dr.um sizlerinde yasarak tespit ettigi gibi harika bir buruna imza atti yine.
su an saga yatmiyim sola yatmiyim dokunmayin bakmayin modundayim :) daha cok yeni 4. gun :)
Ankara'da olupta dr arastirmasi yapanlar Tevfik Bey i gormeden ameliyata karar vermesinler derim.:))
Hic supheniz olmasin.biraz kendime geliim.birazda forumu ogreniim ilk isim resim eklemek olacak. Tekrar tesekkur ederim herkese :))
Hic supheniz olmasin.biraz kendime geliim.birazda forumu ogreniim ilk isim resim eklemek olacak. Tekrar tesekkur ederim herkese :))
Hastanedeydim kizlar kan anedtezi sira falan filan.o kadar hizli degil aslinda dusununce ayni efnanin hesap.ilk 13 yasimda takildim burnuma.33 yasindayim simdi.ben bu burnu hakettim :)
Ameliyatımı olalı tam 20 gün oldu. Başta bu mükemmel değişimi sağlayan doktorumuz Tevfik SÖZEN'e ve burada vesile olan sevgili efnan81 busra90 evhamli sizlere çok teşekkür ediyorum, o konuları açarak ne kadar iyi etmişsiniz
Kendisiyle görüşmeye gittiğim ilk gün bile güven verici konuşmalarıyla kafamda hiçbir soru işareti kalmadan ayrıldım, ilk günden kararımı vermiştim yanigüzel güzel tasarımlar yapıldı ve ameliyatımı oldum. Daha şişi inmemiş halini bile çok seviyorum
Henüz karar verme durumda olan arkadaşlar umarım sonuçtan çok memnun kalırsınız, seçimleriniz size mutluluk getirsin..
Daha fazla konuşup uzatmayım, fotograflar albümümde değerli yorumlarınızı bekliyorum
daha yeni üye oldugum icin resimlerinize bakamiyorum maalesefcok merak ettim.. hic degilse assagi yukari fiyatini ögrenebilirmiyim:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?