Öptüm Çok utanıyorum

Bir şey olmaz ne olacak :) hey gidi günler benim sevgilimde öyle birden öpmüştü hala aklımda o an

Bu başlık ilk öpücükleri hatırlamaya vesile olmuş. Benim koca da pat diye öpmeye kalkınca geri çekilmemle birlikte "hiç kusura bakma öpcem" demişti. Böyle anlar unutulmuyor. Şimdi ayak tırnaklarını koltukta keserken o anı hatırlayıp "neyse iyi günler de oldu ya" deyip kendimi avutuyorum.

İyi yapmışsın bu arada.

Off canim nasil flört etmek çekti o heyecan o utanç, 1,5 sene oldu artik ne heyecan kaldi ne utanç
Ben de ilk kez öpüştüğümde ciddi anlamda bulutlarin ustune ciktim sanmiştim o kadar aşiktim ki hiç unutamam o anı
Öpüştük ben gittim eve varasiya kendime gelesiye kadar elim dudagimda şapşal şapşal siritiyordum
Güzel şeyler bunlar valla ya, tadini cikar

Bekarsan canının çekmesine ulaşabilirsin en azından. Bak bana flört aşerip cacık yapıyorum akşama.

Hahahaha cok tatlisiniz
1,5 senedir bi ilişkim var bakalim az sonra ufak tefek flört denemem olacak bunun uzerine

İlişkiyse olur o iş. Niye mesaja geç cevap yazdın desen bile yürürsün oradan flörte. Bak bana, akşama gelirken ekmek al yazıyorum mesajda. Gel bunu flörte çevir. Ne diyecek, aldığım ekmek kadar sıcaksın mı diyecek. Allam ne kadar da evliyim.

Benim ilk ve tek optugum adam eşim oldu. Umarim seninde oyle olur. Hastanede yatiyordum ve yanima geldiginde opmustu beni. Ben tabi hastayim daha kanser oldugumu ogrenmemisim. O an optu ben o opucukle sanki hemen iyilesiverdim.

Ahh 18 19 yaslar en guzel zamanlar icinden gelmis opmussun utanilcak birsey degil bu dunyada okadar utanç verici seyler yasaniyorki.sevmek opmek bunlar cok guzel seyler.

İnançsız insanlar ahlaksız mı oluyor? Lütfen unutmayın mesele bizim kimi inançlı gördüğümüz değil aksine Allahın kimi mümin kabul edeceğidir.

Ben de nişanlıma öyle pat diye sarılmıştım merdivenlerde. Hiç bekleniyordu ve kalbimiz kut kut atmıştı. Yani sarilirken hissedebiliyorduk. Sonra o da sinemada boynumda öpmüştü beni. Heyecandan ölüyorum sandım Biz hic opusemedik ama. Sonra da ayrıldık zaten. Ama duygular ve yaşananlar gercekti. Masum bir öpücükten pişman olmayın bence. Bunlar güzel heyecanlar.

Amaaannn hep onlar mı öpecek , biraz da biz öpelim
Utanacak bir durum yok . Eşim beni ilk öptüğünde (sevgiliyken) , damdan düşmüş gibi olmuştum ,beklemiyordum hiç .sonra da ben onu öptüm ,o da hoc beklemiyordu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…