Off canim nasil flört etmek çektio heyecan o utanç, 1,5 sene oldu artik ne heyecan kaldi ne utanç
Ben de ilk kez öpüştüğümde ciddi anlamda bulutlarin ustune ciktim sanmiştim o kadar aşiktim ki hiç unutamam o anı
Öpüştük ben gittim eve varasiya kendime gelesiye kadar elim dudagimda şapşal şapşal siritiyordum
Güzel şeyler bunlar valla ya, tadini cikar
Hahahaha cok tatlisinizBekarsan canının çekmesine ulaşabilirsin en azından. Bak bana flört aşerip cacık yapıyorum akşama.
Hahahaha cok tatlisiniz
1,5 senedir bi ilişkim var bakalim az sonra ufak tefek flört denemem olacak bunun uzerine
Bekarsan canının çekmesine ulaşabilirsin en azından. Bak bana flört aşerip cacık yapıyorum akşama.
Hahaha :) çok güldüm yaİyi yapmışsın kız sefan olsun neden utanıyorsun:)
İnançsız insanlar ahlaksız mı oluyor? Lütfen unutmayın mesele bizim kimi inançlı gördüğümüz değil aksine Allahın kimi mümin kabul edeceğidir.Eğer inançlıysan yanlış yapmışsın güzelim. Tövbe edip affedilmeyi dile
haram helal konularını tekrar oku. Yok inançlı değilsen zaten problem edecek birşeyin yok aklına geleni yaparsın kim tutabilir ki?
evet utangaç bir insan zaten :)Öpüldü diye utanan erkek kaldıysa bidaha öp başına koy
Allah mutluluğunuzu daim etsin :)Ben de kocamı öpmüştüm, bir şey olmaz.
Bak evlendik 2 çocuğumuz oldu.
Eğer ayrılsaydım da özgüvenim tavanda ayrılırdıö.
Hayattan istediğimi kendim alacak kadar cesaretliydim derdim.
Onun beni öpmesini bekleyene kadar pehhh
beklenmeyince daha değişik oluyor galiba :)Amaaannn hep onlar mı öpecek , biraz da biz öpelim
Utanacak bir durum yok . Eşim beni ilk öptüğünde (sevgiliyken) , damdan düşmüş gibi olmuştum ,beklemiyordum hiç .sonra da ben onu öptüm ,o da hoc beklemiyordu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?