- 18 Şubat 2018
- 1.640
- 3.021
- 133
Eğer inançlıysan yanlış yapmışsın güzelim. Tövbe edip affedilmeyi dile
haram helal konularını tekrar oku. Yok inançlı değilsen zaten problem edecek birşeyin yok aklına geleni yaparsın kim tutabilir ki?
Gercekten oyle, hatta benim icin bu tarz seyler utanc vericiydi sonra 180 derece dondu dusuncelerim, kesinlikle dunyanin en guzel ve tarifsiz mutlulugudur sevdigin birini opmek :)
Yani şu son bir yılda öpüştüğünüz erkeklerin sayısını hatırlamıyor musunuz gerçekten?İlk kez 23 yasinda opustum, yani gecen yil. İlklere cok deger veren biriydim ama anlamsizmis. Flort ettigim bir cocuk vardi o zamanlar, iliski dusunmuyordum ama takiliyorduk, geldi pat diye optu. Hosuma gitmisti, utangacliktan devam ettirememistim bile, sonra ilk opucugumun ondan olmasini istemedigim icin sinirlendim, yani gumburtuye gitti o ilkim. Ondan sonra opustugum erkeklerin sayisini hatirlamiyorum. Sevmek, boyle seyler hissetmek bambaska. Opmek yanlis birsey degil, bize oyle empoze edildi, iyi de yaptin, her zaman ilk adimi adan katinlara bayilirim
Yani şu son bir yılda öpüştüğünüz erkeklerin sayısını hatırlamıyor musunuz gerçekten?
Sevmek hissetmek bambaşka deyip sayısını hatırlamamak tuhaf geldi bana.
Yargı değil sadece merak.
Öpmek için çekim yeterli yani.Tabiiki abarti, zor begenirim, begensem de operim bundan kacmam, bu yuzden rakamlara takilmam, onemli olan birbirimize karsi olan o cekim
Peki evlenmeden önce el ele tutusmakta mi gunah? Merakimdan soruyorumSizin eliniz hic mi degmedi erkek eline? Neyse bu konu cok derin
Öpmek için çekim yeterli yani.
Anladım peki.
Herkesin yaşam tarzı
bilmediğinizden ötürü sorduğunuzu düşünerek cevaplıyorum umarım ban yemem evet günah canım yani haram. Benim tokalaşmak haricinde(ki bu da haram ) olmadı çok şükür umarım da olmaz dikkat ederek yaşamaya çalıştığım için hesabını veremeyeceğim şeyler yapmak istemiyorum yaptıklarımızı da Rabbim affeder umarım bütün bunlar inançlı insanlar için geçerli tabi ki kimseyi yargılamıyorum. Herkes inandığı gibi yaşar ve başkasını rahatsız etmediği sürece istediğini yapmakta özgürdür..
İyi geceler
Öncelikle zaman ayırıp okuyan herkese şimdiden çok teşekkür ediyorum. 19 yaşındayım.7 aydır konuştuğum 2 senedir tanıdığım çocukla sevgili olma yolunda ilerliyorduk. Yani flört aşamasındaydık. Aslında 2 senedir onu beğeniyorum. Benim daha önce sevgilim olmadı. Sinemaya sevdiğimiz bir film geldi ona gidelim dedik. Dışarda başbaşa ilk buluşmamız normalde sınıf ortamında konuşuyorduk sadece.
Filmi izlerken nasıl oldu anlamdan göz göze geldik ve onu öptüm o da şok oldu beklemiyordu. Ama şimdi çok utanıyorum. Sizce hata mı yaptım? Çok utanıyorum. Kendimi nasıl affederim?
teşekkür ederiim :)Böyle insanlar kaldı mı bu dünyada demek için geldim ...Aha gidiyorum
teşekkür ederim :)Eğer inançlıysan yanlış yapmışsın güzelim. Tövbe edip affedilmeyi dile
haram helal konularını tekrar oku. Yok inançlı değilsen zaten problem edecek birşeyin yok aklına geleni yaparsın kim tutabilir ki?
Haklısınız :)Çok tatlısın Zehra :) bi daha öp. Öpmek, sevmek bunlar güzel şeyler.
Önemli olan sınırlarını bilip her şey doğru zamanda yaşamak.
Ben de hemen hemen o yaşlardaydım ilk öpüştüğümde ve ilklerin hep mükemmel olacağını filmlerdeki gibi hayal edip hüsrana uğrayanlardanımayrıca ertesi gün okula gittiğimde sanki koskoca kampüs benim bir gün önce öpüştüğümü anlamış gibi bir hissiyata kapıldım yüzüme bakan anladı sanki ah ne saflık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?