Öptüm Çok utanıyorum

Peki evlenmeden önce el ele tutusmakta mi gunah? Merakimdan soruyorum Sizin eliniz hic mi degmedi erkek eline? Neyse bu konu cok derin

Son düzenleyen: Moderatör:
Yani şu son bir yılda öpüştüğünüz erkeklerin sayısını hatırlamıyor musunuz gerçekten?
Sevmek hissetmek bambaşka deyip sayısını hatırlamamak tuhaf geldi bana.
Yargı değil sadece merak.

Yani şu son bir yılda öpüştüğünüz erkeklerin sayısını hatırlamıyor musunuz gerçekten?
Sevmek hissetmek bambaşka deyip sayısını hatırlamamak tuhaf geldi bana.
Yargı değil sadece merak.

Tabiiki abarti, zor begenirim, begensem de operim bundan kacmam, bu yuzden rakamlara takilmam, onemli olan birbirimize karsi olan o cekim

Peki evlenmeden önce el ele tutusmakta mi gunah? Merakimdan soruyorum Sizin eliniz hic mi degmedi erkek eline? Neyse bu konu cok derin

bilmediğinizden ötürü sorduğunuzu düşünerek cevaplıyorum umarım ban yemem evet günah canım yani haram. Benim tokalaşmak haricinde(ki bu da haram ) olmadı çok şükür umarım da olmaz dikkat ederek yaşamaya çalıştığım için hesabını veremeyeceğim şeyler yapmak istemiyorum yaptıklarımızı da Rabbim affeder umarım bütün bunlar inançlı insanlar için geçerli tabi ki kimseyi yargılamıyorum. Herkes inandığı gibi yaşar ve başkasını rahatsız etmediği sürece istediğini yapmakta özgürdür..

Ha bu arada konu sahibesi

ilerde eminim ki gülerek hatırlayacaksın
Bu yüzden hiç sıkma canını, iyi yapmışsın

Öpmek için çekim yeterli yani.
Anladım peki.
Herkesin yaşam tarzı

Evet, benim icin oyle :) Diger herkesin goruslerine de saygi duyuyorum, bana da saygı duydugunuz icin tesekkur ederim. Benim icin karsimdaki erkekle eger cinsel anlamda cekim yoksa ne kadar sevdigiminde onemi yok, her manada sevmeliyim bi insani, opmekte icimden gelmeli, herkesi opmem, ama opuyorsam da birseyler hissetmisimdir. Bundan dogal birsey yok benim icin. Onem veririm iliskilerde bu durumlara.

Okey, anladim :)

Son düzenleyen: Moderatör:

Bi daha öp :)

Evet o his kötü oluyor herkes anlayacakmış gibi :)

Ben de kocamı öpmüştüm, bir şey olmaz.
Bak evlendik 2 çocuğumuz oldu.
Eğer ayrılsaydım da özgüvenim tavanda ayrılırdıö.
Hayattan istediğimi kendim alacak kadar cesaretliydim derdim.
Onun beni öpmesini bekleyene kadar pehhh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…