Opusmek :@

Oyle degil canim. Ben her turlu yorumu gozek alip konuyu actim zaten. Ikinci konum olmasina bakma. Nerdeyse 3 yildir bdv- nin tum konularini okuyorum. Ama bir yildir kayitliyim. Biliyorum cok insan cok fikir demek. Sizede hak veriyorum. Ama korkuyorumda ben opusursem gunah islersem Allah onu benden alir diye dusunuyorum.

Bende istiyorum tabiki onu opmek. Ama kendime engel oluyorum iste. Opmediyim onu sevmediyim anlamina gelmezki

tabikide gelmezzz,biz kadınlar kendımıze engel olabilirz ama erkekler olmazzz onada hak ver,heleki seven bı erkek çookk zorr..
napsınn gitsin seni düşünerek başkalarınımı öpsünn

Aynen o sebepten bitmiş..
3 sene sonra tak etmiş canına adamın..
Yeter ulennn demişşş

zavallım yalan dunyadakı orçuna dönmüş desene..
onune gelene öpüşebılır mıyız dıyordur sımdı

ama bu sebepten bırakan bırı,gözümde sapıklaşıyor..
esas kızımızda 3 sene ıyı dayanmış,daş olsa catlardı

Ozaman o arkadaşınız da el ele tutuşmasınn oda harammm ona bakarsann..
Dinimizde el ele tutuşmak bile haram dini nikah olmadan..???????

kız ıyıkı bız evlenmeden önce 7 sene boool boolll öpüşmüşüz..
evlenince öpüşülmüyormuş meger
gerçi son ıkı gundur öpüyor,gunahını almiiiiim

Neyyy eğer sewdiğiniz adamla öpüşürseniz Allah günah işledim diye onu benden alır diye mi düşünüyorsunuzzz???
Pardon ben doğru mu anladım?????

Ben bu konudaki durusunuzu cok begendim acikcasi tebrik ediyorum bunun icin.

Hic taviz vermeyin dusuncelerinizden ona karsi. Yani sizi opmedikce sevgisi mi azaliyor anlamadim. El ustunde tutmasi lazimken.

kız ıyıkı bız evlenmeden önce 7 sene boool boolll öpüşmüşüz..
evlenince öpüşülmüyormuş meger
gerçi son ıkı gundur öpüyor,gunahını almiiiiim

İyi seni gene öpen war, ya ben yalnızları oynuyorumm hofff batsın bu dünyaa

Ozaman o arkadaşınız da el ele tutuşmasınn oda harammm ona bakarsann..
Dinimizde el ele tutuşmak bile haram dini nikah olmadan..???????

Evet ama günahın da dereceleri var. Nasıl öpüşmekle birlikte olmak farkı şeylerse öpüşmekle el ele tutuşmakta farklı şeyler. Bana kalsa el ele de tutuşmadan durabilirim ama bu kadarını kabul edecek birini bulacağımı sanmıyorum

Konunun başından beri size hak veriyordum ama şuan bende böyle kalmış durumdayım. Biraz saçma düşünmüyor musunuz sizce de? Yani bu kadar öpüşen çift var bu dünya da tek öpüşen siz olmazdınız.

Şimdi ben konu sahibinin düşüncesi bana uymadığını söylüyerek beni sapık felan zannetmedinizz umarımmm...
Benim eğer tıkır tıkır 3 sene giden bir ilişkım warsa, sarılırım da elini de tutarım öpmesine de müsade ederim..
Ama bundan da ileriye gidemez.. Benimde sınırım bu !!!
Ama arkadaşımız (konu sahibi) konuyu farklı yere çekti..
Eğer öperse Allah günah deyip onu benden alıcak gibi, çok ilginç ya..
Sizce de öyle değil mii????

Son düzenleme:
o degıl de;öpüşmedın ama allah onu senden yıne aldı..

erkekler opuşmeden duramazmış, peeeeh benim herif 10 gün öpmesem niye opmedin demez, opuşmek onlar için bir basamak sadece. bu arada evlenmeden once çok yalvarırdı opmek için

Hayır tabi öyle zannetmedim Hepimiz farklı insanlarız tabi ki düşüncelerimiz farklı olabilir.

Eğer öperse Allah onu elinden alır diye düşünmesi bence de garip. İlk defa böyle diyen birini görüyorum. Bende buna şaştım kaldım yani
Sanki konu sahibi dünyada öpüşen ilk ve tek çift.

Valla konu sahibi ben seni anlamadım. Önce inancım gereği dedin, sonra çekiniyorum dedin şimdi de başka birşey diyorsun. Bi karar ver hangisi?

erkekler opuşmeden duramazmış, peeeeh benim herif 10 gün öpmesem niye opmedin demez, opuşmek onlar için bir basamak sadece. bu arada evlenmeden once çok yalvarırdı opmek için

Bence de karar wermeli.. Hatta bizim yazdıklarımızı okuyup öyle karar wermelii.
Şu an sessizce okuyo zaten farkındayımm

Bu cok kisisel bir durum bence. Tamamen konu sahibinin inanclariyla alakali birsey. O Allah'in hosanmadigi birsey yaparsam, o da beni o sekilde cezalandirir diye dusunuyor. Bunda komik bir durum yok bence.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…