Oral ilişki sorunsalı

Maşşallah tosunuma
Ahshhd abi her seferinde duşa mı sokacağım adami, nerede kaldi spontanelik, nerede kaldi aksiyon, heyecan.
Tvde dizi izlerken kıpırdaşmaya basladiysak "git yika gel" mi diyeyim? Arabadayken fısfıs sıkıp kolonyalı mendille mi sileyim? Gece uykudan uyandigimizda yatagin yanina koyduğum sleepylerle mi temizleyeyim? Napayim yani, o kadar steril olamiyorum bu hayatta demek ki

Bu nası aksiyon la sanki bana yamaç paraşütü gerçi o da sayılmaz da uyku halime ver
1-Sleepy boykot kullanmıyoz
2-Sen de haklısın valla adam kösele gibi olur yıka yıka tadı falan kalmaz

Bu nası aksiyon la sanki bana yamaç paraşütü gerçi o da sayılmaz da uyku halime ver
1-Sleepy boykot kullanmıyoz
2-Sen de haklısın valla adam kösele gibi olur yıka yıka tadı falan kalmaz
Sleepyyi selpak, orkid gibi jenerik isim olarak dusun

Dusunsene adam sabah 4te yılışıyor. "Bir dakika hayatim" diyorsun, yatagin yanina egilip dürümcü logolu ıslak mendili acip guzelce silip kuruluyorsun. "Simdi oldu" diyorsun. Noldu, libido pert, kuş öldü.

Hergün sabah duş aldın mı tamam abi ya.ne çok abartıyorlar herşeyi.bu kadar titizseniz sevişmeyin.hiç sevmem böyle tipleri.yok duş aldın mı yok temiz mi? Güvenmiyorsan sevişme benimle arkadaş?fazla titiz insanı da hiç sevmem.hele erkekte daha kötü.erkek dediğin biraz rahat olur.

Ben de hiç öyle şeyler düşünmem valla.ee zaten kendi seviyene göre bakımına, temizliğine özen gösteren kişilerle birlikte oluyorsun.belli oluyor zaten adamın çapı.

Ben de hiç öyle şeyler düşünmem valla.ee zaten kendi seviyene göre bakımına, temizliğine özen gösteren kişilerle birlikte oluyorsun.belli oluyor zaten adamın çapı.
Katılıyorum. Eğer zaten kişisel hijyene dikkat eden birisi değilse bir dakika önce duştan çıkması çok da fark yaratmaz.

Daha öncede yazmıştım. Herhangi bir cinsel aktivite pis değildir, eğer pis ise bu adamın pis olmasından kaynaklanıyordur.

Bi de onların tadı gelir ağzına Ben sana hak verdim bacım böyle köpük köpük olur sildiğin yüzeyler kokusu falan

Evet. Seks zaten yukarida bir uyenin dedigi gibi cok temiz bir olay degil. Ayrica oyle her zaman planli olmuyor, spontane baslayan bir seyde tam işler hararetlenmisken kalk bi duş al da denmiyor.

Yine de herkes kendi icine sindigi gibi yapıyor tabii, partnerler karsilikli uyuşuyorsa sorun yok.

Öyle öyle.ben titiz erkeğe gıcık oluyorum ama.erkek dediğin biraz daha rahat olmalı bence bu konularda kadınlara göre.rahatlik derken de sonuçta benim yanıma geleceğini biliyorum ona göre temizliğimi düşünmüşümdür.sacma sapan duş al şunu bunu yap demek sinir bozmaktan başka işe yaramıyor.ya da ilişki anında duş aldın mı falan demek? Öyle saçma bir tip vardı.prezervatif kullanıyordu buna rağmen ikinciye geçeceği zaman git yıkan diyordu.ameliyat mi yapıyoruz sevişiyor muyuz? Bu ne len?

Bu arada ben de aşırı titiz erkek sevmiyorum feminen geliyor tamam bi hafta giydiği kalıplaşmış çorabını avizeden sallandırmasın ama o iş esnasında ağız burun eğmeden yumulsun istiyorum dsdsd nimet çevrilmez diye

asiri titiz evet biraz feminen duruyor ama yataga geliyosa da bi zahmet kendine baksin yani, En ideali zaten söylemeden kendinin yapmasi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…