- 19 Haziran 2025
- 755
- 1.296
- 28
Neyi aciyoruz :)
E yani herseyi söylemissiniz ne sabah naptiginiz kalmis ne magnumlar .. :) :)Kız dur sende dünden razı doğru söyle konuyu okuyunca gitti dimi kafa vatandaşın gözü aç manasında şeyettimdi
Kocasızların böyle diline vuruyor bacım kocanızın kıymetini bilin millet bulamıyorE yani herseyi söylemissiniz ne sabah naptiginiz kalmis ne magnumlar .. :) :)
Beni karıştırmayın ben bilmem oyle c*nsellik falan. Bekar baagyanim ne işim olur.Gel vatandaş geeelll biri Lya yı etiketlesin sevabına gazozunu alıp gelsin
Kocalilarinda bi kismi kocalarinin degerini bilemiyor mu ne artik :)Kocasızların böyle diline vuruyor bacım kocanızın kıymetini bilin millet bulamıyor
Az daha devam ederseniz exime ağlayarak "uyudun mu" yazacagim, az kaldi ahshdKocasızların böyle diline vuruyor bacım kocanızın kıymetini bilin millet bulamıyor
Yeme bizi hatuunnBeni karıştırmayın ben bilmem oyle c*nsellik flaan. Bekar baagyanim ne işim olur.
Söyle mi yazacaksin Ex ine: Uyudun mu? dus aldin mi? :):)Az daha devam ederseniz exime ağlayarak "uyudun mu" yazacagim, az kaldi ahshd
Az daha sık dişini haftasonu partı verirsin dsfsfAz daha devam ederseniz exime ağlayarak "uyudun mu" yazacagim, az kaldi ahshd
Ay linc yemeyeceksem bana duş muş gerekmiyor ya ahshdSöyle mi yazacaksin Ex ine: Uyudun mu? dus aldin mi? :):)
Ahhshd seni ozlemedim pipini ozledim ustune alinip havaya girme de diyeyim mi ahshdAz daha sık dişini haftasonu partı verirsin dsfsf
Ahshdh olm bir dahaki oral yapisimda insallah aklima siz gelmezsiniz o esnada. Hayir adama da anlatamam ki niye güldüğümü ahshhdKendimi lokalin wc sini bekleyen ablalar gibi hissediyorumKonuya gelenlere kolonya tutup peçete veriyomuşum gibi
Sesli güldüm ya , :):) ya su bi gercek oral meselesi cogu kadinin aklinda ve begenen begenmeyen bi gelip göz atiyo benceKendimi lokalin wc sini bekleyen ablalar gibi hissediyorumKonuya gelenlere kolonya tutup peçete veriyomuşum gibi
Ay linc yemeyeceksem bana duş muş gerekmiyor ya ahshd
Sey yazayim, uyudun mu, ben uyumadim da *kıps
Ahhshd seni ozlemedim pipini ozledim ustune alinip havaya girme de diyeyim mi ahshd
Neyse ki profilimle uyumlu ruh halim. Göz göz olmuş looparlı taytımı giyip lokale gidiyim bariKendimi lokalin wc sini bekleyen ablalar gibi hissediyorumKonuya gelenlere kolonya tutup peçete veriyomuşum gibi
Omuzundan sana doğru eğilen peçete lazım mı ablaaa buralara hep silin milin bulaşmış diyen küçük bir Zerrin aklına gelsin olur muAhshdh olm bir dahaki oral yapisimda insallah aklima siz gelmezsiniz o esnada. Hayir adama da anlatamam ki niye güldüğümü ahshhd
Hahaha not ettim bunu yazayim. Sonra da bdvde agladigim yeni bir konuda buluşuruz artiköyle pipi degilde söyle yazabilirsin: uyudun mu? peki o uyuyor mu ? :))))
Ya susar misin ahahahOmuzundan sana doğru eğilen peçete lazım mı ablaaa buralara hep silin milin bulaşmış diyen küçük bir Zerrin aklına gelsin olur mu
Sonuna da şey ekle ama seslice cibili cibili şak şak şak kulaklarımı çınlat mutlakaHahaha not ettim bunu yazayim. Sonra da bdvde agladigim yeni bir konuda buluşuruz artik
Ya susar misin ahahah
Sey yapayim mi "buuu Zerrin iciiinnn" ahshhd
Bunlardan sonra şu kız gibi kimse benimle ikinci kez buluşmak istemiyor herkes totosuna vura vura kaçıyo diye konu açıyomuşsun harbiSonuna da şey ekle ama seslice cibili cibili şak şak şak kulaklarımı çınlat mutlaka
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?