Oral ilişki sorunsalı

Sabah kocamın şeyine dokunsam adam korkudan uyanıyo biz öyle fanteziye giremiyoruz hshshs adamın aklı gidiyo uyurken dokununca
Ahaha ben cok severim sabah elleyip uyandirmayi
Hatta gece uyurken elim ustunde uyumayi da severim.
Ben genel olarak pipi seviyorum sanirim ya ahshdh

Ahaha ben cok severim sabah elleyip uyandirmayi
Hatta gece uyurken elim ustunde uyumayi da severim.
Ben genel olarak pipi seviyorum sanirim ya ahshdh
Yahu gece bende üstğne elimi atıp uyuyorumda adama bi kere yapayım dedim korkudan öyle bi uyandı ki aklım gitti

Yahu gece bende üstğne elimi atıp uyuyorumda adama bi kere yapayım dedim korkudan öyle bi uyandı ki aklım gitti
Ama elinizi neyin ustune atiyorsunuz, onemli olan o ahshd

Ahahaha algida max heralde yanan yerlerimize süreriz hem de değişik bi fantezi olur dsddfsd (inşallah kimse sormaz diyodum boşluğuma geldi)
Algida Max tirtikli ya acitir, bari magnum olsun ahshd
Sen cok fenasin, benim gibi efendi, mazbut, cinselligin c'sini bilmeyen kadini yoldan cikariyorsun. Çoğayıp.

Arnoldun bi bilim kurgu filmi vardı ya üç memeli kadınlar falan adamın da beş tane olsa da gözümüz gönlümüz doysa dsdsd
5 ne ya gozun doysun ahshd 1 tane olsun duzgun olsun yeter. 5 taneye ben yetemem aga.

Burun deliklerine de sayarsak her boşluğa bir tane bence mantıklı ahaha o zamanda kulaklar açıkta kalıyor ki onuda bi kulağımız kaldı şeyolmadık atasözü için sakladım. Pirim asıl sizden öğrenecek çok şeyimiz var demeyin öyle

Tovbeler olsun burun deliklerimden uzak dur kadin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…