- 19 Haziran 2025
- 757
- 1.296
- 28
Yemeyenin malını derler dsdsds boşverin yiyin bitirinUzun zamandır oralardan uzağız ikimizde uzaktan selamlaşabiliyoruz sadece jshsks
Benim malımı yicek kişi canından şüphe etmeli djdlsndjsYemeyenin malını derler dsdsds boşverin yiyin bitirin
Aaaa ama biz bunları yukarda hep konuştuk a yap bakıyım uçak geliyor arkandan ağlar sonra kalmasın hepsini bitir gibi telkinlerle adamın burnuna burnuna dayıycaksınızBenim malımı yicek kişi canından şüphe etmeli djdlsndjs
Bakkaldan tam olarak ne isteyecegiz israrla ahshdhfBucket list inize eklemeyi ve bakkallardan ısrarla istemeyi unutmayın efendim
Ahaha ben cok severim sabah elleyip uyandirmayiSabah kocamın şeyine dokunsam adam korkudan uyanıyo biz öyle fanteziye giremiyoruz hshshs adamın aklı gidiyo uyurken dokununca
Yahu gece bende üstğne elimi atıp uyuyorumda adama bi kere yapayım dedim korkudan öyle bi uyandı ki aklım gittiAhaha ben cok severim sabah elleyip uyandirmayi
Hatta gece uyurken elim ustunde uyumayi da severim.
Ben genel olarak pipi seviyorum sanirim ya ahshdh
AhahahaBakkaldan tam olarak ne isteyecegiz israrla ahshdhf
Arnoldun bi bilim kurgu filmi vardı ya üç memeli kadınlar falan adamın da beş tane olsa da gözümüz gönlümüz doysa dsdsdAhaha ben cok severim sabah elleyip uyandirmayi
Ama elinizi neyin ustune atiyorsunuz, onemli olan o ahshdYahu gece bende üstğne elimi atıp uyuyorumda adama bi kere yapayım dedim korkudan öyle bi uyandı ki aklım gitti
Algida Max tirtikli ya acitir, bari magnum olsun ahshdAhahahaalgida max heralde yanan yerlerimize süreriz hem de değişik bi fantezi olur dsddfsd (inşallah kimse sormaz diyodum boşluğuma geldi)
5 ne ya gozun doysun ahshd 1 tane olsun duzgun olsun yeter. 5 taneye ben yetemem aga.Arnoldun bi bilim kurgu filmi vardı ya üç memeli kadınlar falan adamın da beş tane olsa da gözümüz gönlümüz doysa dsdsd
Burun deliklerine de sayarsak her boşluğa bir tane bence mantıklıAma elinizi neyin ustune atiyorsunuz, onemli olan o ahshd
Algida Max tirtikli ya acitir, bari magnum olsun ahshd
Sen cok fenasin, benim gibi efendi, mazbut, cinselligin c'sini bilmeyen kadini yoldan cikariyorsun. Çoğayıp.
5 ne ya gozun doysun ahshd 1 tane olsun duzgun olsun yeter. 5 taneye ben yetemem aga.
Tovbeler olsun burun deliklerimden uzak dur kadinBurun deliklerine de sayarsak her boşluğa bir tane bence mantıklıahaha o zamanda kulaklar açıkta kalıyor ki onuda bi kulağımız kaldı şeyolmadık atasözü için sakladım. Pirim asıl sizden öğrenecek çok şeyimiz var demeyin öyle
Ahaha tamam tamam azla yetinmeyi bilmek lazım bir olsun bizim olsun napalımTovbeler olsun burun deliklerimden uzak dur kadin
Magnumumu orda burda heba edemem onun yeri benim ağzımAlgida Max tirtikli ya acitir, bari magnum olsun ahshd
Kız sizde mi burdaydınız ben de özel mesajlaşma gibi goygoya kaptırmış gidiyodum dsdsd utandım şimdi
Ahaha ben cok severim sabah elleyip uyandirmayi
Gel vatandaş geeelll biri Lya yı etiketlesin sevabına gazozunu alıp gelsin
Neyi aciyoruz :)Vatandaş aç aç
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?