ortada bırakırmış

canım benım biz de az degılız erkeklere öyle seyler yapıyoruz kı dogru adamı bıle çıleden cıkarabılıyoruz..biraz kendıne öz eleştiri yap belkı çok trip attın belkı ustune cok gttın her zaman biz haklı degılız onlarda insan sonucta ve tek dertleri de biz deglız..

Daha 1 ay bile olmadı, aynısı bende de vardı. Daha yeni sevgili olmuştuk halbuki..? Henüz tanımadığı birine karşı böyle argo konuşmasına şaşırmıştım. Hem de bir bayana karşı hiç hoş değildi. Birgün de telefonda konuşurken bana "salak mısın?" dedi! O an notunu verdim, ayrılmak istedim ama bu kez kendisi bırakmadı.
Peki dedim, bir kez daha şans verelim bu ilişkiye bakalım ayakta kalabilecek mi... derken; bu sefer de ilgisizlik, yalanlar, benim kıskanmama sebebiyet verecek geniş hareketler başladı. Nihayetinde yine bitti... :) Eğer ayrılacak olursan sakın üzülme, eski insanların saygı ve zerafetine bitiyorum. Şimdi insanlar neden bu kadar kaba saba anlamıyorum. Neyse, konuyu dağıtmayayım ama bir erkeğin argo konuşmasından hoşlanmıyorum. Tabiki kadınsı erkeklerden de.. Argo konuşan bir bayanı da itici buluyorum. Argo konuşmayı seviyorsa kendi gibi bir kız arkadaş edinse daha uygun olur sanırım. Naçizane...

Son düzenleme:
kızlar pazar günü aradı, özür diledi.. ben biraz yanlız kalmak ikimize de yarayacak demiştim. yeter mı bu kadar özledim fln dedi. ilk defa olması nedeniyle barıştık bakalım. umarım bidaha tekrarlanmaz destekleriniz için teşekkür ederim

sizin hassasiyetiniz durumun seyrini etkiler..
küfürbaz bi koca sizi rahatsız etmicekse takılmayın..
eşimin en büyük küfrü 'ş.siz' oldu şimdiye kadar ve öyle tavır aldım ki bi daha diyemedi..
ben küfürbaz bi adamla yapamazdım tercih sizin..

Bana o cümleleri kursa bir daha yüzüne bakmam.
Saygısızın teki. Sinirle ağzına geleni söyleyen adamlardan kork her zaman.
Ne olursa olsun saygıyı yitirmemeli bir insan.
Alınganlık değil yani bu.
Seni ortada bırakırım demek şu oluyor "ben senin hayatının merkeziyim, sen bensiz olamazsın, bana bağımlısın, beni bırakamazsın, ben ancak seni bırakırım, arkamdan ağlarsın". Resmen hayvan yerine koymak bu. Hadsizlik.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…