- 11 Kasım 2013
- 2.219
- 3.960
- 108
- 34
- Konu Sahibi kavun kokussu
-
yaklaşık 4 yıllık bi ilişki... ufak tefek sorunlar tartışmalar olsa da saygısından sevgisinden şüphelenmezdim. birine salak desem 'şşşiişşşttt ne diyosun sen düzgün konuş' diyen bi adamdı.. ve bir gün yaptığı bişeye (belkide bi yanlış anlaşılmaya) suratım asıldı.. trip atma dedi, haliyle bi lafla moralim düzelmedi. 'Böyle yaparsan seni aramam b.k gibi ortada kalırsın' lafını duydum telefonu kapattım... üstünden 2 gün geçti aramalarına cevap vermedim... bugün belki pişmandır diyerek aradığında açtım, 'lafı g.tünden anlıyosun' dedi.. yüzüne kapattım..
aslında gerçekleri görmem çok zor değil ama siz yerimde olsanız ne yapardınız? alıngan bi yapım var, ben mi büyütüyorum diyorum ama yok kabul edemiyorum. daha aramızda söz yok nişan yok ortada bırakmaktan bahseden birisi ki ben bu adama güvenip batıdan tayin çekerek doğu görevine onunla gidecektim.
o sözle saçmaladım diyo ama içim çok kötü.. sinirle böyle şeyler çıkabilir mi insanın ağzından?
(NOT: bu zamana kadar buna benzer en ufak bi laf etmemişti çok şaşkınım, çok kırgınım)
yaklaşık 4 yıllık bi ilişki... ufak tefek sorunlar tartışmalar olsa da saygısından sevgisinden şüphelenmezdim. birine salak desem 'şşşiişşşttt ne diyosun sen düzgün konuş' diyen bi adamdı.. ve bir gün yaptığı bişeye (belkide bi yanlış anlaşılmaya) suratım asıldı.. trip atma dedi, haliyle bi lafla moralim düzelmedi. 'Böyle yaparsan seni aramam b.k gibi ortada kalırsın' lafını duydum telefonu kapattım... üstünden 2 gün geçti aramalarına cevap vermedim... bugün belki pişmandır diyerek aradığında açtım, 'lafı g.tünden anlıyosun' dedi.. yüzüne kapattım..
aslında gerçekleri görmem çok zor değil ama siz yerimde olsanız ne yapardınız? alıngan bi yapım var, ben mi büyütüyorum diyorum ama yok kabul edemiyorum. daha aramızda söz yok nişan yok ortada bırakmaktan bahseden birisi ki ben bu adama güvenip batıdan tayin çekerek doğu görevine onunla gidecektim.
o sözle saçmaladım diyo ama içim çok kötü.. sinirle böyle şeyler çıkabilir mi insanın ağzından?
(NOT: bu zamana kadar buna benzer en ufak bi laf etmemişti çok şaşkınım, çok kırgınım)
Seni aramam b.k gibi ortada kalırsın
ortada bırakırımdan kastı ne? neden ortada kalacakmışsınıki....
biranlık ağzından çıkmış bir laf bence fazla takmayın, zaten bir müddet görüşmeyerek haddini bildirmişsiniz ama yani bu yüzden 4 seneyi heba etmek saçma geliyor bana,biranlık sinirden çıkmış bir laf
"beni aramazsan b.k gibi ortada kalırım" diyor bence bilinçaltı
bir anlık sinirle 4 senenizi çöpe atmayın
ben de nişanlımın "karı" kelimesini kullanmasından hoşlanmıyordum, bana küfür gibi geliyordu
çok kez ikaz ettim, şimdi resmen yutuyor kelimeyi, dilinin ucuna gelince yutkunuyor ve kullanmıyor
konuşarak halledebilirsiniz
Her zaman derim...
Aşk ve sevgi tabiki gerekli ama saygı hayatımın sonuna kadar aranacak olan...
İnsanlar evlenmeden önce veya beraber yaşamadan,
her zaman birbirlerine iyi yanlarını gösteririler ki;Bu kendini EMPOZE etme çabasıdır.
Bir gün öyle birşey olur ki ONU tanımamışım dersin,
Bunu görmen, senin şansın mı / şanssızlıgın mı
Bunu senin atmış oldugun adım belirleyecek....
nasıl bi konuşma yaptın? ben kabuğuma çekildim bu sefer.. ne yapacağımı bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?